Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 1)

Screenshot_48

(Door: “Manna”)

De in Pakistan geboren Imran Awan (foto) werd in 2005 de IT-rechterhand van Debbie Wasserman Schultz, de voormalig voorzitster van de Democratic National Committee (DNC). In de periode tot februari 2017 zat Imran niet stil en loodste zijn twee broertjes, Abil en Jamal, en zijn vrouw Hina binnen als IT-specialisten voor $160.000,- per jaar. Eén van z´n broertjes was daarvoor ontslagen bij McDonalds en had een strafblad. Ze waren voor ruim 20 senatoren en congresleden part time werkzaam….

Ontslag

In februari van dit jaar werden allen echter ontslagen, omdat ze ongeoorloofd gebruik zouden hebben gemaakt van wachtwoorden en toegankelijkheid van hun cliënten. Dit ontslag kwam DE DAG NA DE (MISLUKTE) SEAL-OPERATIE IN JEMEN, waar William ‘Ryan’ Owens om het leven kwam en het Pentagon suggereerde dat Al-Qaida wist dat de seals zouden komen. Dit is dan ook de eerste keer dat ik hun namen tegenkwam in mijn zoektocht naar achtergrondinfo over deze operatie.

Februari-heden

Officieel worden de broers niet gezocht, maar hun verblijfplaats is sindsdien onbekend. Wel is bekend dat de politie in de tussentijd een laptop van Debbie Wassserman Schultz in beslag heeft genomen, waarover op dit moment een juridische strijd plaatsvindt tussen beide partijen over het uitlezen van de data.

Ook is een paar dagen geleden bekend geworden dat Imran wellicht in zijn haast fouten heeft gemaakt: één van zijn verblijfsplaatsen is via een makelaar verhuurd aan een ex-marinier die in de garagekasten overheidsapparatuur had gevonden, waaronder ingeslagen harddrives, en belde direct de Naval Criminal Investigative Service. Vervolgens kwam ook de FBI samen met de Capitol Police, die alle apparatuur in beslag namen.

Media

Er is nog veel meer over dit onderwerp te vertellen, maar dit volgt in de volgende delen. Waar mij echter de broek van afzakt, is dat terwijl bij iedereen alle alarmbellen moeten afgaan, maar dat er een oorverdovende stilte valt te bemerken bij de mainstream media. En o ja, Imran en zijn familie mogen dan wel ontslagen zijn uit het Congres en de Senaat, hij is nog steeds in dienst bij Debbie Wasserman Schultz…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 1)

 1. Pingback: Maak kennis met de Anwan-broertjes (deel 2) | E.J. Bron

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Mooi speurwerk Manna, we dont like it, we love it.

  Like

 4. Antivenin zegt:

  Tot op vandaag nog geen woord in de Fake News Media. Misschien moet Trump er even een tweet tegenaan gooien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s