Nederland nam 2152 “asielzoekers” over

Screenshot_78

BRUSSEL – Nederland heeft 2152 “asielzoekers” uit Italië en Griekenland opgenomen, blijkt uit cijfers van de Europese Commissie woensdag. Den Haag heeft beloofd er voor september nog 373 over te brengen om de twee Zuid-Europese landen te helpen de “vluchtelingen”stroom van 2015 te verwerken.

De Telegraaf

In september van dat jaar sprak de EU af gedurende twee jaar totaal 120.000 “vluchtelingen” vanuit Italië en Griekenland via een verdeelsleutel te herplaatsen in andere EU-landen. Nederland zegde toe om 5947 “asielzoekers” op te nemen. Er zijn nu 24.676 mensen verspreid over de EU.

Het gaat alleen om mensen die een grote kans maken op een verblijfsvergunning, bijvoorbeeld omdat er in hun land oorlog is, zoals in Syrië, of mensenrechten geschonden worden, zoals in Eritrea. Nederlandse asielexperts bekijken ter plaatse welke mensen in aanmerking komen.

Eind juni bepaalde het gerechtshof in Den Haag dat Nederland niet verplicht is meer “asielzoekers” op te nemen uit Italië en Griekenland. De verdeelsleutel was gebaseerd op de verwachte instroom in Zuid-Europa en deze is volgens het hof flink afgenomen.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op Nederland nam 2152 “asielzoekers” over

 1. Sabeltant zegt:

  Niemand heeft er om gevraagd om deze parasieten op te nemen.

  Ze parasiteren de rest van hun leven met hun hele familie op ONZE centen.
  Ze krijgen ALLES gratis, huis, de inrichting, scholing, medische verzorging, tandarts, een uitkering, kinderen worden gratis met bussen van en naar school gebracht.

  En de échte Nederlander krijgt NIETS en moet OVERAL voor betalen.

  Het is godverdomme een schande!

  Onze regering is er niet meer voor ONS!

  Like

  • Steven zegt:

   Precies zoals je het zegt.
   En kom jij maar eens in een uitkeringssituatie om wat voor reden dan ook…dan doen ze er ook echt alles aan om je weer aan het werk te trappen. Al moet je de straat schoon boenen met een tandenborstel..maar werken zal je!
   En inderdaad, wij moeten overal voor betalen. In Duitsland heb ik al gevallen gelezen waar mensen met een TAXI iedere keer van en naar gebracht worden en de staat betaalt de rekening van de taxidienst.
   Krijg jij een nieuw huis en geen geld?…jammer.
   Krijgen mensen die in armoede leven en kinderen hebben ook een fiets voor de kids om naar school of wat dan ook te gaan? …HELAAS!

   In Nederland is iedereen elkaar aan het treiteren en frustreren, en al deze asielparasieten worden als VIP’s binnen gehaald en mogen hier gewoon vakantie blijven vieren zonder daar iets voor terug te hoeven doen of te worden lastig gevallen.

   Maar u?…gewoon werken tot u er dood bij neervalt!

   Like

  • kojoz8 zegt:

   @Sabeltant goed gezien hoor

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Oh, deze 2152 parasieten kosten de Nederlandse staat, U dus, ruim 77 MILJOEN per jaar.
  Elk jaar opnieuw.
  Ziet u de belastingen al weer stijgen?

  Like

  • kampersrene zegt:

   Ik kocht onlangs een bus insecten- parasietendoder . Het werkt ongelofelijk , ge spuit eens en al dat ongedierte ligt met zijn poten omhoog . Ik hoop dat iemand dat gat in de markt vlug ontdekt , hij kan er schatrijk mee worden !

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Over een paar decennia is ruim 30% van de “Nederlanders” van de ‘religie van de vrede’. Daar zullen alle Afrikaners wel niet allemaal tussen zitten. Stel dat deze zo’n 10% uitmaken. Dan zijn er nog de Aziaten. Ga er maar van uit dat over ongeveer 3 à 4 decennia 50% van de Hollanders een immigratieachtergrond heeft! Uw kleinkinderen gaan het meemaken!

