Montabaur: Moslim-agent weigert collega de hand te schudden

Screenshot_172

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Iedereen is waarschijnlijk blij met een bevordering. Dat is niet anders bij politieagenten. En dat zijn collega´s de bevorderde feliciteren, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Maar met het oog op de steeds verder voortschrijdende islamisering van Duitsland verandert er ook daar iets. Aldus geschied in Montabaur, een stad in de deelstaat Rheinland-Pfalz.

PI News (2)

In mei werd daar een islamitische politieagent bevorderd. Tot zover niets aan de hand, men is er immers aan gewend geraakt dat de “politieman” uit Ankara, Teheran of waar dan ook vandaan komt. Een vrouwelijke collega wilde hem een hand geven om hem te feliciteren. Maar dat weigerde de moslim. Hij legde uit aan de aanwezige collega´s en meerderen dat dit om religieuze redenen niet mogelijk zou zijn, meldt “SWR aktuell”. Het incident werd door het ministerie van Binnenlandse Zaken van Rheinland-Pfalz bevestigd.

Nu is het de vraag hoe de politieman uit het Allah-land zich bij conflicten zou gedragen, dus bijvoorbeeld bij huiselijk geweld. Zou hij dan de vrouw beschermen? Of hoe zit het met een algemene verkeerscontrole? Stel je de situatie eens voor: een vrouw wordt aangehouden en gecontroleerd. Alles is oké. Geen alcohol- of drugsgebruik en zelfs de gevarendriehoek en het verkeersvest zijn aanwezig. Legt de moslim dan een rijverbod op? Per slot van rekening mogen vrouwen in het fantastische Saoedi-Arabië ook niet autorijden, omdat Allah dat niet bevalt. Of eist hij versluiering in plaats van minirok?

Consequenties

De plaatselijke “Rhein-Zeitung” bericht dat de agent eerst van de patrouilledienst met voortdurend burgercontact was gehaald en naar de binnendienst werd overgeplaatst. Wellicht zou hij er rekening mee moeten houden overgeplaatst te worden naar het hoofdbureau. Zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken meedeelde, werd er een disciplinaire procedure tegen de man geopend. Volgens het ministerie kan dit leiden van een berisping tot aan ontslag.

Duidelijke taal kwam er van de deelstaatvoorzitter van de vakbond van de politie (GdP), Ernst Scharbach, over het thema sharia of grondwet: “Wanneer onze collega aan een andere behandeling van mensen alleen op grond van hun geslacht wil vasthouden, zal hij een beslissing moeten nemen. De scheiding van kerk en staat is voor ons niet onderhandelbaar.” Zowel de werkgever als de burgers zouden erop moeten kunnen vertrouwen dat politieagenten zich tegenover hen neutraal zouden gedragen, aldus Scharbach. Persoonlijke voorkeuren zouden hiertoe niet behoren. Negatieve zaken zoals positieve discriminatie vanwege de afkomst, de seksuele oriëntering of gewoon ook de religie zouden in staatsdienst geen rol mogen spelen, zinspeelde Scharbach op het neutraliteitsgebod voor ambtenaren. “Een vrouwenbeeld volgens de grondwet is de hamvraag voor de trouw aan de liberaal-democratische fundamentele orde.”

Tot nu toe zou de moslimagent “onopvallend” geweest zijn. Het zou echter bekend zijn dat de Duitse ambtenaar (!) als prediker in een van de talloze moskeeën zou werken. Dat kan er gebeuren wanneer d e politie in moskeeën jonge krachten werft.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Religie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Montabaur: Moslim-agent weigert collega de hand te schudden

 1. tippelaar zegt:

  geschifte politie in duitsland. weg met die vent. In nederland, ook weg met Marcouch, 1e; moslim 2e:expolitieman. 3e: burgemeester van Arnhem. Dodelijk is zijn uitspraak dat PVV.stemmers niet bij de politie thuis horen. Weg met die man. Moslims horen niet thuis in nederland en zeker niet bi8j de politie en nog minder als burgemeester. Christenen die overheerst worden door een moslimfundamentalist. Marcouch heeft bij mij zijn krediet verspeeld en laat zien wie hij werkelijk is. Een vijand van nederland. De volgorde hierboven genoemd is niet toev allig. Marcouch zal in alle gevallen eerst moslim zijn en blijven. Wij hebben in Marcouch een wolf in schaapskleren. Mijn conclusie, moslims horen niet bij de politie want zij zijn niet onpartijdig.

