Al één op de drie inwoners van Leipzig werd het slachtoffer van een delict

Screenshot_185

(Vertaling: E.J. Bron)

Leipzig – lastiggevallen, beroofd, fiets gestolen, auto beschadigd. Uit een actuele peiling van de stad Leipzig over de veiligheid bleek dat in 2016 al één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer werd van een delict. De meest bedreigde groep: jonge vrouwen.

journalistenwatch

De stad Leipzig hield in 2016 een peiling over de “veiligheid in Leipzig”. In het kader van deze peiling worden eenmaal in de 5 jaar 600 burgers in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar geënquêteerd. Het resultaat zou gebruikt worden als aanvullend meetinstrument over de criminaliteitsstatistiek van de politie, die geen realistisch beeld van de criminaliteitsrealiteit zou afgeven. Met deze peiling zou Leipzig een van de weinige grote steden in het land zijn die zo´n peiling zouden houden.

In 2016 werd één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer van een delict

De analyse van deze data is schrikbarend en doet voor de toekomst het ergste vermoeden. Zo werd in 2016 al één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer van een delict. Eén op de acht gaf zelfs aan in de afgelopen 12 maanden minstens tweemaal het slachtoffer te zijn geweest van delicten.

Op de tweede en derde plaats op de ranglijst staan met 26% de beschadiging respectievelijk diefstal van voertuigen en met 17% die van een fiets.

33% van de geënquêteerden werd lastiggevallen en uitgescholden in het openbaar. In 2011 bedroeg dit percentage nog 11% Vooral jonge volwassenen, studenten en werklozen zouden hiervan de dupe zijn. De reden waarom deze groep vaker het slachtoffer zou zijn, zien de onderzoekers erin dat jonge mensen zich vaker en langer buiten de woning ophouden.

Razendsnelle toename van intimidatie en roof in het openbaar vervoer

In de onderzoeksperiode namen vooral intimidatie en roof in het openbaar vervoer razendsnel toe. Eén op de elf inwoners van Leipzig werd hier al mee geconfronteerd. De meest bedreigde groep: jonge vrouwen tot 29 jaar. Zij werden met 18% tweemaal zo vaak het slachtoffer.

Opvallend: in de 84 pagina´s tellende brochure “Peiling over de veiligheid in Leipzig 2016” werd niet één keer verwezen naar de razendsnel toenemende migrantencriminaliteit. Er werd geen enkele vraag gesteld aan de inwoners van Leipzig in hoeverre een miljoenenleger van overwegend islamitische jonge mannen hun veiligheidswaarneming beïnvloeden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Al één op de drie inwoners van Leipzig werd het slachtoffer van een delict

  • Karen zegt:

   Wat ik maar niet kan begrijpen waarom ze zo graag Europa willen vernietigen en islamiseren (oh dat is eigenlijk hetzelfde). Ik kan maar niet begrijpen wat daar voor wie dan ook als voordeel aanzit. En die invasie mohammedanen en negers zijn echt onwaarschijnlijk stom. Die willen maar 1 ding ons vernietigen,wat is hun voordeel? Wie gaat er voor hun werken, wie gaat ze onderhouden als wij er niet meer zijn?

   Liked by 2 people

   • koddebeier zegt:

    En daar zijn ze nou net te dom voor om dat te begrijpen. Met een IQ van 40-60 wat wil je dan,

    Like

   • Lucie zegt:

    De elite wil een makkelijke kudde die ze onder controle kunnen houden.Daarom moeten er veel andere culturen komen die ons overwoekeren.Straks meer moslims dan oorspronkelijke bewoners die zich ook steeds meer vermengen met elkaar.Dus geen nationaliteit meer maar goedkope arbeiders.Echt onderwijs is er dan nog amper,houdt de mensen dom is het motto.
    Deze elite denkt dat ze dan een mooi leven hebben maar dat kan nog wel eens heel erg tegenvallen.
    Maar op het moment hopen ze op een burgeroorlog en dan nog een Wereldoorlog zodat er miljarden minder mensen zijn,ze streven naar een half miljard.
    Totale idioten……

    Like

   • hslot4 zegt:

    Tjah sorry Karen maar het gemiddelde IQ van zo een zandnegert is toch echt niet toereikend om zover door te denken lijkt me duidelijk .

