VIDEO – Italië: Kunstenaar maakt levensgroot protest tegen de “vluchtelingen”stroom over de Middellandse Zee

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Dario Gambarin zorgt opnieuw voor krantenkoppen. De bekende landschapskunstenaar heeft zaterdag in Castagnaro, in de buurt van Verona, een kunstwerk gemaakt. Deze keer een boodschap tegen de migratie via de Middellandse Zee. Het kunstwerk laat een schip zien met en enorm grote naam “Afrika”. Het bevindt zich direct voor de getrokken grens. Achter de grens zijn de letters “EU” doorgestreept. In plaats daarvan staat er met grote letters “Stop” te lezen.

politikstube

Onder het schip staat “Ius Soli”, erachter in het Italiaans “Nee” m.b.t. de voorgestelde wet op het staatsburgerschap, die voorziet in het staatsburgerschap voor de in het land geboren immigranten van de tweede generatie. Tot nu toe handhaaft Italië zijn staatsburgerschap volgens het principe van afstamming, zoals de meeste Europese landen. Over de invoering van het staatsburgerschap-recht volgens het geboorteprincipe, zoals dit in Duitsland onder voorbehoud wordt toegepast, wordt in Italië heftig gediscussieerd en is zeer omstreden. Het aannemen van deze wet, die aan kinderen van immigranten het Italiaanse staatsburgerschap verleent, werd daarom tot de herfst uitgesteld. Eigenlijk zou hij nog voor de zomerpauze behandeld worden.

Dario Gambarin zorgt met zijn landschapskunst steeds opnieuw voor krantenkoppen. Tot zijn kunstwerken behoorden ook al portretten van Donald Trump, Hillary Clinton, Barack Obama, Nelson Mandela, paus Franciscus en Vladimir Poetin.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbropn.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Immigratie, Italië, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO – Italië: Kunstenaar maakt levensgroot protest tegen de “vluchtelingen”stroom over de Middellandse Zee

 1. delamontagne zegt:

  Séméac vlakbij Tarbes, Fr in de buurt van Lourdes hebben de bewoners besloten:”GEEN AZC BIJ ONS”.
  De buurt bewoners zijn vanochtend vroeg begonnen met het metselen van een muur om de toegang tot het F1 Hotel te verhinderen.
  Dit hotel was/is bestemd om omgevormd te worden tot een asieligers-opvang-centrum.
  Dat willen ze niet in hun buurt.

  LE FIGARO:
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2017/07/24/97001-20170724FILWWW00084-tarbes-des-riverains-murent-un-centre-d-accueil-pour-migrants.php
  ****************
  Enkele uren later, de muur is klaar.

  Liked by 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Klasse!!!

  Like

 3. tippelaar zegt:

  bij mij niet 1 asielzoeker/vluchteling welkom, ook zonder muur.

  Like

 4. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik snap nog altijd niet dat er niet veel meer escalatie is. En ik denk dat die grote klap echt gaat komen, maar ik had hem al eerder verwacht.
  Als dan zo’n Sophie in ’t Veld vandaag loopt te blaten dat ‘Europa zijn verantwoordelijkheid moet nemen en Italië niet in de steek moet laten’ dan wordt ik echt boos. Dat mens is zo wereldvreemd dat ze zelfs beweert dat al die boten voor de kust van Libië geen aanzuigende werking hebben, vanmorgen op BNR.
  Wat een malloot.

  Like

 5. Marian zegt:

  Als mensen het nog te goed hebben, vinden zij het meestal wel best. Dat verandert als het jou meer gaat raken en komt het meestal langzaam opgang. Ik denk dat mij buren er wel anders over gaan denken. Die gaan vandaag voor meer dan twee maanden naar hun tweede huis in Umbrië.
  Misschien als ze het met eigen ogen gaan zien of ondervinden. Dat is vaak de beste leermeester..

  Like

 6. Jan zegt:

  Irakees start vuur jihad, steekt bos bij Rome in brand

  Another pyromaniac was arrested by the carabinieri yesterday in the pine forest of Castelfusano, in the quadrant south of Rome. The man, an 36-year-old Iraqi, legally resident in the national territory, is said to have been arrested by soldiers of the Ostia forest station with two primers. He is accused of being responsible for the fire in the woods.

  In his backpack the carabinieri found a home-made primer made from matches and wire, similar to one that was found, partially combusted, in the pine forest where the fire broke out.

  http://diversitymachtfrei.blogspot.nl/2017/07/iraqi-arrested-for-starting-forest-fire.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s