  Geliked door 3 people

 2. Marian zegt:

  Je krijg wat je binnenhaalt, Stront voor dank. Als dan die kloot ogen van die Duitsers nog niet open gaan dan weet ik het niet meer. Ik zou wel eens willen weten hoe zij zich hierbij voelen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Ik snap het aanstellen van moslims in het westen als politieman al helemaal niet.
  En al helemaal niet in GROTE getale…dat gaat leiden tot problemen en eigen regels tegenover burgers…
  Maar ja..het socialisme …..stem voor je eigen ondergang…

  Geliked door 1 persoon

 4. Teun zegt:

  Moslims moeten ze ontslaan. Ieder die islam aanhangt het leven onmogelijk maken hier.

  Geliked door 2 people

 5. Oeps48 zegt:

  Deze moslim heeft hiermee aangegeven, dat hij niet geschikt is als politieagent. Als hij zijn moslimafkomst boven zijn beroep stelt, kan hij zijn beroep niet uitoefenen. Dan is hij namelijk niet onbevooroordeeld, zoals vereist is. Hij verdient het, om onmiddellijk zijn uniform in te moeten leveren. Als je dit soort lieden bij de politie binnenhaalt, haal je de vijand in huis. Het werkt als het paard van Troje.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Tot nu toe zou de moslimagent “onopvallend” geweest zijn.

  Veel moslims gedragen zich nu onopvallend in het sociale verkeer. Nu nog!

  Tot op een dag onomstotelijk hun minderheid de kritische massa voorbij schiet van minderheid in niet meer te stuiten groei naar meerderheid. Op die dag zal blijken dat de polderkikkers in mediale verdoving hun ondergang tegemoet gegaan zijn.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Dat gezeik ook altijd. Godsdienst hoort niet in het openbare leven thuis en moet uit de grondwet.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Jaja, hoef ik het nog te herhalen…
  les één van de krijgskunde en het oudste beroep ter wereld.
  Infiltreren is het eerste en belangrijkste onderdeel van de strijd, zonder inside informatie is een mogendheid (of voor mijn part vijandige groepering) erg beperkt in de te nemen acties.
  Is les één voor dummies., is er met de paplepel ingegoten.
  Heb het vele jàààren terug reeds gepend infiltratie is het allerbelangrijkste voor de islamieten en ze hebben zich overal ingewerkt, bij de nutsbedrijven : elektriciteit, water(-zuivering), voeding(ketens) afvalindustrie, kernenergie én … én zeker de overheid op alle echelons en bij alle departementen.
  Infiltratie is naast spioneren en verraders het belangrijkste in een strijd.
  Daarom dat ik op mezelf vertrouw om mijn eigen lijf en leden te beschermen want ik weet dat het ambtenaren apparaat gecorrumpeerd is en bevelen zal opvolgen die mijn veiligheid in het gedrang gaan brengen.
  Zij die denken dat het anders is… tja kop in het zand kan ook of (en dat blijf ik een leuke vinden) de dromers van revoluties en opstanden én zij die de gruwel van een burgeroorlog genegen zijn die het eens gaan oplossen.

  Like

 9. Asgard zegt:

  Waarom zou je een Moslim een hand geven/Schudden,…nooit niet!! Evenals onze wegkijkende politici, nooit niet!

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Het weigeren van een hand is een minachting in dit geval voor een vrouw . Ik kan me niet voorstellen dat ik een uitgestoken zou weigeren . Het is tenslotte een teken van vriendschap en begroeting .Het vindt zijn oorsprong in lang vervlogen tijden , toen liet men een lege hand zien als bewijs ongewapend te zijn . Ik moet even terugdenken aan die docu . Bij de overgave van het Duitse leger weigerde ook een Amerikaans generaal de hand van een hoge Duitse generaal, een complete vernedering .

  Like

 11. Marc zegt:

  Het is echt heel simpel: wanneer iemand weigert een ander de hand te schudden dan ontbreekt de persoonlijke basis voor gesprek en samenwerking. Degene die de hand wordt geweigerd dient dit zijn of haar chef mede te delen en om actie te verzoeken. Totdat de weigeraar is bekeerd is collegiale samenwerking uitgesloten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s