Afrikanen worden stiekem in bussen naar Duitsland gebracht

Screenshot_45

(Door: “Blitz” – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de Frontex-operaties in de Middellandse Zee is de toestroom van “asielzoekers” meer dan verviervoudigd. We kunnen er van uitgaan dat er dus niet minder Afrikanen en mensen uit het Nabije Oosten aankomen dan in 2015, toen men dacht een hoogtepunt bereikt te hebben. Destijds passeerden volgens officiële informatie dagelijks 10.000 immigranten de grenzen naar Duitsland. Merkel heeft Italië hulp toegezegd en zoals het er naar uitziet, worden heel stiekem bussen vanuit Zuid-Tirol rechtstreeks naar Duitsland gestuurd.

Officieel neemt Duitsland 750 “vluchtelingen” per maand van Italië over, voordat na de verkiezingen in september de dijken helemaal breken – geen bovengrens. De Duitse politici denken waarschijnlijk dat wij geestelijk net zo achterlijk zijn dan zij, want zoiets gaat rond:

Screenshot_47

ZO, nu wil ik een keer FEITEN: van woensdag op donderdag zijn er binnen een uur (!!) van 03.00 tot 04.00 uur ´s ochtends bussen met zwarte Afrikanen over de Brennerpas gereden, vandaag waren het 17 bussen (ongeveer 850 personen). . . . . volgens info van daar gaat dat al lange tijd zo. . . . . dus: in één uur worden er ongeveer 1850 zwarte Afrikanen het land binnen gereden . . . stiekem!!! Waar worden ze naartoe gebracht???? En ik wil ANTWOORDEN!!!

Hieronder een stiekeme aankomst op 19-07-2017 in Welzheim, 40 kilometer ten oosten van Stuttgart, rond de middag.

Screenshot_46

“In Italië is het aantal aankomsten van migranten sinds begin 2017 met 20% gestegen. Dat is een catastrofe voor de Italiaanse steden. Brussel doet niets, daarom moeten de desbetreffende regeringen druk uitoefenen op de EU om de Middellandse Zeeroute te stoppen. “Ik heb deze week collega´s van de FPÖ is Brussel gesproken. We moeten nauwer samenwerken om de Middellandse Zeeroute te sluiten”, aldus Matteo Salvini van de Lega Nord. Zo is het. Meneer Salvini heeft gelijk. Alleen dan zal deze zinloze en decadente invasiestroom gestopt en kan hier weer opgeruimd worden.

Uiteraard kan men in de Middellandse Zee geen muren bouwen, maar men kan hetzelfde doen als Australië: “Geen toegang voor onbevoegden”. Wie dat niet begrijpt, wordt zonder lange discussies teruggestuurd. De illegale immigratie waarmee Australië te kampen had, is nu nul.

“Humanistische” politici, die bazelen over idealen en Europa laten vervallen, zijn er helaas meer dan genoeg. Zulke goedmenschen zouden zich in dient van de kerken moeten stellen. Zij hebben in de politiek niets verloren.

Bron:
http://newsblitz.net
Door: “Blitz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Afrikanen worden stiekem in bussen naar Duitsland gebracht

 1. Sjaak zegt:

  En reken er alvast mee, dat er veel van deze gelukszoekers ook naar Nederland komen, dank zij de open grenzen ! Sinterklaas Rutte ! De zwarte knechten komen in grote getallen binnengevallen !

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Onvoorstelbaar, het houdt niet op, niet van zelf
  Ik geef ze met liefde mijn vakantiegeld die walgelijke Rutte van de laagste inkomens wil afpakken
  Ik denk dat 1850 fout is eerst schreef die meneer 850 Afrikanen in 1 uur naar Duitsland

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Golden Girl 25 juli 2017 om 22:25 De schrijver van dit stukje (Blitz) word er zo onderhand ook horendol van om in een wereld te leven die langzaam maar zeker naar de kloten gaat. Vandaar volgens mij die schrijffout.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    het zijn er in ieder geval 850 teveel, gewoon onze landen ermee vol proppen , er is zoveel dat we niet weten en voor het simpele volk verborgen wordt gehouden

    Like

 3. Leo zegt:

  Ja, en die zwarte knechten hebben allemaal een volle zak…………..

