Hoe George Soros een klopjacht op patriotten bedrijft

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

George Soros staat bekend als voorstander van massa-immigratie in Europa. De man staat eveneens bekend als sponsor van omwentelingen (voorbeeld: Oekraïne 2014). Over het algemeen kan de miljardair als vertegenwoordiger van een linkse “One World” beschouwd worden. Handlangers van zijn plannen zijn vooral NGO´s. Als actueel voorbeeld dient het Britse platform “Hope Not Hate”. Deze organisatie stelt alles in het werk om het Identitaire project “Defend Europe” te stoppen.

“Defend Europe” is de tot nu toe grootste actie van de Identitaire Beweging in Europa. Activisten uit meerdere Europese landen komen op dit moment in Catania (Italië) bij elkaar. Daar willen ze met een schip, dat door schenkingen uit heel Europa gefinancierd werd, in zee steken. Het doel van de actie is vooral om de activiteiten van de NGO´s met hun schepen in de Middellandse Zee te controleren.

En niet alleen, omdat enkele NGO´s ervan verdacht worden met de mensensmokkelaars samen te werken. De Identitairen willen ook aantonen dat de bewering van “reddingen” een leugen is. Het zou de NGO´s vooral om een bevordering van de massa-immigratie gaan.

Aanvallen op patriotten

“Hope Not Hate” heeft tot nu toe tevergeefs geprobeerd om “Defend Europe” te stoppen. Op de homepagina van de organisatie pocht men er bijvoorbeeld op zich er wekenlang voor te hebben ingezet dat het crowdfunding-platform “Patreon” de rekeningen van de patriottische activisten blokkeert. De Canadese journaliste Lauren Southern en twee vooraanstaande persoonlijkheden van het project “Defend Europe”, Martin Sellner en Patrick Lenart, werden hier de dupe van.

Ook wordt het gerucht verbreid dat het schip voor “Defend Europe” bewapend zou zijn. Martin Sellner wijst deze beschuldiging op zijn YouTube-kanaal scherp van de hand. Het gerucht had echter tot gevolg dat het schip in Egypte van onder tot boven werd doorzocht en dat de bemanningsleden door de Spaanse regering als “piraten” werden gekwalificeerd. Uiteraard hebben de autoriteiten niets gevonden aan boord. Blijkbaar wordt er ook niet voor teruggedeinsd mensenlevens in gevaar te brengen.

Soros-netwerk

“Hope Not Hate” wordt vooral gefinancierd door de “Open Society Foundation”. Deze stichting werd opgericht door de speculant en miljardair George Soros. In 2016 had de “open Society Foundation” voor veel ophef gezorgd, omdat een groot aantal gelekte documenten in de openbaarheid kwam. Niet alleen alle activiteiten van George Soros, maar ook financieringen van ettelijke NGO´s werden daardoor zichtbaar. Vooral organisaties die tegen patriotten en voor massa-immigratie strijden, krijgen geld van Soros.

“Open Society Foundation” financiert “Hope Not Hate”

Vooral één platform heeft geprofiteerd van de schenkingen van de “Open Society Foundation”: “Hope Not Hate”. Van oktober 2013 tot eind mei 2014 ontving de Britse NGO $ 93.740,- van de stichting van de Hongaars-Amerikaanse investeerder. Je kunt er van uitgaan dat de investeringen nog steeds doorgaan. In 2014 was het belangrijkste doel de bestrijding van patriottische partijen in Groot-Brittannië tijdens de verkiezingscampagne voor het Europees Parlement. Nu zet de organisatie zich vooral in voor het werk van de NGO´s in de Middellandse Zee, die iedere dag duizenden “migranten” naar Europa brengen.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, New World Order, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hoe George Soros een klopjacht op patriotten bedrijft

 1. Marian zegt:

  Als de jacht weer geopend wordt, moeten ze dit zwijn eerst afschieten. Beste lezers, ik ben tegen de jacht maar Soros mogen ze van mij omleggen zo gauw mogelijk.

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Wat je met heel veel geld allemaal al niet kan doen! In zijn geval niet veel fraais. Mensen tegen elkaar opzetten, via leugens en bedrog je wil opleggen aan miljoenen mensen (slachtoffers zijn dit in feite), en een groot deel van de wereld totaal ontwrichten!

  Die kerel moet bestreden en berecht worden. Opgepakt, vastgezet en tot aan zijn dood toe ondergebracht worden in een kille kerker…..

  Dan krijgt hij misschien een idee wat hij een groot deel van de wereldbevolking wil(de) aandoen.
  Vervroegde vrijlating is niet nodig, want hij komt daarvoor heel wat jaren tekort.

