Terrorisme op de “Westelijke Jordaanoever”: Islamitische terrorist slacht Joods gezin af

Screenshot_181

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

In talrijke andere landen zoals Thailand, Indonesië, de Filipijnen, in China, Egypte, Soedan, Nigeria, Kenia, Frankrijk, Engeland, de V.S. e.v.a. hebben islamitische jihadisten (de media: “terroristen”) complete christelijke en andere niet-islamitische gezinnen gedood.

Palestijnen: Het gaat niet om de vrede met Israël: Het gaat alleen om het uitwissen van Israël.

De media verzwijgen dat moslims overal ter wereld systematisch niet-islamitische gezinnen collectief vermoorden. En BildOnline rept in het onderstaand artikel met geen woord over de haat van de islam, in dit geval speciaal de Palestijnen, tegenover de Joden, die zich o.a. in de “Charta van Hamas” (zie mijn voorwoord) indrukwekkend weerspiegelt.

Michael Mannheimer Blog

Daarin wordt vooral gewezen op de opdracht van Allah om het Joodse ras uit te wissen (z. art. 16). Verder gebiedt deze tot op heden bindende Charta alle vredesonderhandelingen met Israël in de wind te slaan of zich er met geweld van te ontdoen. Het gaat niet om de vrede met Israël: Het gaat alleen om het uitwissen van Israël. En ook op dit punt wordt niet de Israëlische politiek, maar de religie van de islam als reden aangevoerd.

AAN ISRAËL ZIEN WIJ, WAT DUITSLAND TE WACHTEN STAAT

De actuele meedogenloze info over het afslachten van een heel Joods gezin door een Palestijnse terrorist toont aan wat er door Merkels negeren van de gewelddadigheid van de islam en haar politiek, de islam te declareren als onderdeel van Duitsland, ook met zekerheid op ons land zal afkomen: In welke de door ons, islamcritici, voorspelde islamterreur zonder meer met steeds kortere tussenpozen toeslaat.

Screenshot_180

De haat van de “Palestijnen” tegen de Joden is vooral de haat van de islam voor Joden – en heeft veel minder met de actuele politiek te maken dan de pers ons wil wijsmaken. Het gaat er de Palestijnen vooral om Israël te overspoelen en de “vlag van de islam” over het hele Nabije Oosten uit te breiden:

Uittreksels uit de Charta van Hamas

De Goddelijke Charta: Platform van de islamitische Verzetsbeweging (Hamas)

Artikel 1: De islamitische verzetsbeweging ontleent haar richtlijnen aan de islam: daarop vestigt zij haar denken, haar interpretaties en voorstellingen over de existentie, het leven en de mensheid. Uit hem leidt zij haar houding af, door hem laat zij zich inspireren bij alles wat zij doet.

Artikel 2: De islamitische verzetsbeweging is een tak van de Moslimbroeders in Palestina. De Moslimbroederschap is een wereldwijde organisatie en de grootste islamitische beweging van de moderne tijd. (…)

Artikel 6: De islamitische verzetsbeweging is een op zichzelf staande Palestijnse beweging, (…), die ervoor strijdt dat de vlag van Allah over iedere centimeter van Palestina wordt geplant. (…) De Profeet – Lof en vrede van Allah zij met hem – verklaarde:

“De tijd zal niet aanbreken, vooraleer niet de moslims de Joden bestrijden en hen doden; vooraleer zich niet de Joden achter rotsblokken en bomen verbergen, welke uitroepen: Oh Moslim! Daar is een Jood, die zich achter mij verbergt, kom en dood hem! (…)”

Artikel 13: Initiatieven tot vrede, de zogenaamde vreedzame oplossingen en de internationale conferenties ter oplossing van het Palestina-vraagstuk, zijn allemaal in tegenspraak met de opvattingen van de Palestijnse verzetsbeweging. Want afzien van welk deel van Palestina dan ook betekent afzien van een deel van de religie…
Bron: http://usahm.info

(Michael Mannheimer)

——————————————————————————————————-

Screenshot_182

Terrorisme op de westelijke Jordaanoever. Terrorist slacht Joods gezin af.

Laffe aanval op een gezin in een Joodse nederzetting op de Westelijke Jordaanoever.