  Like

 4. Mary zegt:

  “Het gaat alleen om mensen die een grote kans maken op een verblijfsvergunning omdat b.v. de mensenrechten in hun land geschonden worden zoals in Eritrea” waar ze dan vervolgens massaal vanuit ieder Europees land op kosten van de belastingbetaler op vakantie gaan!!!!, zo erg is het daar!! zodat Rutte doodvrolijk (terwijl dit alom bekend is van deze groep uitvreters) onze belastinggeld wederom verkwanselt aan een groep die helemaal niet in aanmerking zouden mogen komen voor een verblijfsvergunning!

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   ze krijgen teveel uitkering als ze ook nog eens op vakantie kunnen, Nederlanders betalen er hun schulden mee af, of hebben een nieuwe wasmachine nodig, en zij hebben geld over, krijgen ze zeker meer want Rutte wil het van de gewone echte Nederlander afpakken die in de bijstand zit en aan de zielige vluchtelingen geven

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik vind het doodeng. Er komen steeds meer verspreiders van smerige ziektes hierheen.
  Opeens schoot mij een sinterklaasliedje te binnen:

  Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
  want wij zitten allemaal even recht

  Dat mogen we natuurlijk niet meer zingen, dus maken we er dit maar van:

  ‘Vluchtelingen’ kom maar binnen met je pest
  om maar niet te spreken over de rest

  Like

 6. Japio zegt:

  Dat zijn er dan 2153 teveel.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Ik geloof er geen bal van !
  De illigalen worden al helemaal niet meer meegeteld !

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En deze soort zit ook ertussen !
  Meer-meer-meer !

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Sjaak, als je zegt “en deze soort zit er ook tussen” bedoel je daar dan homo’s mee? Je had zelf ook homo kunnen zijn hoor, als je het niet bent tenminste want er zijn genoeg homo’s die in het openbaar afgeven op homo’s om maar niet op te vallen en het eigenlijk zelf zijn.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Japio ik kan me voorstellen dat Trump gefrustreerd raakt over Sessiens.
   Het lijkt erop dat die niet wil beginnen aan die onderzoeken terwijl Mueller het liefst het hele priveleven van Trump wil uitzoeken.

   Like

 9. Antivenin zegt:

  En dat betekent dan weer dat 2152 Nederlanders even een paar jaartjes langer op een sociale woning zullen moeten wachten…

  Like

 10. Jade zegt:

  Ahum, dit was voor het jaar 2015?
  Wat betekent dat voor 2016 en 2017?
  Hoeveel krijgen we er nog meer kado?

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Dat valt nog mee , maar 2152 , ik dacht 21520 , maar dat is voor de toekomst als Rutte weer in tranen uitbarst en die vreemdelingen op zijn schoot pakt om hen te knuffelen en te helpen . Wat zijn Nederlanders toch gelukkige mensen met zulk een barmhartige en naastenliefhebbende politieke leider , een echt goede brave mensch

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Misdadig.

  Like

 13. Jean zegt:

  Wanneer wordt die misdaad nu eens eindelijk gestopt? Of moet eerst alles gesloopt en vernietigt zijn? Moeten eerst alle vrouwen en meisjes/kinderen verkracht zijn en in zwarte vodden rondlopen?
  Laten we die EU troep aan de galg hangen en de grenzen sluiten want dat zal de enige echte redding “met resultaten” geven.
  In Europa geen islam w.w.z. in Europa geen achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij desnoods verjagen wij het zelf maar weg moet die rotzooi.

  Like

 14. Marian zegt:

  Onze economie gaat om hoog, maar onze zorgpremie en belasting ook. Wij profiteren daar niet van alleen de parasieten.

  Like

 15. Het gaat de goede kant op. Als er niks tussen komt is Nederland binnen 2 jaar failliet, hebben alleen lui bij de overheid en omstreken nog werk en poen dus die worden beroofd en trekken er miljoenen lui die de weg kwijt zijn rovend en moordend door de straten. De overheid moet sterk bezuinigen en de wetten van DOOD666 en Lijkstra worden toegepast en dus komen ze voor je opa en opoe, maar ik heb geen opa en opoe meer, dus toen kwamen ze voor je dochter……

  Like

 16. Republikein zegt:

  Europese Commissie?
  Atijd een beetje raar gevonden want commissie betekent aangestelden en/of een beloning ontvangen wegens werkzaamheden hen opgedragen.
  Ze hebben zichzelf aangesteld en hun beloning ook zelf vastgesteld, en hhor je ze vaak zeggen “dat hebben we met z’n allen zo afgesproken”!
  En gooi het maar in m’n pet want blijft raar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s