Imam salafistenmoskee alFitrah weigert onderzoek naar indoctrinatie kinderen

Screenshot_61

(Door: Annabel Nanninga)

Gemeente sluit haathut niet, maar ‘wil in gesprek blijven’

De gemeente Utrecht zit in haar maag met radicale salafistenmoskee alFitrah (foto), schrijft het AD. Kinderen die lessen volgen bij de moskee lopen het risico minder kansen te krijgen op de arbeidsmarkt als gevolg van de dogmatische, salafistische leer die in de lessen is verwerkt.

Post online

Tegen een ongetwijfeld royale consultancy-fee hebben ‘deskundigen’ van De Taskforce Radicalisering, met onder anderen Beatrice de Graaf en Micha de Winter, de gemeente geadviseerd over de opzet van het aanvullende onderzoek.

Imam Suhayb Salam van alFitrah werkt niet mee aan welk onderzoek dan ook. “Wij willen juist kinderen klaarstomen voor een goede integratie in de Nederlandse samenleving. De gemeente Utrecht wil religie weghalen bij de ouders.”

Salam kondigde juridische stappen aan. De gemeente zegt met alFitrah in gesprek te blijven.

Bron:
http://cult.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Imam salafistenmoskee alFitrah weigert onderzoek naar indoctrinatie kinderen

 1. Cathja zegt:

  Oh oh, wat liggen we toch weer braaf op onze knietjes voor die haatdragende en haat verspreidende salafistentroep!
  Die imam moet in duidelijke taal te verstaan gegeven worden dat hij hier te maken heeft met (nog steeds) Nederlandse belangen, en dat bij de minste of geringste twijfel of er binnen die moskee de Nederlandse regels niet overschreden worden wat lesstof betreft, er opgetreden moet worden. Dat elke school de plicht heeft controleurs toe te laten, maar ook moskeeën waar koranlessen gegeven worden moeten geïnspecteerd worden, en dat heeft hij maar te accepteren. En anders onverbiddelijke sluiting van de hele moskee!
  Wanneer laten wij nu eens zien (als overheid) dat WIJ hier de regels bepalen? Wenst iemand zich daar niet aan te houden, mieter dan op naar je land van herkomst.
  Veel burgers willen dit gewoon niet.

  Like

 2. linda texel zegt:

  Hou nou eens op met dat slappe “in gesprek blijven” enz. Met de Salafistische Islam is geen enkele dialoog mogelijk. De Salafistische Islam is een verschrikking, een achterlijke uiting van het slechtste uit de Islam vermengt met een doods cult gelijk er in de 18/19de eeuw ook in India waren. De zaak bij elkaar vegen en de grens over sodemieteren, verder geen enkele discusie met dit achterlijke zooitje. En niet vergeten elke salafistische moskee plat te gooien.

  Like

 3. Marian zegt:

  Ach God, zitten ze nu met de handen in het haar. Gaan ze toch lekker theedrinken in de moskee. Dan worden ze wel weer lekker omgeluld.

  Like

 4. Kees zegt:

  Die stroming heeft veel weg van het nazisme, logisch dat links er weer niets tegen zal ondernemen.

  Like

 5. Trump wil al geen genderontevredenen in zijn leger dus die is al op de goede weg. Nu nog de gender-, huidskleur-, en geloofsjehova’s het land uit naar een werkeiland en het schiet nog beter op. Niet dat wij er iets mee opschieten maar toch leuk om ter weten terwijl hier de Laatste Krieg tegen de Russen wordt uitgevochten. Zul je zien dat er dan ook weer klagertjes zijn die dat radioactieve licht uit hun lichaam liever in roze hadden gehad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s