Vrijdagavond drong een 19-jarige man binnen in het huis van een Joods gezin in de nederzetting Neve Tzuf, noordwestelijk van Ramallah, terwijl zij aan het Sabbat-avondmaal zaten.

Drie leden van het gezin werden neergestoken. In totaal waren 10 personen bij het avondeten aanwezig. De terrorist stak de vader, een dochter en een zoon neer. De moeder overleefde zwaargewond.

De kleinkinderen, die echter niet gewond raakten, moesten alles meebeleven. Een andere dochter lukte het zich voor de aanvaller te verstoppen, berichtte de krant “Times of Israël”. Uiteindelijk werd de terrorist door een buurman, een militair, doodgeschoten. Palestijnse vertegenwoordigers hadden de moslims opgeroepen tot een “Dag van Woede.”

Zie voor het hele artikel hier: www.bild.de

Screenshot_179

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Hamas, Heilige Land, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Terrorisme op de “Westelijke Jordaanoever”: Islamitische terrorist slacht Joods gezin af

 1. T.Troubadour zegt:

  Gelukkig laat de staat Israel zich niet eronder krijgen zoals by Duitsland,Zweden,Nederland en vele anderen.an eye for an eye…..

  Like

 2. Heniusz zegt:

  En de vaderlandse dode boom media zwijgen weer in alle talen. Nauwelijks verbazingwekkend meer. Enigst positieve in het bericht: De terrorist is omgelegd. Scheelt weer allerlei gerechtelijke procedures. De VN zal binnenkort wel weer met een veroordeling komen, maar wat mij betreft kunnen ze dat onkruid niet snel genoeg opruimen.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Vreselijk die aanslag. Maar Israel bezigt het geweer bij een aanslag. Nederland de knuffelbeer. Nog steeds er van overtuigd dat de goede vrede kan worden bewaard door zich – beschaafd – en politiek correct op te stellen. Dat dit op den duur tot zeer bloederige taferelen zal gaan leiden, komt bij menige kaaskop niet aan de orde !

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  In Israël dragen veel burgers een wapen. Dat is goed zo. Elke islamitische terreurdaad kan dan (ondanks dat er toch nog bloed vloeit) snel in de kiem gesmoord of tijdens het proces afgebroken worden. Hier was het een buurman. Voor het betreffende gezin helaas te laat. Maar de Jihadist werd verhinderd een volgend woonhuis binnen te gaan. In Israël hoeft de buurman die ingreep in dit geval niet bang te zijn voor straf omdat hij buiten proportioneel gehandeld zou hebben. In Nederland is dat een ander verhaal. Misdadigers genieten in Nederland meer bescherming dan burgers. Regeringen die weigeren dat burgers zich legaal mogen bewapenen zijn een vijand van hun eigen burgers. De islam terroristen en overige criminelen bewapenen zich toch ondanks wapen wetgeving of geen wapen wetgeving. Burgers worden alleen ontwapend om de elite te beschermen tegen opgekropte woede van burgers. Dat burgers hierdoor meer dan nodig afgeslacht worden zal de elite een zorg zijn. In Bataclan was het anders gelopen als daar tientallen burgers waren geweest met wapens. Een aantal doden zouden niet voorkomen zijn maar een bloedbad zoals geweest had goede kans gehad verhinderd te zijn. Nu hadden de islamitische Jihad wolven vrij spel.

  Geliked door 3 people

 5. tippelaar zegt:

  Inderdaad, de goedwillende burger is in nederland slachtoffer van zijn eigen politici, die voor zichzelf bunkers bouwen en bewapend zijn, maar de burger met zijn blote handen onbewapend de stadsjungle insturen, waar zij zelf, de politici, met bepantserde auto,s met grote snelheid doorheen rijden. Ze willen het niet zien want bewapende burgers daar moet je bang van zijn, zeker als je wat te verbergen of te verantwoorden hebt. De politici zijn ook bang van bewapende politieagenten want die kunnen zich ook tegen hen keren. Het begin is er al. Bepaalde politiemensen worden door hun werkgever ontwapend. Kan alleen maar uit angst gebeuren. De criminelen lachen zich kapot. De agenten mogen zelfs hun wapen niet meer mee naar huis nemen want je weet maar nooit, Veronderstel dat hij in zijn vrije tijd een bewapende moslim overhoop schiet. Je moet er niet aan denken. Ik ben bang van een moslimagent. Die stelt de wetten van Allah boven de seculiere wetten. Die moslimagent kan zo maar beginnen te schieten, ook op zijn collega’s die ongelovige varkens en honden. Of hij legt er op straat een paar om. Dit alles vanwege zijn spaarpunten bij Allah. De kans dat die schietende moslimagent er het leven bij inschiet is in nederland praktisch nihil. Hij wordt nooit ter plekke gedood maar krijgt op kosten van slachtofferhulp een zogenaamd eerlijk proces met veel begrip voor zijn “onbegrepen moslim zijn in een voor hem vijandige omgeving”. De advocatuur vaart er wel bij.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Steeds meer artikelen en reacties van ‘activistische schrijvers’ en radicale comments van reagluurders keren zich tegen de ISLAM.
  De islam is geen godsdienst en valt dus niet onder de ‘beschermende’ bepalingen van de grondwet
  Als het ons ernst is dan zal ongetwijfeld een weg gevonden worden om de aanhangers te laten weten dat we ze NIET WILLEN.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. kruisridder zegt:

  In Israel maken ze altijd een goede keuze na een aanslag door het huis van de terrorist en die van zijn familie plat te bulldozeren.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Ik ben voor een andere keuze maar dan wel inclusief parasiterende muSSlim inteelt familie.

   Like

  • john zegt:

   Mag het ieets meer zijn ? Laat Netanyahu nù maar eens de tanden zien. Er lopen waarschijnlijk hier en daar goede moslims. Velen zijn pure moordenaars, “de gematigden” applaudiseren.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Wat mij part buldozeren ze heel Ramallah plat. Die sluwe moslimrotpapestijnen zijn niet te vertrouwen. De ene keer lachen ze slijmerig de volgende dag steken ze je in de rug.

   Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Het veroordelen van Israel zal alleen maar heftiger worden. De wereld van de Ploflims wordt in sneltreinvaart groter, dus ook het anti-Israelblok. Het Westen heeft Israel lang gesteund, maar op een dag is dat er niet meer. De de Oost-Europese landen zullen Israel ws wel blijven steunen. In de VS rukken de Ploflims ook al op en de Joden assimileren en bekritiseren Israel ook steeds meer.
  ‘k Heb goede hoop dat na de VS toch een andere grootmacht (China/Rusland/India) het voor Israel opneemt. Zo’n klein landje tegenover 1,5 miljard mohammedanen kan niet zonder beschermheer. Maar weer als makke schapen naar de slachtbank, dat overkomt de Joden niet weer. Dan gaat de Slachter en zijn hele slachterij mee ten onder.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De moeder van de moordenaar is erg trots op haar zoon.
  **************
  Ik ben trots op mijn zoon. Alle lof voor allah.
  Dat allah tevreden mag zijn met hem.
  ( [ het geleuf van de vrede verandert NOOIT…..] )

  pic.twitter.com/85ZBDFZ8xI

  http://fr.timesofisrael.com/attaque-a-halamish-3-israeliens-poignardes-a-mort-chez-eux-et-un-blesse-grave/

  Like

 10. Marian zegt:

  Gewoon weerzinwekkend die Palestijnen, wat zijn ze toch vredelievend. En met hun moet er over vrede onderhandeld worden? Vergeet het maar dit lukt nooit !!!!!

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  Laat al die Palestijnen opdonderen naar Jordanie en uit Samaria en Judea vertrekken. Israel; Sluit eerst maar water en stroom af. Pest ze maar weg daar. Ik heb geen compassie voor die vervelende jankpalestijnen.

  Like

 12. Lot zegt:

  Ik dacht altijd dat israel de paar miljoen arabieren moslims in hun land hadden als een cover tegen bommen van de omringende landen. Ik bedoel atoombommen. Omdat Israel voor de helft arabieren zijn, zullen ze die niet zo snel gooien. Ik meen dat gelezen te hebben. Wat denken jullie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s