Haninabal deed ook goed

Screenshot_44

(Door: “Landerdoek”)

Zo’n kop is bijna even erg als wat de Marokkaanse psychopate Hanina Ajarai schreef in haar AD-column over hoe ze totaal niets voelt bij de MH17-ramp (video’s onderaan). De column van deze Hanina heeft Nederland erg gekwetst, maar tegelijkertijd heeft hij ook heel veel goed gedaan, met alle respect voor de nabestaanden. Dit is namelijk de eerste keer dat, in strijd met de geheime islamitische Taqiyya – waarbij moslims  een masker dienen te dragen tegenover de Nederlanders, aardig dienen te doen en hen te bedriegen totdat ze qua bevolking sterk genoeg zijn om het masker af te zetten en jihad te beginnen tegen de ongelovige christelijke Nederlanders met de gebruikelijke onthoofdingen – dat iemand haar ware gezicht heeft laten zien. Foutje.

Deze wolven in schaapskleren hebben met hun Taqiyya-strategie vele jaren met succes de naïeve linkse Nederlanders voor de gek gehouden en alle kans gehad om steeds sterker te worden. En nu, puur per ongeluk, deed een Marokkaantje haar mond open en sprak voor de hele Marokkaanse (maar ook voor de Turkse e.d.) gemeenschap om te laten zien dat het deze moslims totaal niets kan schelen wat er met de Nederlanders gebeurt, omdat ze niets te maken willen hebben met de Nederlanders nu ze geheel in hun eigen wereld wonen.

Zoals Peter R. de Vries haar ook vroeg: “Waar ben je al die tijd geweest?” Het antwoord lijkt duidelijk: in Marokko. Dit ziekelijk volk heeft compleet zijn eigen wereld gebouwd, gaat met eigen volk om, heeft eigen regels, een eigen cultuur, eigen sharia-wetten, en vooral eigen Marokkaanse tv- programma’s, met alle steun van de links overheid.

Dus voelt Hanina eerst niets voor de ramp, daarna snapt ze niet waarom haar geschrift anderen pijn heeft gedaan, en ook niet waarom de mensen aan tafel bij RTL, waaronder een journalist die bijna in elkaar stort, het erg vinden. Plotseling belandt ze in een puur Nederlandse context die haar heel vreemd overkomt, terwijl ze een derde of vierde generatie Marokkaan is en geïntegreerd dient te zijn. Maar zo laat ze heel Nederland zien, vooral links, hoe psychopathisch Marokkanen zijn, hoe ze totaal geen medelijden hebben met de Nederlanders, en hoe ze nooit en never Nederlander gaan worden.

Ondertussen vindt de zielig linkse Anne Fleur dat de commotie om Hanina alleen maar is ontstaan, omdat zij moslima is. Maar daarmee plaatst ze zichzelf bijna op hetzelfde niveau als Hanina, nu zij zich niet kan voorstellen dat de commotie wellicht erger was geweest als dit door een Nederlander zou zijn geschreven en dat die dan niet zo voorzichtig behandeld zou worden. En hoe zou het zijn als zo’n stuk door een Nederlandse columnist over een Marokkaanse ramp in een Marokkaanse krant zou zijn geschreven? De hele uitgeverij zou afgebrand zijn en de redactie afgeslacht door de woedende barbaren.

 

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Haninabal deed ook goed

 1. Beschouwer zegt:

  Sja Taqiyya bestaat Het is de misleiding van niet moslims door moslims om de moslim religie als vredelievend voor te stellen

  De waarheid is dat de islam onderwerping eist aan jawel de islam.

  Het woord islam betekent namelijk onderwerping aan de islam.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Peter R de vries moet zijn verraderlijke bek houden.
   Zèlf heeft hij jaren lang bij Pauw en andere linkse TV en radio-programma’s propaganda gevoerd voor die zielige, prachtige, fantastische, allochtonen en de ongebreidelde immigratie goedgepraat.

   De landverrader…!

   Liked by 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Mooie aanvulling op ’t artikel van Mevr. Theresa.
  Alleen jammer dat Peter Rrr……er bij was.
  De man die van Keulen 2 jaar geleden zei:”Als die 1000 man van de verkrachtingen AUTOCHTONEN [Duitsers] waren geweest, had je er nooit wat van gehoord in de media”.
  Die Hanina Ajaral heeft als een van de eersten het masker laten valen.
  DAT ER VELEN MOGEN VOLGEN.
  Van de laatste zinnen van artikel zou ik zeggen, laat die achterlijke Fleur voor de Maroc TV iets hardvochtigs zeggen over omgekomen Marokanen na een ongeluk daar in Marokko.
  Kijken of ze heelhuids buiten komt…………..