  Like

 4. Marco koeman zegt:

  Is er nou niemand die een paar hoge heren wil omleggen om een statement te maken genoeg is genoeg.

  Liked by 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Ga je gang, van mij mag je

   Like

  • Bomgordelspecialisten laten ze per ongeluk lopen, maar iemand die een van die tiefusmeneren of kudtmevrouwen wat aandoet hebben ze binnen 1 minuut. Ik meen dat er iemand nog steeds vast zit omdat ie 5 jaar terug of zo met een waxinelichthoudertje tegen de sjees van een hoge meneer had gegooid. En als je met teveel man bent halen ze het Europeese Leger of dat van de Afrikaanse VN-leden naar binnen. Niet over praten, gewoon elke dag een druppeltje.

   Like

 5. Ron zegt:

  Doet een beetje aan dit artikel uit april 2016 denken:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/04/EU-militairen-oefenen-in-Duitsland-op-uitbreken-burgeroorlogen-in-Europa

  Hier nog wat andere lugubere verhalen die het logische gevolg zijn.
  https://eunmask.wordpress.com/2014/05/31/eu-richtlijn-burgers-mogen-worden-gedood-bij-een-oproer-of-opstanddemonstratie-tegen-de-eu-top

  En hier nog een fantastich aandoend verhaal uit 2015 dat eind 2016 gepubliceerd is dat een geschiedenis beschrijft die rond 2001 begon en rond september 2016 zou eindigen waar deze dingen ook in voorkomen. Tijdens lezen van dit lange verhaal denk je al gauw aan een samenzweringsverhaal. Ik weet niet of je er geloof aan kunt hechten omdat het op sommige punten ‘fantastisch’ klinkt, maar op andere punten weer herkenbaar is. Het lijkt een beetje op een griezelroman.

  wakkeremensen: De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, september 2016 / 15 Oktober 2016 http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html?m=1

  Like

  • kopjethee zegt:

   Die laatste link, Ron…das een heeeele goeie, had ik ook al geplaatst hier onlangs. Mag nog vaker geplaatst worden, met gedetailleerde informatie waar je kippevel van krijgt !
   Maar ik vraag me af : Zelfs al zouden vanaf morgen ALLE politieke partijen en/of Europese burgers, RECHTS worden, het leed wat NU al over Europa is gekomen, is volgens mij niet meer terug te draaien….ik weet niet meer waar dit heen moet en wat we eraan kunnen doen en hoe wij de rotzooi die onze regeringen hebben veroorzaakt, KUNNEN oplossen ??? ….Niet dus, gewoon heel `nuchter ` gesproken : het is te laat !!!

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ach op 1Januari 2018 zullen we bovenstaand nog eens evalueren en dan nog eens hartelijk om lachen.

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Lieden die NL / Europa in de vernieling in helpen, wens ik hetzelfde toe. Primitieve wensdromen komen naar boven opborrelen…..

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Laat ons hopen dat die negers allemaal Islamieten zijn , ….want hun geloof biedt ons enige bescherming . Ik vrees dat onder die negers “menseneters” zitten , vermist wij worden vergeleken met varkens is het uiteraard verboden ons op te peuzelen

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Die ratten terug sturen

  Like

 9. tinekevanschagen zegt:

  Ja, Ron zeker,
  een griezelverhaal….met name je laatste link.
  Ik kende hem al….het waarheidsgehalte?
  Het zou MIJ niet verbazen…

  Liked by 1 persoon

 10. Asgard zegt:

  Ron,…leuk materiaal allemaal, voor mij was het allemaal al bekend,..maar je kan het niet genoeg plaatsten,…bij Xander heb ik wel vraagtekens,…jaaaaaaaaaaaren geleden was ik ook altijd bij Xander, ik vond het net iets te overdreven, wat niet wilt zeggen dat zijn nieuws zomaar uit de lucht gegrepen was, het bevat zeker wel waarheden maar met een CNN jasje er om heen.

