Identitaire Beweging: “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Activisten van de Identitaire Beweging hebben vanochtend op de burcht van Neurenberg een spandoek met de tekst “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!” opgehangen (foto) en flyers van de Identitaire Beweging naar beneden gegooid. Opnieuw een geweldvrije, patriottische actie van jonge mensen die voor hun vaderland strijden.

journalistenwatch

De Identitaire Beweging vestigt op dit moment met haar missie “Defend Europe” mediaal de aandacht op zich. Activisten van de vreedzame, patriottische jeugdbeweging bevinden zich op een gehuurd schip en voeren zondagavond het Suezkanaal door op weg naar de Middellandse Zee om de komende dagen activisten van de Identitaire Beweging op te nemen en de actie “Defend Europe” te starten.

Hun collega´s van de Identitaire Beweging Franken hingen vanochtend op de burcht van Neurenberg een spandoek op met de tekst “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!”, om er zodoende aan te herinneren dat open grenzen en de toenemende verdringing van onze cultuur absoluut geen in steen gehouwen natuurwetten zijn.

“Wat sinds het begin van de mensheid voor iedereen onmiddellijk duidelijk was – namelijk dat de bescherming van het eigene door muren, burchten en grenzen noodzakelijk is –, geldt tegenwoordig als achterhaald, ja zelfs als verwerpelijk. Tot welk bloedspoor door Europa dit modeverschijnsel van open grenzen al geleid heeft, is aan de terreuraanslagen van Parijs, Hannover, Brussel, Nice, Essen, Würzburg, Ansbach, Berlijn en Manchester te zien. De burcht van Neurenberg staat hier als een stenen waarschuwing van onze voorouders aan ons: muren en grenzen beschermen levens!”, aldus de Identitaire Beweging Neurenberg.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Identitaire Beweging: “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!”

 1. Cathja zegt:

  Mooie actie met een duidelijke boodschap aan ieder die het (liever niet) horen wil! Draag zorg voor onze samenleving, en laat onze cultuur niet verwoesten door mensen die hier niets te zoeken hebben!
  Veel succes met de acties die nog komen gaan.

  Like

 2. Helena zegt:

  Diep respect voor deze helden.

  Like

 3. wil Mark Rutte hier iets van leren?

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zijn er nog pure waarheidzoekers in de zaal
  met ruim voldoende power om dit hardop uit te spreken?
  helaas: zó hebben velen het nog altijd niet bekeken
  en dus gaat dagelijks de leugen met hen aan de haal !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Joepie! Eindelijk een paar normalen…

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  De Kaiserburg! Wat en fantastisch idee!
  Ik wou, dat ik de Identitairen van Neurenberg persoonlijk de hand kon drukken! – En dat om méér dan één reden!

  Like

 7. Marian zegt:

  Eindelijk een jongeren beweging die in verzet gaat komen. Er ontstaat toch hoe langer hoe meer wrevel bij de mensen. Deze mensen moeten geprezen worden voor hun moed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s