VN heeft kritiek op harde koers van Australië: “Vluchtelingen kunnen zich niet in Australië vestigen.”

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

De VN beschuldigt Australië ervan zich niet te houden aan een overeenkomst betreffende de opname van “vluchtelingen” die bijzondere bescherming nodig hebben. De Australische immigratieautoriteit maakte inmiddels duidelijk: de “vluchtelingen” die zich eenmaal op de eilanden bevinden, “zullen zich nooit in Australië vestigen”.

epoch times

VN-vluchtelingencommissaris Filippo Grandi verklaarde vandaag dat de regering in Canberra zou weigeren om, ondanks een overeenkomst, “vluchtelingen” met in Australië wonende naaste familieleden op te nemen.

De overeenkomst voorzag erin dat onder de protectie van de VN op Pacifische eilanden geïnterneerde bootvluchtelingen naar de VS worden overgebracht. Australië zou hebben toegezegd om als tegenprestatie “vluchtelingen” met nauwe familiebanden in het land op te nemen. De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR zou er echter onlangs over geïnformeerd zijn dat Australië het zou afwijzen om deze “vluchtelingen” op te nemen, verklaarde Grandi.

Australië laat bootvluchtelingen eigenlijk in principe niet het land binnen. In plaats daarvan worden ze in vluchtelingenkampen op het bij Papoea-Nieuw-Guinea behorende eiland Manus of op de eilandenstaat Nauru ondergebracht. Volgens Grandi werd aan de “vluchtelingen” op de Pacifische eilanden verteld dat het hun enige optie zou zijn om daar te blijven of overgebracht te worden naar de VS of Cambodja.

Screenshot_17

De Australische immigratieautoriteit verklaarde vandaag dat het standpunt van de regering over dit thema “duidelijk en consistent” zou zijn: de “vluchtelingen, die zich eenmaal op de eilanden bevinden, zullen zich nooit in Australië vestigen”.

De houding van Canberra zou betekenen dat enkele “ernstig zieke en getraumatiseerde vluchtelingen geen ondersteuning van hun familieleden in Australië krijgen”, verklaarde de VN. De UNHCR zou nu de overbrenging van de “vluchtelingen” van de eilanden naar de VS moeten ondersteunen.

De Amerikaanse regering onder de toenmalige president Barack Obama had Australië in een overeenkomst toegezegd ongeveer 1600 van de “vluchtelingen” op de eilanden op te nemen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

17 reacties op VN heeft kritiek op harde koers van Australië: “Vluchtelingen kunnen zich niet in Australië vestigen.”

 1. Jean zegt:

  Dat die VN parasieten maar snel wakker worden want lullen over vluchtelingen is waanzin, “er zijn max 2,5% vluchtelingen” de rest zijn parasieten, toeristen en terroristen en dus heeft Australië 1.000% gelijk, deden wij dat in Europa ook maar i.p.v. aan zelfvernietiging te doen. Eigenlijk feitelijk doen “wij” niet aan zelfvernietiging maar worden wij door die EU misdadigers vernietigd, die EU troep droomt van DICTATUUR dus wordt het hoogtijd ze uit die droom te trappen..
  Nooit heb ik haat gekend maar die EU lafaards hebben het mij geleerd.

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Wakker worden?
   Wie moeten er wakker worden?
   Niet de VN of EU met haar politici, zij hoeven niet wakker te worden.
   Die zijn klaarwakker en hun beleid aan het uitvoeren en dat lukt ze ‘uitstekend’.
   En dan ga je nogmaals de fout in Jean, ‘wij’ doen namelijk wel degelijk aan zelfvernietiging.
   ‘Wij’ stemmen op de VVD, PvdA, GroenLinks en D66.
   Dus wie zit er nu te pitten?

   Geliked door 2 people

 2. Teun zegt:

  Dat zijn geen vluchtelingen, maar islamitische veroveraars om daar die verrotte kanker te versprijden. Alle verdragen opzeggen die onder de schijn van zielige moslims alles willen veroveren.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Denk dat Australië er geen probleem van maakt als de in Australië gevestigde familie van ‘vluchtelingen’ op de eilanden hun op die eilanden hulp geeft, alzo dat familie hereniging op die eilanden kan plaatsvinden en dan ook daar kunnen blijven…
  Wat is eigenlijk het probleem?

  Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  Tuurlijk heeft de VN KRITIEK op Australië..want die wil ook GRAAG dat continent om ZEEP helpen.
  Nu dat er niet meegewerkt wordt gaat dat plan natuurlijk in rook op.

  Valt het ook niet op dat Europa en al die andere kliek alleen maar wil dat vluchtelingen zich vestigen in landen waar het alleen maar blank is?
  Je hoort ze nooit..ga maar naar China of naar Thailand…

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  De VN beschuldigd voortdurend alles en iedereen en ‘yo mama’…

  Daarnaast waarom moeten wij voortdurend ernstig zieken uit deze landen dan maar toelaten en ook nog eens toestaan onze zorg nog meer uit te holen? We betalen ons al de blubber!