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het fenomeen van de kille harteloosheid is opmerkelijk maar tegelijk ook veelzeggend voor de innerlijke gesteldheid van deze persoon. Haar gedrag, voortkomend uit haar gevoelens, wijkt totaal af van dat van de doorsnee autochtone Nederlander.
  De vraag is natuurlijk of dit kenmerkend is voor haar ‘soort’, nl. Marokkaanse en dat zelfs van de 4e generatie. In ieder geval kan vastgesteld worden dat zij totaal niet is geïntegreerd. Integreren betekent ook (que gevoelens) ergens bij gaan horen.
  In dat kader MOETEN we ons de vraag stellen of we eigenlijk wel willen dat dit harteloos persoon bij ons zou gaan horen. Gelet op haar uitmonstering behoort zij bij de harde kern van vasthoudende islamieten. Van haar kan en mag verwacht worden dat ze achter de inhoud van de koran staat. Wellicht ligt daar de verklaring voor haar harteloosheid.
  In haar ogen zal de overgrote meerderheid van de mensen die bij de ramp zijn omgekomen behoren tot de niet-islamieten en dus slechts waard om òf gedood òf vernederd tot dhimmi te worden. Waarom daarom treuren?
  Er moet gevreesd worden dat deze gedachtegang voor meer van haar soortgenoten geldt en dan is de volgende concluderende vraag: Willen we wel dat die ‘bij ons horen’ als geïntegreerde NEDERLANDERS met een Marokkaanse achtergrond.
  Je vraagt je af waarom deze Marokkaanse moslims er voor kiezen in Nederland te verblijven. Zullen wij er om treuren als zij ‘vrijwillig’ of met een duwtje in de rug kiezen voor Marokko als woon- en verblijfplaats? Ik denk het niet.
  Overigens brengt dit je wel tot:
  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Deze vreemde hier niet horende levende pislam wezens zijn vanaf hun geboorte al vergiftigt met een satanische doctrine. Dit gaat al vele eeuwen zo en daardoor is het hun DNA geworden. Of je het nu eens bent met godsdienst of niet, iedere godsdienst hoort iets toe te voegen aan het welzijn van ALLE mensen, niemand uitgesloten! De boodschap van Jezus was liefde, terwijl de pislam zoveel mogelijk moorden wil plegen op de niet in hun doctrine gelovende mensen. Daarmee kan men het als een satanische (dood en verderf zaaiende) doctrine beschouwen. De oorspronkelijke boodschap van het chistendom was goed, alleen is het grondpersoneel zo klote en daarom komt er zo weinig van terecht.

   Liked by 2 people

 4. Cleo zegt:

  Ontneem de nep-Nederlanders hun Nederlandse paspoort: de Nederlandse nationaliteit moet niet meer als parels aan de zwijnen worden gegeven!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vaak krijgen ze in hun thuislanden het NL-paspoort al opgestuurd met de vraag of ze alstublieft willen komen.

   En wij wensen u vooral behouden vaart…!
   Getekend Rutte…

   Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Hanina Ajarai is een stompzinnige parasiterende inteelt muSSlimmocro met een stel hersens die totaal gedegenereerd zijn..

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Die smerige Hanina Ajarai heeft er een vriendinnetje bij. Anne Fleur Dekker. Ook geen haar beter. Wel eens een foto van Anne Fleur gezien ? Volgens een gezegde verraden Iemands ogen zijn of haar ziel. Het kwaad straalt zichtbaar vurig uit haar haar donkerbruine ogen, en ze perst haar lippen samen gelijk een bedorven kind een pruil-lip laat zien als het zijn zin niet krijgt. En inderdaad, die Hanina Ajarai is van de 4e generatie Marokkanen. Al zou ze van de 20e generatie zijn, een Moslim(a) zal zich nooit en te nimmer aanpassen. Ze blijven in het gastland net zo lang donderjagen tot ze het voor elkaar gekregen hebben. De Sharia !

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Jammer dat ik niet aan tafel zat .
  Ik hadt toch wellicht de vraag gesteld en als die MH17 nou vol met moslims hadt gezeten had je er dan ook zo over geschreven ? een vliegtuig vol met nourie’tjes naar de kelder
  En daarna compleet affakkelen dat smerige moslim wijf tot op dr veters en dan Nederland adviseren om eens taqiya te googelen .

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal met jou eens, iedereen wordt daar het vuur aan de schenen gelegd,maar in dit geval werd Beau er een klein beetje verdrietig van…GVD….en natuurlijk zat de grootste mediahoer van Hilversum ons aller P.RRRRRR daar om als het mis zou gaan haar te ondersteunen..voor een bedrag van 2.500
   Wat een wereld……!

