Schaffhausen: “aanvaller” verwondt 5 mensen met kettingzaag

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanochtend stormde een met een kettingzaag bewapende man een kantoor van CSS-verzekeringen in de binnenstad van het Zwitserse Schaffhausen binnen. Daarmee verwondde hij vijf mensen, van wie twee zwaar. Daarna vluchtte de inmiddels geïdentificeerde man, over wie daarna echter, behalve de opsporingsfoto (kleine foto boven), geen nadere informatie werd verstrekt, in een witte VW-Caddy, die inmiddels gevonden werd.

PI News (2)

De autoriteiten hechten er blijkbaar waarde aan om te verspreiden dat het niet om een terreuraanslag en om een “individuele dader” gaat. De binnenstad werd grotendeels afgegrendeld, de politie is met veel zwaarbewapende agenten en helikopters op zoek naar de dader en maakte de inwoners van de stad erop attent dat de man gevaarlijk zou zijn. Bij de gewonden gaat het om medewerkers van CSS-verzekeringen.

Te oordelen naar de foto draait dit weer uit op een “geestelijk gestoorde”.

Opsporingsfoto´s van de politie:

Screenshot_11

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Zwitserland. Bookmark de permalink .

35 reacties op Schaffhausen: “aanvaller” verwondt 5 mensen met kettingzaag

 1. Witte raaf zegt:

  Op RT en inmiddels Telegraaf staat dat de dader een onverzorgd-rommelig uiterlijk heeft,nou dat komt redelijk in de buurt,verder staat er dat de man kaal was en een lengte +/-van 1.90 mtr heeft,nou dat vind ik op de foto echt niet terug!
  Vraag me af of de kettingzaag niet met hem aan de haal gaat ipv andersom!

  Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Een kettingzaag,
  Ze worden creatiever.
  Een bekeerling
  Gegarandeerd.
  Hij heeft wel alvast de inteelt genen overgenomen zo te zien.

  Like

 3. Ivanneau zegt:

  Als dit geen fotoshop is ga ik morgen naar Hans van ’t Zelfde. Wel leuk gevonden om politiefoto’s in een bos te maken. Dit is zeker gelijk een verklaring voor de kettingzaag. Jammer dat de verhoudingen lichaam en hoofd niet kloppen. Volgende keer een ander programma gebruiken of een betere kettingzaag.

  Liked by 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Ze hadden nooit de inrichtingen moeten sluiten.

  Liked by 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Is dat zo`n bidplek op z`n kop???

  Like

 6. Jean zegt:

  Zou het kunnen dat het ene was met een ‘gemengde’ huid? Dat is de nieuwe benaming op de BRT voor gespuis komende uit Afrika.
  Gemengde huid? Is dat ezelhuid gemengd met apenhuid?

  Liked by 1 persoon

 7. aquarius4422 zegt:

  Hij ziet er in ieder geval niet als een hoger opgeleide uit.

  Liked by 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Om kort te gaan moet je je benen afzagen…
  Wat is dit voor een wangedrocht?
  Swiss Made-Kettingzaagwaanzinnige…

  Komt veel voor in de Zwitserse bossen

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Telkens bij een aanslag word er door de politie gesproken als of de dader een verwarde man zou zijn, of beter gezegd een geestelijk gestoorde. Als dat werkelijk zo is, zijn alle Noord Afrikanen, want dat zijn telkens die aanslagplegers, geestelijk gestoord. Speciaal diegenen die de Koran aanhangen als enige waarheid. En laat dat nou het geval zijn bij 95 % van alle Noord Afrikanen !

  Liked by 1 persoon

 10. hslot4 zegt:

  dat de man gevaarlijk zou zijn.
  Nee ! zou je denken ?

  Like

 11. Gert Jan Reitsma zegt:

  In Israël begrijpen ze ten minste dat je eerst moet schieten en dan pas moet praten.

  Liked by 2 people

 12. Tistochwat zegt:

  Te oordelen naar de foto draait dit weer uit op een “geestelijk gestoorde”.

