Jihadiste Laura Hansen op vrije voeten in afwachting van strafproces

Screenshot_65

Moet wel enkelband dragen

De verdachte Jihadiste Laura Hansen (foto) komt op vrije voeten in afwachting van haar strafproces. De rechtbank in Rotterdam heeft woensdag besloten de voorlopige hechtenis van de 21-jarige vrouw te schorsen per 1 augustus. Ze moet wel onder meer een enkelband dragen.

Hansen zit sinds haar terugkeer vorige zomer uit ISIS-gebied op de terroristenafdeling in Vught. Haar advocaat Michiel Pestman had al maanden vergeefs geprobeerd haar vrij te krijgen. Volgens hem wordt Hansen veel strenger aangepakt dan andere vrouwelijke Syrië-gangers die zijn teruggekomen naar Nederland.

Ook wat het Openbaar Ministerie (OM) betrof, mocht Hansen haar proces verder in vrijheid afwachten. Tot vorige week had het OM zich steeds verzet tegen haar vrijlating, omdat het bang was dat Hansen was teruggekomen om hier een aanslag te plegen. Maar volgens het OM zijn daarvoor geen aanwijzingen meer en is het onderzoek daarnaar stopgezet.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Jihadiste Laura Hansen op vrije voeten in afwachting van strafproces

 1. Republikein zegt:

  Nou, da’s toch vreemd, zat vast en nu zijn er geen aanwijzingen meer om aanslagen te plegen.
  Het lijkt wel een cryptogram

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kutwijf!

   Like

   • Cognitieve-Dissonant zegt:

    Smerige nsb-kudt, die levensgevaarlijk is en met hangende pootjes weer terug komt om te profiteren van een NL-uitkering. Zolang ze die domme rotkop met een kopvod heeft bedekt is ze zeker eentje die niet te vertrouwen is, want “bekeerlingen” zijn het fanatiekst.

    Like

 2. Claudia M. zegt:

  Mocht dit gehersenspoelde wicht iets flikt, dan kunnen we de rechtbank van Rotterdam daarvoor verantwoordelijk houden.

  Like

 3. Anna zegt:

  Dom wicht ; verliefd worden op een moslim is vragen om problemen…
  Zou ze dat nu gaan begrijpen….. of is ze echt Fout!

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Goh jeetje, verrassend hoor OM en rechtbank!!! Als men de islam aanhangt gelden er dan andere regels? De rechtspraak wordt met de dag corrupter hier in dit k..land.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Gatver, alweer een Kopvod!! En verdomme wat kost ONS dit allemaal wel niet, al die veiligheidsdiensten, politie en rechtbankZOOI!! 15% van de hollanders is van de pislam, maar eerder genoemde diensten zijn voor 75% in de weer met islamgerelateerde zaken. Een ooit mooi, welvarend en redelijk stabiel landje om zeep geholpen!!

  Like

 6. A.J. de Koning zegt:

  Nou, als ik die kop van dat mens zie en naar die ogen kijk vertrouw ik haar voor geen cent, volgens mij belazert ze de kluit.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Ze mag dan in naam Laura Hansen heten, maar haar gezicht is dat van een pure Moslima. ….Tot vorige week had het OM zich steeds verzet tegen haar vrijlating, omdat het bang was dat Hansen was teruggekomen om hier een aanslag te plegen. Maar volgens het OM zijn daarvoor geen aanwijzingen meer en is het onderzoek daarnaar stopgezet…. De vriendjespolitiek tussen de Moslims en de justitie doet hier weer van zich spreken. Misschien word ze helemaal vrijgesproken en gaat daarna een fikse schadevergoeding eisen. We leven immers in de bananen republiek die Nederland heet !

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Indien deze verraadster een aanslag pleegt dan stellen we de “recht”bank in Rotterdam en haar advocaat Michiel Pestman verantwoordelijk !!

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Stuur die hoer van allah terug naar isis gebied!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ik vertrouw haar niet! Wie weet wat ze achter dat kopvod aan het uitbroeden is….!

  Like

 11. Ineens stikt ’t van de enkelbanden. Eerst hebben ze in heel Nederland 4 enkelbanden ter beschikking en dan moest je wachten tot er eentje vrij kwam, op de #enkelbandenwachtlijst zeg maar, en nu bulken ze d’r van. Alsof de enkelbandenfabrikant er op zat voor te produceren. Of er iemand diep in de omhoogvalindustrie familie van de enkelbandenindustrie was. Net als toen met die onderbroekenbomber waarna de heel wereld uitpuilde van de verplichte tietenscanners waarmee de boys van de beveiliging op vliegvelden weddenschappen maakten over de cupmaat. Vroeger werd de argeloze reiziger nog met het pistool op de borst van zijn meereizende maagd beroofd en nu doen ze het allemaal veul slimmer, met papieren paragrafen, ishetdeministerbekenddats, en flankverdedigingen, filmpjes en propaganda met gekreun dat de wereld steeds onveiliger wordt en heel Afrika inclusief de moslims steeds liever.

  Like

  • Apropos, die tietenscanners stonden al rijen dik, ik dacht iets van 100.000 stuks, te wachten op het seintje om ze te installeren. Daar zijn de producenten minstens 5 jaar mee bezig geweest, voorafgaand aan die valse vlag van meneer de onderbroekenbomber. Maar misschien worden de enkelbanders straks als kanonnenvlees ingezet tegen Rusland. Dan is zo’n band handig om een stroomstoot te geven als ze (weer) willen deserteren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s