   Liked by 1 persoon

 8. tippelaar zegt:

  weg met ALLE Marokanen uit nederland

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Vlgs mij moeten we de ziekelijke column van Juf Kopvod zien als als wraak. Omdat ze “instinctief” aanvoelt dat het incident met de Marokkaanse voetballer de meeste Hollanders nauwelijks iets doet. En dat ze ook aanvoelt, misschien zelfs wel heeft gelezen, dat er ook Hollanders zijn waarbij ‘hele lelijke hersenspinsels’ naar boven kwamen, omdat ze de pokkenpest hebben aan alles wat maar Marokkaans/mohammedaans is. Zou zo maar kunnen dat ze daarom uit wraak richting de Kaffers dit epistel heeft gefabriceerd. De Kaffers even jennen en laten weten dat het drama met de M17 niks met haar had gedaan, omdat het bijna allemaal Kaffers waren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het enige wat ze bereikt heeft is dat de Nederlanders zich weer ’n héél klein beetje tezamen hebben gevoeld tegen het buitenlandse tuig.

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  islam maakt mensen lam in hun hoofd en ziel.

  Like

 11. Thoth zegt:

  (..)Ondertussen vindt de zielig linkse Anne Fleur dat de commotie om Hanina alleen maar is ontstaan, omdat zij moslima is.

  Anne Fleur. Een pragmatische hippie, die altijd onverbloemd links is gebleven. Óók met de Arajai. Ik snap het niet… Toen ik een hippie was in het begin, was ik tegen dat de regering ineens moslim als staatsburger ging beschouwen omdat ze hier een paar jaar gewerkt hadden. Ik vond dat echt onzin. Nu nog steeds. Ze zitten de meeste in de bijstand, plegen de onderdanen inbraken, plofkraken e.a. criminaliteit, bouwen steeds ze meer moskeeën in Nederland en gaan ze in Syrië en Irak als barbaren tekeer voor Al Quida, IS.

  Deze mensen moeten uit Nederland, terug naar hun land van herkomst. Zij zijn tevreden voor zover, Nederlanders zullen juichen… ondanks Anne Fleur.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Ha , nu zie ik het die rechtse op de foto is madama Ajarai , ik herkende ze door haar bril !

  Like

 13. BertG. zegt:

  Of topic.
  ALKMAAR – Een vader van twee meisjes die via internet worden lastiggevallen door een 66-jarige man uit Alkmaar, heeft de man zelf aan de politie overgeleverd. Omdat er geen aangifte tegen de man is gedaan, is de man niet aangehouden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28743347/__Vader_levert__pedo__af_op_bureau__.html

  Like

 14. Jawohl zegt:

  Wat een smerige kop heeft dat wijf zeg, sla mijn ontbijt wel over vandaag.

  Like

 15. Marian zegt:

  Hoe kan je zo gevoelloos zijn als jezelf ook moeder bent. Dit is toch wel een heel duidelijk beeld van een moslima die absoluut niet in Nederland thuishoort. Hoe kunnen ze zo’n harteloos wijf nog een column laten schrijven. Dat wijf moeten ze meteen het land uit sodemieteren.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Zulke dikke ingezwachtelde moslima’s kan ik niet luchten of zien. Zij zijn in feite de dragers van de achterlijke islam en dienen alleen als broedmachines. Raar dat die islamitische ventjes er blijkbaar ook geen bezwaar tegen hebben dat die echtgenotes zich volvreten met allerlei goedkope zoete rommel; je zou toch moeten gaan walgen van zo’n vrouw uiteindelijk.

  Like

 17. Jackholland zegt:

  Het is toch heel simpel? Bijmoslimkindertjes wordt er vanaf de geboorte door papa en mama al heel vroeg ingeramd dat niet -moslims slecht , waardeloos , goor, en het niet waard zijn om te leven eigenlijk zoals wij over kakkerlakken denken. Dus empathie tov niet moslims is er niet , voelen ze niet en kennen ze niet. Maar O wee als er een voetballer van islamitische oorsprong iets overkomt dan leven ze mee. Ditzelfde geldt voor moslimmeisjes die worden niet aangerand door mocros want die meisjes hebben een moslimbroeder als broer en dat is natuurlijk niet eerbiedig tov de moslimbroeder. Dit islamitisch gespuis is zo geschift je kunt er gewoonweg niets mee door en door rot zijn ze ,en zo denken ze ook over ons nl autochtonen. Conclusie moslims eruit tiefen want gezellig samen gaat nooit lukken .

  Like

 18. Lis zegt:

  Tijdens het hele televisieprogramma zat dit mosselwijf met een wezenloze uitdrukking naar iedereen te kijken. Ze begrijpt het echt niet. Of ze heeft een zeer goed masker opgezet om haar werkelijke gedachten te verbergen.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Die kaasstengels op tafel geven een goed beeld van het niveau.
  Geweldige beleving.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Gisteren, laat, of vroeg in de morgen een oud filmpje bekeken van van Dis, beetje beleving in het hoofd, meer nog de processen.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Oliver Sacks believed that “the most we can do is to write — intelligently, creatively, evocatively — about what it is like living in the world at this time.” And yet parsing the what-it-is-like can itself drive us to despair. Still, parse we must.
  https://www.brainpickings.org/2017/07/24/albert-camus-interview-absurd/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s