Oslo: Sociaaldemocratische oppositieleider is een politieke draaikont

Screenshot_41

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Op 11 september kiezen de Noren een nieuw parlement. Aan het begin van de verkiezingscampagne heeft de oppositieleider en voorzitter van de Arbeiderspartij (AP, vergelijkbaar met de PvdA), Jonas Gahr Støre (foto), verkondigd dat hij een extra asielquotum uit Italië afwijst: “Noorwegen zou geen nieuw asielquotum op zich moeten nemen – niet nu.”

PI News (2)

In 2015 verlangde de chef van de Arbeiderspartij Jonas Gahr Støre nog dat het parlement er bij de regering op zou moeten aandringen meer Syrische “vluchtelingen” op te nemen. Noorwegen zou in totaal 10.000 Syriërs moeten opnemen – 5000 dit jaar en 5000 volgend jaar, zei de AP-voorzitter destijds onder luid applaus in de congreshal “Folkets Hus” in Oslo.

Door de staat voorgeschreven gedwongen opname

Een jaar geleden nog had Jonas Gahr Støre in een groot interview met de Noorse krant “Aftenposten” o.a. gezegd dat de gemeenten door de staat gedwongen zouden moeten worden om “vluchtelingen” op te nemen. Op de vraag of Noorwegen meer quotavluchtelingen zou moeten opnemen, antwoordde hij: “Enkele vluchtelingen zullen nooit kunnen terugkeren naar hun thuislanden, en er bevinden zich contingent-vluchtelingen van de VN onder hen . . . Ik vind dat de vluchtelingenverdeling volgens quota iets is dat de Europese landen zouden moeten verdedigen.”

De Hamas-vriend Støre was van 2005 tot 2012 minister van Buitenlandse Zaken van Noorwegen. Sinds de verkiezingsnederlaag van de midden-links-partijen in 2013 werkt hij als gewoon parlementariër in de financiële commissie van het parlement. In 2014 loste hij de huidige secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, als partijvoorzitter af.

Kritiek op de islam en zijn terreur verhinderen

Als minister van Buitenlandse Zaken wierf hij voor een multicultureel Noorwegen en begroette het dat Noorwegen veranderd was. Elke vorm van retoriek, die een moslim met gevaar, geweld en terreur in verband zou brengen, zou volgens hem verhinderd moeten worden. Hij zag geen reden om voor de radicale islam in de Noorse samenleving te waarschuwen en in principe zou het dragen van de hidjab overal in Noorwegen toegestaan moeten zijn, zowel op de werkplek als op scholen.

Het kleine rijke Noorwegen heeft de toetreding tot de EU tot tweemaal toe in referenda afgewezen, is echter lid van de Europese Economische Ruimte (EER) en zodoende in veel belangen gelijkgesteld aan de EU. De door Støre verwelkomde verandering van Noorwegen heeft echter vooral geleid tot het lidmaatschap van het Akkoord van Schengen. In Oslo wonen 40% buitenlanders – bijna allemaal uit Azië en Afrika. De veranderde toestanden door de islamitische immigratie in het slechts 5,2 miljoen inwoners tellende land heeft PI grondig becommentarieerd.

De huidige regering is een coalitie tussen de conservatieve partij Høyre (vergelijkbaar met het CDA), waartoe ook minister-president Erna Solberg behoort, en de rechts-populistische Fremskrittspartiet (Vooruitgangspartij – FRP). De minister van Immigratie en Integratie Sylvi Listhaug (FRP) doet wat ze kan om Zweedse toestanden te voorkomen””Noorwegen mag noooit Zweedse toestanden toestaan.”

Maar minister-president Erna Solberg is een goede vriend van Duitsland´s Angela Merkel, en zodoende ook een EU-fan:

Screenshot_42

Erna Solberg en Jean-Claude Juncker.

Jonas Gahr Støre was als minister van Buitenlandse Zaken betrokken bij het bombarderen van Libië. Hij staat op dit moment bovenaan in de peilingen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oslo: Sociaaldemocratische oppositieleider is een politieke draaikont

 1. Tistochwat zegt:

  Moet je dat drankorgel nou zien met die wezenloze blik in z’n ogen en z’n sterretjesvlag.
  Hij staat erbij alsof hij net z’n broek vol gescheten heeft.
  Het gaat Erna, zo te zien, ook voor de wind.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zij lijkt mij uit hetzelfde hout gesneden als Erica Terpstra, je weet wel, de voormalige sportvrouw-politica, die steevast met Boer-Willem-de-Overbodige zo’n decadente lol kon hebben tijdens het één of andere Olympische evenement.
   Op zichzelf nou niet zo’n ramp, maar wèl, wanneer men bedenkt, dat alle decadente lol van dat ‘koninklijke’ varken via de belastingen weer op ónze schouders terecht kwam!
   En te blasé om dat te snappen, dat mannetje! -Erica trouwens ook, zoals alle verdwaasde Oranjeklanten.

   Like

 2. Jack vanderStoep zegt:

  Wat een ontzettende waanzin!!

  Like

 3. Waar ook ter wereld de socialisten zijn met het zelfde sopje overgoten en draaikonten pur sang zoals het hun uitkomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s