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De oplossing ligt voor de hand.
    Iedereen kan weten dat de gestaag doorgaande immigratiestroom op een gegeven moment zal leiden tot de verwoestende ontwrichting van de samenleving van alle landen.
    Daar zal absoluut zeker een even verwoestende revolutie uit voort komen die praktisch heel Europa in de as zal leggen.
    De daarop volgende wederopbouw zal duizenden miljarden opleveren…
    Dáárom werden in vroeger jaren oorlogen georganiseerd.
    Nu dat niet meer mogelijk is in een verenigd Europa, doen ze het op deze manier…

    Een waarlijk DUIVELS complot!!!

    Like

   • Lot zegt:

    Mannen moeten stoppen met bouwen van megabouwsels, alleen bouwen aan eigen huis, haard en stuk grond.

    De grote bedrijven uit zuid duitsland hebben erover gedacht om naar griekenland te verhuizen maar hebben dat niet gedaan, omdat hier betere arbeiders zijn. Ze kunnen toch verhuizen naar Turkije of midden Afrika. Dat ze dat niet doen zegt genoeg. En zal ook niet de reden zijn dat deze mensen worden gehaald.
    Goedkope arbeid geloof ik wel, het verlaagt onze lonen en die anderen worden ertussen gemengd, is beter dan helemaal alleen 100% afrikanen of arabieren.
    Er komt steeds minder arbeid, hoger gekwalificeerd werk door machines, en daarom denk ik weer van niet. Ze zeggen wel er komen 100000 banen bij, maar zeggen niet hoeveel er v erdwijnen. Verder wordt met digitaal geld arbeid gecreeerd. Vriend van min vader ging met pensioen en werkt bij nuon, die werd geprivatiseerd. Voor hem werden vier mensen aangenomen. De mensen die er zaten klaagden, maar de nieuwe (15 jaar geleden nu) weten niet beter. Ze zullen denken wat dom werk, maar ik kan de hypotheek betalen.
    90% van ons geld is digitaal en monopolie geld. Een bank uit oostenrijk maakt 600 miljard over voor 1 transactie naar rusland. De vraag hoe ze aan dat geld kwamen was (toen actueel) we zetten er wat nullen bij. Is evenveel als ons hele jaar inkomen van Nederland.
    Geld en productie zijn twee aparte dingen. Als ze geen fabrieken hebben in noord Afrika, wat ze wel hebben, bijvoorbeeld in egypte, dan wordt er minder gemaakt en blijft hun inkomen laag. Wij hebben fabrieken die uitzichzelf automatisch produceren, arbeid is er steeds minder, en die producten leveren geld op. Dus kunnen wij twee dagen in de week werken, de fabrieken werken automatisch de andere drie dagen, tegen hetzelfde jaarsalaris. Ons jaarsalaris is hoger, maar kosten ook hoger hier. Salaris kan even laag worden als buiten Europa, dan prijzen ook omlaag. En wij hebben nog steeds de fabrieken.
    Andere argument is populatie verminderen. Maar waarom hier, als ze zo graag willen en ze hebben atoombommen gooi die dan op de drukke bevolkte delen van de wereld. Dat wij druk zijn bevolkt is omdat half assyrie en half ruslandse turken/slaven hier naartoe zijn gekomen in zuiden en oosten van Europa en het hier dringen is geworden. Dus ga terug naar kazachstan assyriers en turken, verleng de Russische rivieren die ontspringen aan het gebergte van kazachstan en ga je eigen land bewerken. Duitsland kan er 7 keer in, en je hebt alle ruimte voor je godsdienst.
    Blijft dan over dat ze gewoon oorlog willen hier in Europa en waarom, kan iemand het stokje overnemen? Ze willen de nihilisten en atheïsten en islamieten en zionisten vermoorden, en wij zijn collateraal damage. En als wij een leeg gebied worden met wie worden wij dan gevuld, weer met dezelfde mensen in de landen om Europa daarna?

    Like

 1. Marian zegt:

  Zo zal het door blijven gaan tot er geen Germaanse slachtoffers meer over zijn. Dan heeft Merkel haar plicht gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s