Europa´s toekomst . . .

Screenshot_2


“De vraag van de komende decennia: Zal Europa toebehoren aan Europeanen?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

10 reacties op Europa´s toekomst . . .

 1. Thoth zegt:

  Op het ogenblik, NEE. Er komen zoveel binnen die geen donder met Europa te maken heeft, maar een beroep doen op de werkloosheidcijfers en wanneer ze na 5 jaar – inburgering, taal leren en een cursus – ook niet in aanmerking komen alleen voor iets bij de overheid, dwz conciërge o.i.d. En dat is slechts 5%. De rest blijft zitten in de bijstand.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als onze overheden dezelfde weg inslaan als de heer Orbán, dan zou het kunnen. Laten ze zich de les lezen door Brussel, en lopen ze achter Frau Merkel aan (of haar opvolger, die uit hetzelfde hout gesneden zal zijn), dan vrees ik dat ons mooie Europa ten onder zal gaan.
  Overal waar de islam vaste grond onder de voeten krijgt, ontstaat er oorlog en is moord en doodslag aan de orde van de dag.

  Ik blijf hoop houden dat het gezonde verstand van velen bijtijds terugkeert. Zo niet, dan is er voor onze kinderen en kleinkinderen geen vrij en democratisch leven meer mogelijk.

  Like

 3. Marian zegt:

  Ik denk dat vele zich dit zullen afvragen.

  Like

 4. Karen zegt:

  Als er meer (veel) meer politieke leiders zouden zijn als dhr. Orban zou het antwoord op deze vraag ja kunnen zijn. Maar nu, ik twijfel niet eens meer aan het antwoord, dat zal nee zijn.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Europa´s toekomst . . . ??????? Welke toekomst ??

  Like

 6. Trucker zegt:

  Zo’n kranige “oude” tantes zouden we in europa ook kunnen gebruiken en zie voor mij het beeld van reageerster (meisje) Theresa 🙂
  Blasio een weekdier die gekozen is als burgemeester door de islamieten laat dat duidelijk zijn, CAIR (politieke arm van de moslimbroeders) en alle andere islamitische instanties en verenigingen (en in NY zijn er dat nogal wat) steunden deze islamofiele rat.
  Waar is de tijd van de (republikeinse) Rudy Giuliani die het beste voorhad met zijn NY.

  Like

 7. Vederso zegt:

  De betreffende speech van Viktor Orban. Vanaf 19.36 tot 36.08 gaat het over de EU, zie evt. transcript.

  http://gatesofvienna.net/2017/07/viktor-orban-in-1990-europe-was-our-future-now-we-are-europes-future/

  Like

 8. linda texel zegt:

  Inderdaad, welke toekomst. Op het eiland waar ik woon hebben we een somalische invasie. Alles wat ik zie lopen heeft zeker 2 kinderen aan de voet en een dikke buik. Tel uit je winst, Europa wordt veroverd via de baarmoeder.

  Like

 9. Mary zegt:

  De Europese Unie is zo wankel als wat, Engeland is al vertrokken, Italie hoeft b.v. maar te besluiten om uit de EU te treden (waar men nu druk over aan het discussiëren is in het Italiaanse parlement), de Oost Europese landen zeggen al geruime tijd nee, als Wilders hier had gewonnen hadden we nu met de Nexit onderhandelingen bezig geweest, de anti Putin en anti Trump houding van die EU club en de Islamisering van Europa waar beiden duidelijk tegen zijn zal ze op gaan breken etc.etc., dan hebben we het nog niet eens over de onhoudbaarheid van de Euro.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s