Berlijn: Antifa hitst op tegen Joden – Israëlische boekwinkel “Topics” moet sluiten

Screenshot_34

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk zou een goed gesorteerde boekwinkel in Berlijn (foto), de hoofdstad van het land der dichters en denkers, automatisch goed moeten lopen. Zeker als hij ook nog stilistisch en intelligent overkomt. Dat zullen de exploitanten, twee jonge Israëli´s, ook gedacht hebben. Daarbij hebben ze echter waarschijnlijk over het hoofd gezien dat Berlin-Neukölln zich vast in links-domme handen bevindt. Multiculti en diversiteit gelden voor de daar heersende Antifa uiteraard niet voor twee intelligente joden – Berlin-Neukölln maakt deel uit van het kalifaat en zodoende in linkse handen voor het welzijn van de islamitische veroveraars.

PI News (2)

Wat is er gebeurd? De twee jongelui wilden de wortel en het ontstaan van het fascisme tot op de bodem uitzoeken. Geen imaginaire holle frasen, maar een hoogwaardige discussie rondom de opvattingen van de Italiaanse filosoof Julius Evola zou de basis vormen. Een omstreden persoon in de geschiedenis; zonder meer. Maar juist daarom hebben de beide Israëli´s hem ook uitgekozen. Voor de bekrompen breinen van de Antifa in Berlin-Neukölln was het echter heel eenvoudig: Evola – nazi.

“Fascistische boekwinkel in het hart van Berlijn”

Joodse boekhandelaren die Evola bespreken? Nazi´s! Zo werd op de sociale media de winkel een “nazi boekwinkel” in de wijk. Zogezegd een joodse nazi-winkel. Eigenaar Doron Hamburger geschokt:

Op een morgen werd ik wakker en zag dat wij op Facebook een “fascistische boekwinkel in het hart van Berlijn” werden genoemd.

Bijna belachelijk als dit niet voor serieuze gevolgen zou hebben gezorgd: was de economische situatie daarvoor al niet echt gemakkelijk, nu werd ze kritiek, want de klanten bleven weg. De winkel gaat dicht. Natuurlijk! Het zou toch ook helemaal van de gekke zijn wanneer joodse nazi´s in Berlin-Neukölln boeken verkopen en wellicht ook nog voor fascisme waarschuwen. Doron Hamburger schrijft op Facebook: “Onze winkel was meer dan alleen maar een winkel. Maar na alles wat er gebeurd is, raakt onze energie op.” Het zou één ding zijn om een winkel ook in economisch moeilijke tijden open te houden, maar “het is iets anders wanneer je langzaam begrijpt dat je zelf niet meer welkom bent.”

Wellicht zou een ander gebruik van het gebouw op zijn plaats zijn: de anders zwart vermomde Kevin van het Zwarte Blok, voortgezet basisonderwijs – niet afgemaakt, neemt met de Somaliër Muhamed – geen onderwijs genoten, de winkel over. Enige boek in het “assortiment”: de koran!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Berlijn: Antifa hitst op tegen Joden – Israëlische boekwinkel “Topics” moet sluiten

 1. Republikein zegt:

  De laatste alinea zal toch wel satire zijn?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Diep, diep triest! Wat een teleurstelling en een belediging van deze twee Joodse jonge mannen!
  Het verleden heeft kennelijk geen aandacht meer in het heden. Denkt dan niemand er meer aan wat de Joden is aangedaan in WOII, en komt er niemand meer voor hen op?
  Duitsland was ooit een beschaafd land. Dat is het niet meer. Kijk maar naar het aanpakken -of beter gezegd: het NIET aanpakken en straffen- van criminele moslims. Het is toch een lachertje?!

  Deze jonge mannen doen er verstandig aan Europa de rug toe te keren, en hun moederland Israël uit te kiezen om hun leven verder te leven. Niet gemakkelijk als ze hier geboren zijn, maar de toekomst ziet er voor Joden wederom niet rooskleurig uit!
  Dat stemt mij triest!

  Like

 3. Astrid zegt:

  Schaamteloos!!!

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Er wonen nogal wat Israeliers in Berlijn, vele duizenden. Aangetrokken door de jeugd/pretcultuur. Denk dat bij hen de ogen lzh opgengaan. Berlijn / DE wordt ook steeds onveiliger voor Joden. Mss gaan ze hun eigen vaderland wat meer waarderen en weer terug naar Israel. Tel Aviv bruist ook van de pret en je kunt er nog veilig over straat gaan. Merkel heeft haar land volgepropt met crimineel en gestoord volk. Een mooi land verkloot en afgegleden!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Linxen haten de Joden vanwege hun geld en macht.
  Linxen adoreren Arabieren vanwege hun geld en macht.
  Idioten.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Ik heb wel argumenten voor, of tegen maar deze hier uiten leidt tot niets omdat de vijanden van Israël moslims zijn en horende doof en ziende blind en niet tot zelfstandig denken in staat vanwege hun islamgevangenschap. Ik heb 1 zin waar alles in staat: “Dood aan de palestijnen en LEVE ISRAËL”.

  Like

 7. Johan zegt:

  Wat zou er een prachtige vrede kunnen zijn hier op aard zonder moslims, pvda d66 gl sp de eu regering in brussel de Clintons en hun aanhang en alles wat hun steunt.
  Leve Israel, leve Rusland wat zich staande houd tegen de eu leve de populistische partijen en hun stemmers dus leve IK

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s