  Walgelijk en minderwaardig mens!

  Geliked door 5 people

  • jungleelephant zegt:

   Soros weet heel goed waar hij mee bezig is;daar heeft hij geen opsluiting voor nodig:hij is de slechtste mens ter wereld!En ik gun hem alles dat slecht is!

   Like

 3. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Ik vind deze blog erg leuk, maar Soros is een trieste man.

  Like

 4. Marco koeman zegt:

  Het is hate not hope.
  Is er dan niemand die deze man kan stoppen met het manipuleren in zijn machtspel.
  Tis een onmenselijk spel wat er gespeelt word.
  Rechts moet wat gaan ondernemen.

  Geliked door 2 people

 5. Marc zegt:

  Vier weken terug probeerde ik geld over te maken naar de Identitaire beweging om mee te helpen dat schip te financieren. Dat lukte mooi niet: ik kreeg een soort van failure-notice. Ik heb wel de Identitairen hierover geinformeerd. Het lijkt erop dat Soros het ook mensen als ik onmogelijk maakt de Vrije Europeanen te steunen.

  Geliked door 1 persoon

 6. eva110 zegt:

  Gewoon een kleine donatie richting Defend Europe is al een hulp, hoe groter ze kunnen worden des te moeilijker zal het zijn ze tegen te houden.!

  Like

  • Marc zegt:

   Daar had ik het net over: overmaken lukt niet!

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    Marc, E.J.Bron plaatst meestal in 1 x stel reacties dus dan heeft een ander de reacties voor hem of haar nog niet gelezen, buiten deze site heeft hij ook nog een baan
    Maar idd raar dat u geen geld kon overmaken,maar hoe goed bedoeld ook van deze mensen dat laat de kliek die gek is op deze invasie helaas voor ons niet gebeuren

    Like

 7. Mary zegt:

  Waar haalt een Soros, een Rockefeller, de Bilderberg club, de EU, de VN, etc.etc. de ongekende hoogmoed vandaan te denken heersers te kunnen zijn over miljoenen en miljoenen mensen, hun lot te bepalen, leeg te zuigen, hun vrije wil te ontnemen etc.etc.. Er komt een moment dat de massa gaat begrijpen wat jullie al heel lang aan het doen zijn en waarom en dat zal jullie ondergang worden.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Albert heeft ongeveer 200 sadistische nazi beulen opgehangen, helaas zat Soros er niet bij aan het eind van de jaren veertig.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  welk land woont deze enge ouwe man eigenlijk? Hij wil heel Europa vol laten lopen met massa immigratie , ik geloof dat hij Amerika woont
  dus een ander werelddeel in de ellende storten maar zelf ergens anders in een gouden paleis wonen, net zoals andere rijken roepen dat ze meer zgn vluchtelingen willen maar niet naast hun
  net zoals George Cloony, toen het te dichtbij kwam ging hij toch maar verhuizen
  Wat wordt die Soros hier wijzer van, hij is al in het najaar van zijn leven, die poen krijgt hij van zijn leven niet meer op, waarom ons opzadelen met half Afrika en het Midden Oosten, wij willen Europa zoals het was, niet zoals het nu is

  Like

 10. PIM zegt:

  Kan er nu iemand mij eens uitleggen WAAROM Soros dit doet? Wat bezielt deze man?? Ik lees veel over zijn activiteiten, maar niets over zijn bedoelingen. De man bezit tenslotte $25 bil. Wat is het ? Ijdelheid, persoonlijk gewin, politieke warhoofd, seniliteit, wraak, slechte jeugd, wroeging over zijn nazi-verleden, linkse hypocrisie, het levenseinde is in zicht… Iemand?

  Like

  • boorzalf zegt:

   Waarom? Omdat het een narcist is.

   Like

  • M zegt:

   Als je veel geld hebt, dan is de makkelijkste manier om nog meer geld te vergaren, het afbreken van landen. Terrorisme is lucratief, als je speculeert op het neergaan van financiële markten. Simpel voorbeeld? Je koopt PUT opties voor SLIGRO of HEINEKEN en plaatst in de weken daarop 3x een bom in een café in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De koers van SLIGRO daalt, omdat bommen in café’s niet goed is voor de omzet van de horeca. Daar kan je heel ver in gaan.

   Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Ik begrijp niet goed waarom Rusland geen team FSB mensen stuurt en met een lange afstandsschot die nazi/SS’er neutraliseert.
  Hij is een individu die in Rusland wordt gearresteerd ingeval hij daar naartoe gaat (al dan niet vrijwillig).
  Misschien zou Poetin beter eens bellen met Israël, de Mossad heeft ervaring met zo klussen (indien de Russen hem voor de rechtbank willen brengen.)

  Like

 12. Williaan zegt:

  Hoe zal Soros in de toekomst genoemd worden? De man die veel sores veroorzaakte? Zijn naam zal straks een als een synoniem voor een overtreffende trap voor sores zijn, dus zeer ernstige problemen. Of de totale ondergang, islamitisch onderdrukking en slavernij moeten een feit worden en is hij een held en wereldleider. Tenslotte zal ook hij door de islam een kopje kleiner gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ron zegt:

  Is er nu geen enkele geheime dienst in de wereld die dit Soros probleem op eigen passende wijze kan oplossen om Soros te overtuigen te stoppen met zijn bezigheden, of een andere passende oplossing als hij niet luistert ?
  Of spelen alle geheime diensten soms het Soros spelletje mee.
  Zijn huisadres is bijvoorbeeld openlijk bekend, dus hem vinden moet het probleem toch niet zijn: 136 Cantitoe street, Katonah, New York.
  Dat was tenminste 20 november 2016 het geval volgens de show van Hal Turner.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Als deze enge nare ouwe vent daar woont waarom wil hij dan heel Europa naar de kloten helpen? Hij staat al met 1 been in zijn graf,zijn miljarden krijgt hij van zijn leven niet meer op wat is die man zijn motivatie, ons leventje te vergallen met chaos in Europa te stichten

   Like

   • Ron zegt:

    De elite heeft toegang tot medicijnen die wij als gewoon volk niet krijgen.
    Ik heb nooit een bericht kunnen vinden dat Soros bijvoorbeeld eens kanker heeft gehad of in een ziekenhuis heeft gelegen. Ook zoeken met Google leverde niets op.
    Soros zou dus nog wel nog eens tien of twintig jaar langer kunnen leven.

    Like

 14. Over Frans Timmermans en George Soros en wat ze wereldwijd beogen

  Soms moet je even uitzoomen en het grote plaatje zien. Dan zie je ineens de connecties tussen schijnbaar losstaande organisaties en personen. Wat heeft Frans Timmermans bijvoorbeeld te maken met de EU, Soros, dominee Rikko Voorberg en US Mission at the EU?

  Eens even op een rijtje over onze Frans Timmermans. Hij is de eerste vice-voorzitter van de Europese Commissie onder aanvoering van Jean-Claude Juncker. Wat weten we nog meer van hem?

  Timmermans spreekt een aantal talen en is polyglot (meervoudig talenkenner, spreekt ook Limburgs namelijk);
  Timmermans houdt er van om anderen de maat te nemen qua morele instelling/attitude;
  Timmermans noemt Viktor Orban ook een anti Semiet omdat Orban vindt dat de Universiteit van Soros en zijn NGO’s aan andere eisen moeten gaan voldoen (leggen wij u zo nader uit waarom);
  Timmermans vindt ook dat Europa multicutureel divers MOET zijn met behoud van onze waarden omdat er anders oorlog komt tussen bevolkingsgroepen – dit is tegenstrijdig en regressief links want door tolerant te zijn jegens intolerantie verliezen we die waarde juist.
  Timmermans vindt al snel dat racisme het Europese project in gevaar brengt.
  Nu is de vraag of het Europese project een op zich staand fenomeen is of dat het past in een groter kader. Dan kom je op het terrein van wat sommigen noemen de New World Order. George Bush Sr. heeft die term ooit in een speech geïntroduceerd en ook mensen als Al Gore praten dat na. Als er iemand weer synoniem is met deze beweging is het de Hongaarse miljardair George Soros. Lees verder >>>> http://www.stopdebankiers.com/frans-timmermans-stelt-keuze-multiculti-oorlog/

  Like

 15. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 16. boorzalf zegt:

  George mag dan een klopjacht bedrijven op patriotten maar op hem wordt ook gejaagd. DOOR DE RUSSEN.

  Like

 17. Beschouwer zegt:

  George Soros wil blijkbaar de middenklasse kapot maken en doen verarmen. Die loodgieter en die tegelzetter wil hij (en andere elitaire mensen) het liefst voor een klein miezerig habbekratsje te doen werken voor ene al volgevreten ultrarijke elite die al zo ontzettend rijk is.

  Een soort neocommunisme

  Dit is toch wat de ultrarijken willen ?

  Vakmanschap voor een habbekrats !?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s