Bittere realiteit . . .

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Vertaalster vertelt: Jonge islamitische vrouwen, die al meer kinderen hebben en die zij over voorbehoedmiddelen wil informeren, zouden daarop inmiddels antwoorden: 

“Wij willen ons vermenigvuldigen. We moeten meer kinderen krijgen dan de christenen. Alleen zo kunnen we hen vernietigen.”

Als zij hier dan tegenin zou gaan en zou zeggen dat het toch de christenen zijn die hen helpen, zou ze op afwijzing stuiten: christenen verdedigen zou een zonde zijn, aldus de vluchtelingenvrouwen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", christenhaat, Demografie, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Bittere realiteit . . .

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  HEN VERNIETIGEN. HEN VERNIETIGEN. HEN VERNIETIGEN. Waarom komt u hIer naar toe? OM HEN TE VERNIETIGEN!!!!!!!!!!!!!!. Heren politici, is dit geen onverbloemde oorlogsverklaring? Wanneer wordt u WAKKER?

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Gert Jan Reitsma

   Dit is de bedoeling ook. Christenen moeten geruimd worden.
   Als ik het voor het zeggen had, zou ik deze vrouwen én hun kerels uitzetten. Zij zijn geen vluchtelingen, maar bezetters! Laat ze in hun eigen landen maar door fokken, maar niet hier. Als ze hier blijven kunnen we ook nog voor al dat spul gaan betalen!

   Wat een stommelingen in Europa, die dit niet willen inzien!!
   Onze overheid heeft overigens de plicht om ons en ons nageslacht tegen dit adderengebroedsel te beschermen! Zij hebben dus heel wat te verantwoorden met het binnenlaten van deze leugenachtige schepselen!!

   Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dat soort debielen en wakker worden ??????? Die slapen nog terwijl hun kelen worden doorgesneden !

   Like

 2. Thoth zegt:

  Het zou Ajarai kunnen zijn. Die geeft ook niets voor de mensen die zijn omgekomen tijdens MH-17.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb me nèt vanmorgen weer eens wat verdiept in Ajarai: Paar columns van haar terug gezocht…..- echt gevolgd had ik haar eerder nooit, want ik lees het AD niet.
   Ze is verschrikkelijk trots op haar moslim-zijn en op d’r kopvod, begon d’r ‘maidencolumn’ in 2015 meteen met een frontale aanval (“Ik ben moslim, dat U het maar weet…..”), kreeg prompt op d’r kop van Nanninga, maar dan vooral omdat haar stijl zo slecht is (is-ie ook.) Over kritiek op halal slachten reageert ze onmiddellijk bijdehand -begint over de bio-industrie van óns- en eindigt met de ‘milde’ provocatie “Toch maar goed, dat wij moslims geen varkensvlees eten, hè?” Over de kwestie met de schoolfoto lijkt ze opeens reëler, maar haar grootste punt van kritiek is, als je goed leest, dat die ouders het zo ‘dom’ hebben aangepakt.” Ze heeft ook nog een column geschreven met de mijmering, hoe goed het zou zijn voor Nederland “als wij ons “allemaal” als èchte moslims zouden gedragen (Hoe moet je dat opvatten?), heeft al eens een verzonnen verhaal geschreven over hoe ze werd aangevallen door een ‘racistisch’ echtpaar, dat even tevoren zelf ruzie had en waarvan de man op het punt stond, zijn vrouw te slaan (bleek later pastiche, maar dat zette z i j er niet bij) en dan deze recente column, die op zichzelf misschien dan nog niet eens zo bar wás – ik heb het dan over de gedachtegang- maar die ze gezien de gevoeligheid doodgewoon vóór zich had moeten houden, wat ieder redelijk mens kan aanvoelen, maar zij dus niet.
   Ik geef toe, het is iemand, die je vooral iets kwalijk neemt, als je een bloedhekel hebt aan de islam en aan hoofddoeken, want dat is bij haar nu eenmaal met alles verweven.
   Ik zat er eerlijk gezegd half over te piekeren, hoe ik haar hier -in een artikel- eens goed op de hak zou kunnen nemen, maar daar ben ik nog niet uit, want het zou góed moeten gebeuren, dus niet z’n doel voorbij schieten…

   Liked by 2 people

   • Asgard zegt:

    Theresa,..je overtreft haar gaat je zeker lukken,..laat ff weten, leuk om te lezen!

    Like

   • Elisah zegt:

    Het lijkt iemand zonder empathie of inlevingsvermogen, hetgeen hoort bij een persoonlijkheidsstoornis zoals psychopathie en sociopathie.
    Die mensen hebben oa totaal geen besef van de pijn die ze anderen aandoen, ze kunnen zich niet inleven in het verdriet van anderen.
    Het onvermogen om schuld, schaamte of berouw te voelen hoort daar ook bij, dat liet ze bijvoorbeeld schaamteloos duidelijk te zien in het tv-programma waar ze zich verdedigde tegenover gasten die met haar in discussie gingen.

    Like

   • Asgard zegt:

    Elisah,..het is toch duidelijk waarom ze meer voor soortgenoot voelt dan voor de blanke Europeaan,…ze haten het Westerse gedachtengoed tot op het bot, de haat tegen de Westerse bevolking is immens, ze haten ons nog meer als de Joden,…onbewust laat ze zien waar ze voor staat, en dat is voor haar eigen zandbak ideologie,…volgens haar overtuiging zijn wij allemaal schuldig aan de barbaarse oorlog die het Westen tegen de Islam, dat is haar zienswijze,..dat het haar eigen soortgenoten zijn die elkaar uitmoorden in die zandbakken ziet ze niet, want alles is de schuld van het Westen, alles komt en gebeurt ook door het Westen, het Westen steunt Israel, dus plat gezegd als de zon morgen op de Aarde flikkert dan ziet ze dat ook als schuld door het Westen, dit is dan niet de mening van 1 Pinguin maar van 99% van alle Pinguins.

