Cyprus: nieuw geopende invalspoort voor de reis naar “Germoney”

Screenshot_39

Cyprus: aankomst van de “waardevolle” lading.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Is er weldra sprake van een nieuwe route voor “vluchtelingen” op weg naar Europa? Na de zogenaamd gesloten “Balkan-route”, de route via de centrale Middellandse Zee en een nieuwe route die op dit moment in de richting van Spanje wordt opgezet, lijken de leveranciers van de goudparels nog een hoopgevende truc gevonden te hebben. Deze keer gaat het naar Cyprus, waarvan het zuidelijke deel immers ook een EU-lidstaat is.

PI News (2)

In de nacht naar maandag werd een boot met 143 Syrische “vluchtelingen” door de politie naar de haven van Latsi gesleept, nadat men deze op het strand van Pomos, een dorp heel dichtbij de grens met het Turkse deel van het eiland, had ontdekt. Latsi is een kleine haven helemaal in het noordwesten van Cyprus, hemelsbreed ongeveer 30 kilometer ten noorden van de vakantieplaats Paphos.

Volgens informatie van de lokale Engelstalige krant “Cyprus Mail” waren de goudparels vanuit Turkije begonnen aan de zeereis naar Cyprus. Aan boord van de “Mersina” bevonden zich volgens informatie van de autoriteiten 62 mannen, 31 vrouwen en 50 minderjarige kinderen. Drie van de vrouwen zouden zwanger zijn. Gezien de samenstelling van de groep ligt het voor de hand dat deze kinderen weer eens vooruitgestuurd werden om de grond voor de rest van de familieclan of het dorp voor te bereiden.

$ 2000,- per persoon voor de Syrische smokkelkapitein

De goudparels voor Merkel werden door de Cypriotische autoriteiten naar een opvangcentrum in de buurt van de Zuid-Cypriotische hoofdstad Nicosia gebracht. Een woordvoerder van de politie verklaarde dat enkelen van hen in Cyprus zouden willen blijven, omdat ze al familieleden op het eiland zouden hebben. De rest zou willen doorreizen naar andere EU-landen, dus vast en zeker vooral naar Duits geld. Angela Merkel zal zich gegarandeerd van haar ruimhartige kant laten zien, want door de ligging van Cyprus is heel gemakkelijk de moeilijke doorreis via Griekenland voor de landveroveraars te vermijden door er gewoon een vliegtuig als luchttaxi naartoe te sturen.

Interessant in het krantenbericht is echter eveneens dat men de 29-jarige “kapitein” van de boot arresteerde, die zelf Syriër is. Die zou van al zijn 143 passagiers $ 2000,- gekregen hebben voor de overtocht. Bovendien zou zijn gebleken dat zeven van de “migranten” in het verleden al van het eiland Cyprus waren gedeporteerd. Zij komen nu voor de rechter.

Ondertussen waren de autoriteiten van het district niet echt spraakzaam. Men wilde geen details bekendmaken om niet nog meer “vluchtelingen” te lokken, nadat op 7 juli al 85 Syrische goudparels op de “Paradise Beach” van Pomos waren geland, onder wie negen vrouwen en twaalf kinderen. Het vermoeden lijkt niet onjuist te zijn, want de afstand tussen de plaats Anamur in het zuiden van Turkije halverwege tussen Alanya en Mersin en het strand van Pomos (Cyprus) bedraagt slechts goed 100 kilometer. De reizigers moeten echter oppassen, want het EU-strand van Pomos ligt heel dichtbij de grens tussen het EU-land Cyprus en het Turkse noordelijke deel van het eiland. Om daar aan te komen, zou dus niet echt zinvol zijn voor de reizigers. Maar omdat immers alle goudparels voor Merkel met de allernieuwste smartphones zijn uitgerust, moet het niet zo moeilijk zijn om de juiste route te vinden. En anders helpen NGO´s vast en zeker enthousiast een handje mee.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cyprus, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Cyprus: nieuw geopende invalspoort voor de reis naar “Germoney”

 1. Flo zegt:

  Allemaal arme sloebers die asielratten maar 2000 eurie geen punt, VERZUIPEN DIE RATTEN!!!

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Als er weer een boot ten onder gaat, vind ik best wel heftig. Er zitten ook baby’s / kinderen op. Maar als er eens een boot met Landverraders zou verzuipen, deel ik ‘sweets and candy’s’ uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Rea ze gaan er uit vrije wil op, uit hebzucht wat ze hier te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Moslim invasie in een dorp in Zwitserland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s