  Kweetnie, maar zou zijn stoornis misschien ‘islam’ genoemd kunnen worden?
  Ja, ik zeg ook maar wat…

  Liked by 1 persoon

 13. Karen zegt:

  Tja zo te zien betreft het een rasechte Zwitser…..😩Heeft natuurlijk weer niets te maken, gelukkig maar, met de islam, zal wel weer een verward persoon zijn.
  Doet verder niet ter zake maar wat is die man lelijk zeg, hij heeft een rotkop maar dat figuur, een dikke pens en spillepoten en nog afhangende schouders ook brrr.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   ’n Koekoeksklok is ’n klok die zijn eieren in een ander huis legt.
   Voor dat je het weet zit je huis vol met Koekoeksklokken.
   Waarschijnlijk is hij daar gek van geworden.

   Liked by 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Dat noemde de antroplogen vroeger het “Lombrosetype”. Ik mis alleen het bij dit type mens en ook bij mohamadanen behorende lage, terug wijkende voorhoofd en diepliggende ogen met nietszeggend blik en kwijlende mond/.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Die typische houding van het Neanderthaler-type heefttie wel.
    Compleet met de veel te lange armen die bijna over de grond slepen, zoals je ze bij de Chimpansees ziet.
    Interessant.
    Misschien kunnen we toestemming krijgen hem helemaal uit elkaar te halen?
    Gewoon in dienst van de wetenschap.

    Of zoiets.

    Like

 14. Ja, het zijn niet allemaal jonge, goed opgeleide mensen. Maar allemachtig, wat ziet dat gedrocht er weerzinwekkend uit. Maar ja, dat krijg je natuurlijk wel met al die neef/nicht huwelijken. Het(hem?) lijkt wel een beetje op die Jette Kleinsma, ook zo n gedrocht, zowel fysiek als psychisch.

  Like

 15. Steven zegt:

  Hij sloeg op TILT omdat zijn oetkiring niet hoog genoeg is en geen kienderenbssslag krijgt voor al zijn 12 kids…

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de psychiatrie. Aan het uiterlijk te zien kunnen we te maken hebben met een man die lijdt aan een vorm van schizofrenie. Zijn lichaamshouding doet denken aan katatone verschijnselen die kunnen voorkomen bij iemand met dit ziekte beeld. Mensen met een schizofrene stoornis die niet goed behandeld of behandel resistent zijn kunnen plotseling zeer ernstige gewelddadige acties uitvoeren.

  https://www.keuzehulpen.nl/over-schizofrenie/typen-schizofrenie

  Like

  • Steven zegt:

   Dan lijdt het hele kabinet en Brussel schijnbaar ook aan deze aandoening…
   Want hoe geestesziek moet je wel niet zijn om je eigen bevolking de ellende en uiteindelijk de dood in te jagen…

   Like

 17. Ron zegt:

  Vraag me af of die rare kwiebus op de foto wel sterk genoeg is om zo’n kettingzaag vast te houden. Die dunne armpjes en benen, lijkt een slappeling, of de foto is flink uit verhouding afgebeeld. Het lijf is veel te dun en klein in verhouding met het hoofd.

  Like

 18. Trucker zegt:

  Wat steeds opvalt is dat voor men de dader heeft gearresteerd o(f zelfs maar verhoord) onmiddellijk het etiket “gestoord” wordt verspreid,.
  Verder stel ik vast dat van verschillende daders van aanslagen geen personalia wordt gegeven en enige opvallende doodgezwegen aanslagen :
  de dader die in Amsterdam over het Stationsplein raasde wat weten we???????
  de dader in de de vuilniswagen die in Glasgow (enkele jaren terug reeds) mensen doodreed…wat weten we ?????????
  Ook opmerkelijk tijdje terug een filmpje op GeenStijl waar een islamiet die gestopt werd door politie –>gewoon weg kon rijden<– ondanks dat er 3 of 4 (formaat postkaarten) politiemannen/vrouwen aan hem stonden te rukken.
  Deed een Nederlander zoiets politie wist niet hoe snel de achtervolging in te zetten of vuurwapen te gebruiken.
  Dat zijn maar enkele voorbeelden (weet als ik google er tientallen naar boven komen drijven) om te duiden dat politie opdracht heeft (gekregen) om islam(ieten) aanslagen op allerlei wijze te verdoezelen en indien nodig list en bedrog gebruikt, list en bedrog ook een belangrijk wapen in de strijd (Sun Tzu wist er alles van).
  Politie, die door korpsleiding (die bij islamieten op de schoot gaat zitten "om de diversiteit te bevorderen") of door politici die zeggen 'aprés moi la déluge' (na mij de zondvloed), beslissen om de natie op te delen in twee : islam(ieten) en Nederlanders, waarbij de islamieten geknuffeld worden en zo goed als straffeloos kunnen uitvreten wat ze willen.
  Dit in gedachten houden waarom ik meermaals stel om niet te vertrouwen op de overheid met haar ambtenaren korps (waar ook politie onder valt) en te denken dat deze overheid haar burgers zal beschermen.
  Laat het "koevoetje" wat ik eerder in een ander topic voorstelde reeds een hulpmiddel zijn voor hun die niet meer mogelijkheden hebben dan basic materiaal.