  Like

 11. R. Groenewold zegt:

  50 personen per bus x 37 bussen = 1.850 personen. Het klopt dus.

  Like

 12. Ron zegt:

  Niet zo gek toch als je in je eigen land 150 euro per maand verdient met werken. En van Mutti Merkel 350 euro krijgt met nix doen ?? Binnenkort zittem er hier 1.2 miljard Afrikanen als er niets veranderd.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Deze video is hier al vaker aangeboden. Nog maar een keer voor degenen die hem gemist hebben. Heel sneaky wordt Europa volgepropt met Afrikaanse gelukzoekers/probleemgevallen/kansarmen. Wil het geen TUIG noemen. Het allergrootste TUIG zit in Brussel, Berlijn, Den Haag etc etc.

  Like

 14. Marian zegt:

  De zottin Merkel gaat maar door om haar eigen land kapot te maken. Het is niet te geloven wat daar gebeurt, alleen al die gelatenheid van het Duitse volk begrijp ik niet.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Merkel is absoluut geen zottin. Ze is weloverwogen bezig met de “omvolking” van Europa, te beginnen met Duitsland. Ze is een gevaarlijke crimineel, gevaarlijker dan de gehele Italiaanse mafia bij elkaar.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • kopjethee zegt:

    zij is de dochter van H . . . . . ! Ik had er een link van, die laatst weer verdwenen leek te zijn, Mevrouw is ZEER WELOVERWOGEN GEKWEEKT door kunstmatige inseminatie, met behulp van een oorlogsmisdadiger die op dat moment al opgepakt was en vast zat, ( ben zijn naam vergeten , maar deze is vrijgelaten SPECIAAL om dit klusje te klaren ! ) Mevrouw is geboren op 20 april 1954 ( officieel heeft mevrouw een andere geboortedatum ) ….Haar vader was DOMINEE ??? ….nee dus ( geadopteerd bij een speciaal gezin, met speciale `talenten en opleiding ` om NU in deze tijd, in Duitsland de boventoon te voeren, en Europa te begeleiden naar de ONDERGANG

    *Ik ga de link opzoeken uiteraard, zelfs voor de zeeer wakkere mensen is dit verhaal bijna niet te verwerken, maar naarmate de dagelijkse gebeurtenissen toenemen, moeten we niet gek staan te kijken, wat die Elite allemaal in staat is. Planning op langere termijn is een groot talent van hun. Al honderden jaren. De link komt er aan ik ga zoeken

    Like

 15. Lot zegt:

  Nee ga niet in groepen vechten mannen ik wil niet dat jullie in de gevangenis komen. dat deze militairen jullie oppakken. Ga covert hidden secret te werk en doe het alleen als je weet dat ze je niet pakken. Doe een ander zijn nummer bord op jouw auto. Als je zo tiental(len mensen kunt omleggen en iedereen doet het dan kom je een eind. Of gebouwen in brand steken wat ze in duitsland doen. Doe je het snel dat kom je weg.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Vergeet de buschauffeur niet te tippen.
  Bitte ein Bit.

  Like

 17. Erica dominicus zegt:

  Zo smerig dat het allemaal buiten de media valt niks op het nieuws .
  Schandalig .omdat dit geen oorlog vluchtelingen zijn .beste burgers blijf goedgelovig .we worden zo besodemietert .
  Merkel wil graag oorlog .is er nu geen ouders die zich zorgen maken over de toekomst van hun kinderen !!!!
  Nu weer testaron bommen uit afrika .

  Like

 18. kopjethee zegt:

  heb een zeer goede en uitgebreide link gevonden :
  http://www.bovendien.com/geschiedenis/geschiedenis/is-merkel-de-dochter-van-hitler
  had ik beloofd, hier is ie, iedereen lezen a.u.b.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s