  Hoe vreselijk ook, wij kunnen niet iedereen redden. Sommige worden oud en zelfs heel oud, maar er gaan heel veel mensen, zelfs onder onze goede zorgen, op zeer jonge tot bijzonder jonge leeftijd gewoon dood! En, dat is verschrikkelijk, maar dat is ook het leven.

  Like

 6. Marco koeman zegt:

  Kunnen we hier een voorbeeld aan nemen.
  Weg met de vn. een verouderd burocraties systeem.

  Like

 7. mooie taak voor Marokko en Saudi Arabie om aldaar hulp te bieden

  Geliked door 1 persoon

 8. T.Troubadour zegt:

  Wat een land Europa kan er nog wat van leren.Niemand komt rrin die Australie niet wil

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Wat een verademing die australische regering. Je zou er een standbeeld voor oprichten. Nee, dan de congi die zich de nederlandse regering noemt. Ze horen allemaal achter de tralies vanwege landverraad en machtsmisbruik. Zij zijn de echte vijanden van de Nederlanders. Maar de tijd van afrekening komt nog wel. Wij, de echte nederlanders zullen hun namen en datgene wat ze ons hebben aangedaan, nooit vergeten noch vergeven.

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter selie zegt:

  Wie denken ze wel dat ze bij de EU zijn? Arrogant geworden omdat de Europeanen met zich laten doen, is er b.v. in Oost Europa niet bij, maar ook Australië is niet van plan deze islamitische bezetters als voorbereiders van een wereldkalifaat op hun grondgebied toe te laten.

  Europeanen worden wakker als ze uit hun huizen worden gedreven door de kwaadaardigen “vluchtelingen” genoemd. Vluchtelingen gaan nadat er rust is teruggekeerd in hun land weer huiswaarts. Dat zouden in dit geval hooguit Lbyë. Irak en uiteraard Syrië kunnen zijn, maar ze komen vanuit landen rond de evenaar en verder.

  De ‘verdedigingsorganisatie’ Navo heeft i.ov. het grootkapitaal, die weer wapens kan leveren,
  De politiek en zijn nuttige idioten stemmen uiteraard in. We hebben er in Nederland een aantal van. Nietwaar Heren Rutte en o.a. Timmermans? Maar dat zijn slechts enkelen. We hebben er volop van!!

  We hebben dezer dagen in Israel weer gezien waartoe de Islamitisch in staat zijn! Ze gaan gewoon lekker terug naar waar ze vandaan komen dan kunnen ze hun eigen cuscus weer klaarmaken in hun huizen waarvoor o.a. de Nederlandse belastingbetaler heeft moeten bloeden.
  Mensen wordt wakker!

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 11. Mary zegt:

  De VN een zeer duistere club, pro Palestijnen, pro Islamisering, pro klimaatverandering leugens etc., fijn de grenzen dicht houden Australië, geen Islamitische uitvreter er meer in stuur ze maar naar de zandbak waar ze vandaan komen zou ik de VN mededelen, Saudie Arabie, Qatar etc. zat geld, hulp en fijn levend onder de door hun zo gewenste Islamitische ideologie. En stuur gelijk die zo door hun gewenste familieleden die al in Australië zijn mee, fijne hereniging zou ik zeggen.

  Like

 12. Marian zegt:

  Het wordt tijd dat de VN eens opdoekt. Een land moet zelf kunnen beslissen wat wel en niet goed is.

  Like

 13. Jan zegt:

  Australië: “Vrouwen hebben moslims nodig om hen te bevruchten


  Volgens Elmouelhy moeten Australische vrouwen zich simpelweg laten bevruchten door moslims en zich laten omringen door veel moslimbaby’s. “Jullie mannen zijn een uitstervend ras. Australische vrouwen hebben ons nodig om hen te bevruchten en hen te laten omringen door moslimbaby’s terwijl de bier drinkende, sigaretten rokende, drugs injecterende mannen er enkel van kunnen dromen waar moslims tot in staat zijn. Moslims hebben de plicht om jullie vrouwen gelukkig te maken.”
  ….
  https://sceptr.net/2017/07/australie-moslims-plicht-om-vrouwen-gelukkig-maken/

  Like

 14. Jan zegt:

  Pauline Hanson toont de schijnheiligheid van linksvolk in het parlement, komt met burka, links in de gordijnen

  Controversial Pauline Hanson prompted gasps and was accused of “ridiculing” the Muslim death cult posing as a faith.
  Senators were visibly shocked when Senator Hanson entered the chamber, with one heard asking, “what on earth?” The stunt drew anger from the opposition benches, with Derryn Hinch questioning whether Senator Hanson could remain in the chamber.


  http://www.barenakedislam.com/2017/08/17/australia-senator-pauline-hanson-upsets-chamber-by-walking-in-wearing-a-full-burqa/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s