  Liked by 2 people

 19. Jean zegt:

  In heel veel van de gevallen kennen ze de dader(s) niet maar ze weten wel dat het geen terroristische aanslag was????
  Elke aanslag tegen burgers is een terroristische aanslag, punt.
  Elke aanslag tegen burgers moet zeer zwaar gestraft worden.

  Like

 20. Joannes den Hollander zegt:

  Dat wangedrocht duidt, gelet op de eeltplek op zijn kop, op een mohammedaans stukje inteelt. Gewoon zijn kop afzagen met een botte handzaag, te beginnen bij zijn tenen en zo langzaam naar boven werken. Een slijpschijf mag ook natuurlijk. Daar moet men verder niet zo mee zitten. Zie het maar als een noodzakelijke postnatale abortus.

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Voordat de man gepakt is heeft men al een fotoreportage van hem op internet gezet?? En dan ook nog een hele slechte gefotoshopte reportage. Manmanmanman wat een stelletje amateurs daar. Natuurlijk moet het een verwarde blanke man zijn. Stel je voor dat het een agressieve asielparasiet zou zijn, dan breekt de pleuris uit. en dan, een beetje benzine kettingzaag weegt al snel zo’n 25 kg, dat kan dit zielige mannetje nooit tillen, dus er klopt weer geen ene ruk van, denk maar aan de Vaatstra gate !! Trouwens, in Zwitserland sterft ook al van de neuqnegertimmigranten en ander pislamgespuis hoor!!!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik betwijfel of de pleuris ooit weer zal uitbreken, ook al vertonen ze de echte agressieve asielparasiet. Iedereen is volgens mij al helemaal blasé en kijkt er niet meer van op als ze een foto van de werkelijke dader laten zien. Ze zijn eraan gewend geraakt en dat is juist wat de overheid wil, de mensen murw maken, zodat ze niet meer klagen of protesteren en het als ‘gewoon’ gaan zien.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   In de Renaissance werden moordenaars naakt en ondersteboven op een X gemaakt van twee balken gebonden.
   Daarna werden ze zeer langzaam door 2 man van boven naar beneden doormidden gezaagd.
   Met zo’n zaag met grove tanden waar ze bomen mee doormidden zagen.
   Weet je wel.
   Dus te beginnen bij de geslachtsdelen, en dan van boven naar beneden.
   Zie je het voor je?
   Ook bij en met de dames was dit een bijzonder interessant fenomeen,
   Maar wel iets korter zagen.

   Ik kan me er wel iets bij voorstellen…

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wat een vreemde ideeën hebben sommigen hier van kettingzagen.
    Als je in de “buitengebieden” woont heeft iedereen er wel een……..
    En hoe betere kwaliteit zaag, hoe lichter.
    Ik heb er zelf 4. Twee thermique en 2 electriek.
    Je moet tenslottes, s’winters warm blijven.
    Bomen omzagen doe ik niet meer, wel in ,t houthok” stukjes van 30 cm zagen voor in de oven.

    Liked by 1 persoon

 21. Steven zegt:

  Een ECHTE killer..dat zie je zo… LOL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s