    Dan komt Anne Fleur nog ff fijn binnen kakken waarom er geen hysterie is rondom de uitspraken van Ebru Umar, als wel op de uitspraken van Aaaaiiijjajaiia de Pinguin, dat moet je zo’n kind dan nog gaan uitleggen ook, hopelijk zijn de eierstokken bij Anne defect, want het zal maar kinderen krijgen, dat wil je je kind toch niet aan doen!

    Like

 3. Marian zegt:

  ONZE REGERING IS SELECTIEF OOSTINDISCH DOOF VOOR DIT SOORT UITLATINGEN.

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het is ook “onze” regering niet, zoals ook dat soort politici “onze” politici niet zijn !!
   Het zijn volksverlakkers en landverraders !

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Marian
   Dat zijn ze niet.
   Maar omdat zij in een linkse liberale, dan wel socialistische/marxistische, bubble leven zijn ze er rotsvast van overtuigd dat religie slechts ”opium voor het volk” is, en er dus niet toe doet, omdat alleen sociaal-economische verschillen er toe doen. Of ”een achterhaald paradigma”, dat op termijn altijd door de moderniteit zal worden ingehaald, waardoor ook moslims op termijn seculier en ongelovig zullen worden, wanneer ze maar lang genoeg binnen een moderne en seculiere omgeving verblijven.
   Volgens socialisten is religie dus irrelevant en volgens liberalen inferieur en achterhaald.
   En in beide gevallen dus ongevaarlijk.

   Men gaat in beide gevallen dus uit van een inherente superioriteit van hun socialistische of liberale ideologie boven de islam, die er volgens hen tenslotte in zal resulteren dat ook moslims socialisten of liberalen zullen worden.
   Ze daarom niet zozeer Oost Indisch doof voor dit soort uitlatingen, alswel ideologisch blind.

   Like

 4. kruisridder zegt:

  76 jaar geleden begonnen de eerste treinen naar het Oosten te rijden voor een volk dat totaal geen kwaad in de zin had en gemiddeld tot de meest hardwerkende ondernemers behoorden. Artsen, wetenschappers, schoolkinderen die het tot dat niveau gebracht zouden hebben, allemaal werden ze vergast. Als dat niet zou zijn gebeurd, hadden we wellicht al medicijnen gehad die alle vormen van kanker en andere levensgevaarlijke kwalen en aandoeningen konden genezen, onze auto´s op water laten rijden etc. waardoor onze zielen niet werden verkocht door het socialistische broedervolk van de nazi´s aan de Arabieren van olie voor islam. Deze moslima´s met hun baarmoeders als wapen dragen niks bij, ontwrichten een cultuur en vernietigen het van binnenuit. Hen met de treinen naar het Oosten laten rijden is dus veel economischer.

  Liked by 1 persoon

  • Hendrik zegt:

   Direkt nekschot is nog economischer en belast het milieu minder!

   Liked by 1 persoon

   • hotchkisssaiga zegt:

    We zouden natuurlijk aan de Groningers kunnen vragen of ze voor de goede zaak nog 5 cm verder in de aarde willen wegzakken

    Liked by 1 persoon

   • hotchkisssaiga zegt:

    En een fijn hek in Hongarije kopen het schijnt dat daar zoveel stroom opstaat dat als er iemand aan zit de verlichting in de grote steden begint te flikkeren zal wel rechtstreeks op de centrale zijn aangesloten goed bezig die Hongaren

    Liked by 2 people

   • @hotchkisssaiga
    Om het probleem op te lossen wil ik hier nog wel een halve meter verder zakken 😂

    Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   Heb je gelijk in.
   Die medicijnen zijn er al en auto’s op ‘water’ laten rijden kan ook al, echter hebben de machthebbers en grootverdienende farmaceuten en olieindustrie en eigenaren van energiebedrijven er geen enkel belang bij om die medicijnen of uitvindingen ter beschikking te stellen.
   Deze ontdekkers en uitvinders worden op alle mogelijke manieren tegengewerkt of geruïneerd door rechtszaken of afgebrande laboratoria, of indien het niet anders kan uiteindelijk op een slinkse manier uit de weg geruimd. Het kwam hen in WO2 beslist niet slecht uit dat de treinen naar het oosten reden gevuld met veel intelligente joden.
   De autochtonen in Europa en de VS worden ook te slim. Dat bedreigt de machthebbers en groot-industriëlen en farmaceuten. Daarom moeten ze ‘gemengd’ en vervangen worden door volkeren die grotendeels een flink stuk dommer zijn en een religie aanhangen waarbij kritiek en zelf nadenken niet is toegestaan.

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Ron

    Als ik dit zo lees zijn de mensen nog rotter dan rot! Gunnen anderen letterlijk het licht in de ogen niet. Welk recht heeft een mens om anderen iets te verbieden? Als iemand een schitterende uitvinding heeft gedaan, waarom moet deze mens dan ‘verdwijnen’, als duidelijk wordt dat de mensheid hier baat bij zou kunnen hebben?

    Wat een wereld!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 24 juli 2017 om 15:43

    Als iemand een schitterende uitvinding heeft gedaan, waarom moet deze mens dan ‘verdwijnen’, als duidelijk wordt dat de mensheid hier baat bij zou kunnen hebben?

    GELD is het antwoord.
    Geld voor de olieboeren en de ‘farmaceutische’ gifmengers. Dat willen ze niet kwijt door de verschrikkelijke uitvindingen die hun inkomsten bedreigen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s