“Geradicaliseerde moslim” vrijuit door slordigheid Justitie

Screenshot_35

Grote drukte op de Rotterdamse Erasmusbrug tijdens de marathon van 2017.

(Door: Dénis Van Vliet)

Door een ‘onzorgvuldigheid’ van Justitie hoeft een geradicaliseerde moslim zich niet voor de rechter te verantwoorden voor het overtreden van een gebiedsverbod. Mounir E. uit Spijkenisse (34) werd tijdens de marathon aangehouden in het centrum van Rotterdam omdat hij daar niet mocht komen.

Volgens de rechtbank in Rotterdam stond minister Blok (Justitie, VVD) in zijn recht toen hij E. in april verbood om zich tijdens het marathonweekend in het centrum van Rotterdam te begeven. De minister had echter verzuimd om aan te geven welke straten precies onder het centrum vallen. ,,Daardoor kon E. niet weten waar hij dat weekeinde wel en niet mocht komen”, zegt Bart Nooitgedagt, de advocaat van E. ,,En dus kan hij daarvoor ook niet worden vervolgd.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Bureaucratie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Geradicaliseerde moslim” vrijuit door slordigheid Justitie

 1. Cathja zegt:

  Misschien mag ik het niet zeggen, maar denken doe ik het wel: maakt Justitie soms expres ‘fouten’ als het om moslims gaat, zodat ze hen weer vrij moeten laten? Sommige redeneringen vind ik wel erg ver gezocht als het gaat om vrijlating van een gearresteerde te eisen. Soms staat er een punt of komma in de dagvaarding verkeerd, daardoor loopt de zin anders, en kan de heleboel in de prullenbak.
  Maar misschien denk ik nu veel te negatief over onze rechters?

  Liked by 5 people

  • E.J. Bron zegt:

   Twee zielen, één gedachte . . .

   Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Cathja, dat zijn geen foutjes meer.
   Daar gebeurt het net even te vaak voor.

   Liked by 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Behalve voor ons.
    Mijn zoon klom over een hek om sneller op plek van bestemming te komen.
    Een stukje afsnijden…..
    Niks aan de hand…..maar wel 230 euro boete…..
    Daar is wel allemaal tijd voor. Niet voor de criminele medelanders die aan het plunderen zijn die worden nergens voor aangehouden,ben je bedonderd ….
    Ik was best een lieve meid,maar ben gaan haten….en das nou precies wat ze willen…chaos,ons opzetten tegen elkaar…Das goed gelukt dan..ik ben er verdrietig van….ja,dat dan weer wel!

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Cathja, mijn antwoord op jouw vraag luidt: “Nee”. Of in dit speciale geval een en ander echt zo is als je beschrijft weten we niet, maar eerdere ervaringen met de ‘rechtspraak’ maken dat onze achterdocht in de loop der tijd recht van bestaan heeft verworven.

   Like

  • Elisah zegt:

   Het lijkt er maar al te vaak op dat ze de boel expres saboteren, hoogste tijd dat zulk soort mensen ook de consequenties dragen voor hun fouten en bijv ontslagen kunnen worden.

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Was mijn gedachte ook direct…

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Kijk je toch al heel lang niet meer van op. Als je die ‘afhangende schoudertjes’ achter de rechtbanktafel ziet zitten, dan weet je genoeg! Er worden heel veel fouten gemaakt bij Justitie en soms moet er dan een minister opstappen, maar wezenlijk verandert er niks. En het ministertje had de schaapjes toch al op het droge. Doet mij denken aan de vader die een stoel richting een rechter gooide. Had hem vol in z’n smoel moeten raken!

  Liked by 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Het is toch opvallend dat Justitie nooit fouten maakt in het nadeel van een getaande tafelschuimer

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Zo,n rare vormfout.
  Of een verzuim.

  Like

 5. Flo zegt:

  Correctie: slordige linkse rechters.
  Hoe is het mogelijk dat zo een stuk mislim stront vrij rondloopt, en dan het fenomeen “gebieds verbod”? Welke linkse debielen hebben dit sowieso verzonnen.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Om ‘justitie’ hangt tegenwoordig een heel vies luchtje !!

  Liked by 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogdringend tijd een wet in te voeren waarbij diegenen die de blunder maakt ook de consequenties moet dragen?
  Momenteel gaan de daders vrij als justitie een fout maakt. FOUT. Die van justitie moet ontslag krijgen als hij/zij een fout maakt en de dader mag nooit daardoor straf ontlopen.
  Mensen wordt wakker en laat jullie horen, als er onbekwamen bij justitie zitten dan moeten die eruit, punt.

  Liked by 1 persoon

 8. Thoth zegt:

  (..)De minister had echter verzuimd om aan te geven welke straten precies onder het centrum vallen. ,,Daardoor kon E. niet weten waar hij dat weekeinde wel en niet mocht komen”, zegt Bart Nooitgedagt, de advocaat van E. ,,En dus kan hij daarvoor ook niet worden vervolgd.”

  Natuurlijk, hij komt nl. uit een onderontwikkeld gebied. Volgens die gast is het’m nooit geleerd marathon R’dam in zijn computer te typen. Jammer.

  Like

 9. Marian zegt:

  Ik wordt langzamerhand doodziek van die zgn. menselijke foutjes. Als je in een ZH werkt kan je de dood van iemand op je geweten hebben. Maar bij de rest is dit maar een makkelijke verklaring voor een FOUT, voor mij zijn het rechters die is moeten leren om goed na te denken.

  Like

 10. Cleo zegt:

  Meneertje Nooitgedagt zal zijn zelfgenoegzame betweterigheid aangaande het aantonen van de vermeende ‘vormfout’ snel vergaan, wanneer hij ZELF slachtoffer van islam-terreur wordt…
  ‘Nooit aan gedacht’…

  Liked by 1 persoon

 11. milaK9 zegt:

  Hopelijk gaat deze imam niet vrijuit.

  ‘Californië: Imam roept op om Joden te vermoorden’ (video)
  http://www.joods.nl/2017/07/calefornia-imam-roept-op-om-joden-vermoorden/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

  Hier de hele preek.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s