Beatrix von Storch (AfD) op Facebook: “Criminele Arabische clans in Duitsland verpletteren!”

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Criminele Arabische clans zijn in Duitsland een staat binnen de staat geworden. Dat was mogelijk, omdat de politiek onverschillig toekeek. Het wordt tijd deze criminele structuren te verpletteren. Bij de AfD staat dit doel helemaal bovenaan op de politieke agenda.

Die Freie Welt

In Duitsland in het algemeen en in Berlijn in het bijzonder wordt een groot deel van de georganiseerde criminaliteit door grote Arabische clans beheerst. De delicten van deze bendes reiken van overvallen en roof via drugshandel en gedwongen prostitutie tot moord in opdracht. Ook een eind maart gepleegde roof van een gouden munt met een gewicht van honderd kilogram uit het Bode-museum kwam voor rekening van zo´n grote Arabische clan. Er werden woningen in Berlin-Neukölln doorzocht en talrijke leden van de clans gearresteerd.

Sinds de jaren-80 leven deze clans in Duitsland. Ze kwamen als “asielzoekers” en leven tot op de dag van vandaag officieel van de sociale dienstverleningen van de staat. Intussen omvatten deze verschillende grote families duizenden leden, die bijna allemaal een Hartz-IV-uitkering genieten. Met hun illegale “zaken” verdienen deze groepen miljoenen en bestelen de Duitse staat tegelijkertijd van miljarden aan belastinggeld.

“Dat betekent”, gaat Beatrix von Storch verder met haar betoog, “dat WIJ belastingbetalers het basisinkomen van deze criminelen financieren, terwijl zij hun criminele praktijken plannen en uitvoeren en ons met criminaliteit en geweld bedekken.” Inmiddels zou het zo zijn dat de Arabische clans met elkaar zouden samenwerken en in veel Duitse steden, vooral in het Ruhrgebied en in Berlijn, zogenaamde “No-Go-Areas” hebben gecreëerd. In deze zones kan de politie nauwelijks nog, of alleen met heel veel mensen, actief worden. “In feite zijn de clans een staat binnen de staat geworden.”

Dat was alleen maar mogelijk, aldus de vicevoorzitter van de AfD verder, omdat de politiek in Duitsland onverschillig zou hebben toegekeken en nog steeds toekijkt. De gevestigde partijen zouden niet in staat en vooral niet bereid zijn om de burgers te beschermen en een einde te maken aan het optreden van de clans.

“Bij de AfD staat de verplettering van de clans, hun strafrechtelijke vervolging en uitzetting helemaal bovenaan op de politieke agenda.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Beatrix von Storch (AfD) op Facebook: “Criminele Arabische clans in Duitsland verpletteren!”

 1. ReaGluurder zegt:

  Natuerlich hat sie recht, aber sie hat einen adressaten ihrer vergessen. Das ist der deutsche waehler, fuer den die welt in ordnung ist, solange der hamburger bei macdonald 1,99€ kostet, bier und zigaretten noch erschwinglich sind und man in der glotze fussball gucken kann. Wann hören der deutsche “gutmenschen” auf, diese gescheiterten typen, die sich unsere politelite nennen, durch wahlen zu legitimieren. Der deutsche waehler ist mitschuldig am untergang seines vaterlandes! (gepikt / aangepast, en de waarheid!)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  Zweden/Duitsland: één pot nat!

  En hier zijn de Duitsers grotendeels voor Merkel. Ik heb geen medelijden…..

  Geliked door 2 people

 3. Marian zegt:

  Wie niet horen wil, die moeten maar voelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ivanneau zegt:

  Foute prioriteit. Je moet het verwijderen van de criminele politici die dit hebben laten gebeuren bovenaan je agenda zetten. Dit is dweilen met de kraan open.

  Geliked door 2 people

 5. kruisridder zegt:

  Het moet worden verpletterd samen met de politiek-correcte elite en het Rode Gevaar.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  In de Tweede Wereldoorlog zijn helaas de verkeerde mensen door de Duitsers onder handen genomen in de vernietigingskampen.

  Like

 7. “Het wordt tijd deze criminele structuren te verpletteren. Bij de AfD staat dit doel helemaal bovenaan op de politieke agenda.”

  Natuurlijk spring je van instemming uit je leunstoel van zo veel verbaal geweld bij monde van Beatrix von Storch. Maar de AFD komt nooit aan regeren toe net zoals hier het FVD & PVV de politiek zit gewoon zo in elkaar, wanneer er té veel stemmen opgaan voor regeringsdeelname van deze islam kritische partijen dan stelt men toch gewoon een cordon sanitaire is, daar zijn ze verschrikkelijk goed in hoor kijk maar naar de voorbeelden in België en Nederland.

  Het politieke, parlementaire systeem is zo ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar werk doet, ongeacht het plotselinge pieken van de kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partijen dreigen te gooien. Heb het wel eens meer gehad hoe een partij van binnen en buiten uit kapot gemaakt kan worden, de zg. ‘Salamitactiek’.

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Afgezien van het werkelijkheidsgehalte inzake het wel/niet aan de macht komen van AFD en/of PVV Adriaan, is het verschrikkelijk dat bij het wegvallen van deze politieke partijen
   de hele samenleving in Nederland en Duitsland zou bestaan uit meelopers, lafaards, idioten, wegkijkers, karakterlozen, landverraders, frauduleuze hoeren, ja-knikkers, profijtzoekers, NSB-ers, Judas-figuren en moslim-lovers.
   Dat is een verpletterend beangstigende gedachte…

   Vind ik…

   Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Helaas voor Beatrix von Storch is ze een roepende in de woestijn.
  De gevestigde orde zal gewoon blijven zeggen dat het wel meevalt en als ze al voet aan de grond krijgt zullen die islamitische criminele organisaties niet schromen om haar uit de weg te ruimen zodat de gevestigde orde weer kan roepen “schande” maar ze heeft het er ook zelf naar gemaakt.
  Het gaat pas wat worden als de Duitsers zelf ze zaak oppakken en met gewone middelen -die de islamieten ook gebruiken- als bedreiging en brandstichting het islamitische geteisem het land uit jagen.

  Dit hebben we 100% te danken aan de grootste vijand van Europa 1 mevrouw Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Dat creeeren van enclaves is een onderdeel van de agressieve islam. Voor deze moslimcriminelen is het gerechtvaaardigd om een niet-moslim te beroven of te bestelen. Wat een rotvolk is dit en als er niks tegen gedaan wordt zal dit kankergezwel verder voortwoekeren ook hier in Nederland. Hier doet men nauwelijks iets tegen bijvoorbeeld plofkraakbendes. Die plofkraakbendes komen namelijk goed uit in het streven van de machthebbers naar een maatschappij zonder contant geld zodat de machthebbers de totale macht hebben over alles wat de onderdanen doen. De ecocommunistische dictatuur is dan een feit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s