POSTER

unnamed (8)

“STEUN HET PALESTIJNSE RECHT OP TERUGKEER NAAR JORDANIË”

Bron:
www.brabosh.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Vluchtelingen", "Westelijke Jordaanoever", Gazastrook, gezond realisme, Historie, Israël, Jordanië. Bookmark de permalink .

15 reacties op POSTER

 1. tippelaar zegt:

  palestijnen hebben nooit bestaan, zeker niet in jordanie. Al zouden er palestijnen hebben bestaan, jordanie wil niemand van dat soort moordenaars terug. Ze hebben er zelf al genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Een tip voor de ‘Palestijnen’ die zo graag een eigen staat willen hebben:

  In de directe omgeving van de Staat Israël bevindt zich een grote woestijn. Is het geen goed idee om die eens te ontginnen, en er een mooi land van te maken? Goed voor de werkgelegenheid, en als alles klaar is: baas in éigen land!

  Kunnen ze misschien tóch nog eens trots zijn op zichzelf….

  🙂

  Geliked door 2 people

 3. Anna zegt:

  Dit stuk land van bovenstaande poster was ook aan Israël beloofd….. Churchill heeft een streep gezet bij de Jordaan….. en in 1948 hebben ze ook het stuk links van de Jordaan nog verdeeld in een deel voor Israël en een deel voor de Arabieren ( want Palestijnen zijngewoon Arabieren uit allerlei landen in het MO ) de Joden hebben dit aanvaard de Arabieren hebben dit verworpen want toen ook al wilden ze het hele land…… Arabieren kunnen niet zonder dit land en waarom….. omdat het aan Joden toebehoort….Joden zijn hun aartsvijanden……. het gif van Jodenhaat wordt daar al op de kleuterschool geleerd………………. Joden moeten worden vernietigd in hun ogen….. De islam is Hitler in het kwadraat…..! Op den duur ook voor West Europa

  Zij kunnen een land want eenmaal aan de islam heeft toebehoort nooit afstaan aan een religie die voor / eerder dan de islam is geweest….. Zie ook hun claim op Andalusië, de islam is in hun ” achterlijke ogen ” de laatst geopenbaarde wil van Allah die de HELE WERELD moet onderwerpen…… Daar zijn ze aardig mee bezig. En het nog dommere Europa werkt op deze manier aan haar eigen ondergang mee…….

  De Arabieren in Israël die zich Palestijnen noemen ( dit pas sinds Yasser Arafat) zijn het speerpunt voor de hele islamitische wereld om HUN ISLAMITISCH GELIJK TE HALEN………. Als Israël valt ( wat niet te verwachten is ??????!!!!!!!!) zal de hele wereld in hun handen vallen…..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Anna

   Israël zal NOOIT vallen! De werkelijkheid is dat wie zich aan dat land vergrijpt daarvoor een zeer hoge prijs zal betalen!
   Israël is het thuisland van het Joodse volk. Dat zal nooit meer in andere handen overgaan. Al staat de hele wereld op zijn kop!

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Nederland is het thuisland van het Nederlandse volk.
    Neemt een voorbeeld aan de manier waarop Israël haar land verdedigd.

    Geliked door 2 people

   • ReaGluurder zegt:

    Áls Israel valt, valt er meer. Wie Israel een mep verkoopt, krijgt de volle lading. En de buurtjes weten het. Ze zullen met al hun wapenzooi ten ondergaan. Wat rest zullen smeulende puinhopen zijn.

    Like

 4. fleckie zegt:

  De zich ‘PALESTIJNEN’ noemenden, , zijn in feite een MENGELMOES uit andere landen, die PALESTINA( nu ISRAEL) binnendrongen, I.v.m. De te verwachten opbouw – werkzaamheden van het VERWAARLOOSDE land, dat door JODEN, over de hele wereld, voor zeer VEEL geld gekocht werd van, en betaald werd aan ARABIEREN! ( maar de meeste grove OPBOUW – werkzaamheden hebben de JODEN ZELF VERRICHT!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ fleckie

   De Joden hebben Israël gemaakt tot het prachtige land wat het nu is, en waar vele jaloerse Arabische ogen begerig naar kijken!
   Israël is een heel mooi land, democratischer dan welk land ook wat zichzelf ‘democratisch’ noemt, en met uiterst moderne technologieën in ziekenhuizen, in bedrijven en waar dan ook.
   Israël is een parel te midden van een duistere omgeving….

   Shalom, Israël!

   Geliked door 3 people

 5. Marian zegt:

  Het is en blijft het beloofde land van Israël en dat zal het blijven ook. LANG LEVE ISRAËL!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 6. ReaGluurder zegt:

  De Ploflims gebruiken Israel als excuus om maar niet de mouwen hoeven op te stropen om zelf eens aan de slag te gaan op hun eigen grondgebied. Nee ‘Israel’ moet eerst van de kaart, dan pas kan er gewerkt worden aan de palestijnse oase. Deze oase zal er (voorlopig) niet komen. Israel verdwijnt niet en bij de pallies zit het niet in de genen, dat opbouwen. Het grootste probleem voor IL zijn nog niet eens de pallies. Iran komt steeds dichterbij (libanon, syria, gaza, west-bank). Op het diplomatieke front is IL er druk mee. Vraag mij of de grootmachten het zullen toestaan dat Iran een atoombom krijgt. Kunnen ze zelf ook flink mee in de ‘gharrah’ (shit/hebreeuws) komen.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  De Palestijnse konings Abdoellah wil ze niet. De laatste keer dat zijn vader Hoessein de Palestijnen van Arrafat binnen liet draaide het bijna uit op een complete burgeroorlog. Het was pas weer rustig toe Arrafat en zijn jihad meute Jordanië uit geflikkerd werd richting Libanon. Hier werden ze opgenomen met als gevolg de Libanon oorlog en een decimering van de christenen. Libanon zit nu met de gebakken peren en het puikje van islamitische Jihad Hezbollah.

  Vergeet het gerust Jordanië komen ze binnen en geen enkele andere Arabische staat wil ze hebben. Maar de grootste boosdoener is het westen met jaarlijks hun miljarden subsidies aan het Palestijns elitair schorem. Had het westen met miljarden donaties de Palestijnen niet de hand boven het hoofd gehouden was het islamitisch gedram om een nooit bestaand Palestina al jaren geleden opgelost in de geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

 8. tippelaar zegt:

  Dood aan de palestijnen, roei ze uit tot de laatste man, vrouw, kind. Laat geen steen op de ander van alles wat zich palestijn noemt en hun bezit. Vernietig ook degenen, zowel personen als landen, die met de palestijnen symphatiseren, ook in nederland. Wat over blijft is stof. Zelfs dat zal moeten worden afgevoerd om de heilige israëlische grond niet te verontreinigen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Goed, en dan vrede?
  Nee, gleuf ik niks van, maar zo ja ga ik vissen in de woestijn.
  Ben al aan het oefenen hoor, beetje spijkers op laag water.
  De foto is in het geheim genomen van de stotteraar, kan hij het helpen, ouwe travestiet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s