Zwitserland: Een biertje in haar hand, zonder hoofddoek; een Iraanse tv-presentatrice veroorzaakt een “schandaal”

Screenshot_79

(Door: Asieh Amini – Vertaling: “delamontagne”)

Een beroemde Iraanse presentatrice, die bekend staat [stond?] om haar conservatieve ideeën wat betreft het dragen van een sluier door vrouwen, werd  buiten haar medeweten gefilmd en gefotografeerd in Zwitserland … En wat laten de foto’s zien…? ONTHULLEND: zij drinkt een biertje, en wel rechtstreeks uit de fles, en heeft geen sluier om. Dit werd door Iraanse internetters als zeer HYPOCRIET ervaren.

Azadeh Namdari is één van de meest populaire tv-presentatrices in Iran, Ze werkt als presentatrice voor  verschillende tv-zenders. Ze staat bekend om haar rigoureuze, strikte  ideeën: ze is een fervent verdedigster van de “chador”, het  zwarte totaal gesluierde kledingstuk voor vrouwen. Ze zei dit in het ultraconservatieve dagblad “Vatan-e-Emruz”. Ze zei er “trots” op te zijn deze te mogen dragen. Ze wordt regelmatig door de Iraanse autoriteiten voorgesteld als een perfect voorbeeld van moslimvrouwen in de Islamitische Republiek Iran.

Screenshot_82

Dit ging allemaal goed, tot de bewuste 23e juli, toen een en ander op “Telegram” werd verspreid.

Dit is een Iraanse “beveiligde” E-mail-service en op grote schaal in gebruik in Iran. De video en foto’s  lieten een totaal ander beeld zien. Ze tonen haar in een park in Zwitserland met haar man en dochtertje. Zij is blootshoofds en drinkt bier. Twee dingen die uiteraard volledig verboden zijn in Iran. Op privéplekken mag een vrouw wel zonder sluier verschijnen, Maar alcoholgebruik is overal ten strengste verboden. Iraniërs zijn uiterst  vindingrijk om toch alcohol te kunnen drinken.

Screenshot_80

Op de linkerfoto zien we haar in het park met haar man en zonder sluier. Er onder drinken zij beiden een flesje bier. Maar rechts dezelfde persoon zoals ze in een krant in Iran verschijnt. Hier promoot ze de “chador” en zegt er trots op te zijn die te mogen dragen…

Het is heel moeilijk om te achterhalen hoe deze beelden zijn uitgelekt, maar ze zijn in ieder geval een duidelijk bewijs van de HYPOCRISIE  van veel openbare figuren in Iran die fanatieke voorstanders zijn van de islam.

Screenshot_81

Bron:
http://observers.france24.com
Door: Asieh Amini

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", establishment, Hypocrisie, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, sjiieten, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

49 reacties op Zwitserland: Een biertje in haar hand, zonder hoofddoek; een Iraanse tv-presentatrice veroorzaakt een “schandaal”

 1. Mary zegt:

  Ha ha en dat moet weer terug naar Iran!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Beschouwer zegt:

  Nou proost meid een biertje smaakt goed !

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  In Iran do as the Iranians do, in Switzer-cheese-land, do as the Swiss do. 🙂

  Like

  • Wachteres zegt:

   @Luchtpint 😛

   Like

  • rony stokart zegt:

   Lichtpint vergeet in zijn beste Engels te zeggen dat “the Iranians” VERPLICHT zijn te doen als “the Iranians, terwijl in Zwitserland…

   Like

   • Luchtpint zegt:

    In Zwitserland begrijpen ze nochtans dat mensen zich daar even goed verplicht zouden voelen om zich te gedragen volgens de wetten van Zwitserland, toch ? Althans, dat denk ik toch. Dan lijkt het verschil tussen beide landen niet zo groot.

    Zelf heb ik mij altijd gedragen volgens “de wetten van het Belgische volk” (aldus de politieke eedaflegging, en ik ben geen politicus) en daar heb ik mezelf altijd toe verplicht als burger van dit land. Wat niet gezegd kan worden gezegd van anderen (Belg of niet-Belg)

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Lichtpunt.
    Je weet toch dat er helemaal geen Belgen bestaan…
    Als “Belg” moet jij dat toch weten.
    Toch triest dat jij je al die jaren voor helemaal niks hebt gedragen als Belg.

    Je had beter al die tijd kaas in Zwitserland kunnen eten…

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Dat mijn identiteitskaart “BELG” vermeldt en niet “Vlaming” als nationaliteit, mijn beste, dat blijft de realiteit vandaag. En dus geen fictie ! Groot verschil, dacht ik wel.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Ongeacht of er Vlaamse wetten bestaan, maar die dienen grosso modo even goed om mensen geld uit de zakken te kloppen via belastingen e.d. O.a. door het toekennen van subsidies aan privébedrijven die zonnepanelen maken, (om ze rendabel te maken) zodanig dat mensen die heel hun dak kunnen laten vol leggen ermee een belastingsvoordeel kunnen krijgen. En de rest heeft er dan maar aan bijgedragen en kan er naar fluiten. Zo steken Vlaamse wetten vaak in mekaar.

    En de grondwet is nog altijd de Belgische Grondwet. Dus ik ben vrij consequent, dacht ik wel, volgens de rechten en plichten die de Grondwet oplegt / toekent.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hahahahahaha!
    Die lichtpunt.
    Altijd even konsekwent…

    Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Oww, genoeg reden voor een asiel aanvraag…

  Geliked door 1 persoon

 5. Charles Martel zegt:

  Een typisch voorbeeld van islamitische hypocrisie. Maar in Iran heeft ze afgedaan; ze zou beter asiel aanvragen en misschien kan ze dan onze al even hypocriete politici wakker schudden, mutti Angela op de eerste plaats.

  Like

 6. Ted zegt:

  Als ze die achterlijke hoofddoek aflaat, mag ze hier asiel krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Theresa Geissler zegt:

  Bizar…..
  En dan bedoel ik niet het staaltje van hypocrisie: Dat verbaast me totaal niet. Ik bedoel eerder, dat ik niet zo goed snap, dat ze dit dúrfde:
  Als je ergens – n dit geval in Iran- een bekend gezicht bent, dan zit het er gewoon in, dat zoiets vroeg of laat uitlekt, al zit ze aan het andere eind van de wereld – wat hier nog niet eens helemaal gezegd kon worden, al was het nogal een eind weg.
  Nou, die hoeft niet te proberen, terug te gaan, dat is zeker!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Conclusie klopt helemaal. Die mensen in dat soort landen weten echt wel dat men elkaar in de gaten houdt, “om-op-‘t-goede-pad =islam” te blijven.
   Geldt natuurlijk helemaal voor bekende openbare figuren.
   Er is daar net als in de NL- TV-wereld “haat-en-nijd” en JALOUZIE.
   Er stond verder in het uitgebreidere artikel dat ze waarschijnlijk door jaloerse collega’s er in geluist is.
   Terug gaan kan ze beter niet………

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Delamontagne, “om-op-‘t-goede-pad =islam” ?????? U bedoeld zeker ‘het slechte pad’?

    Like

 8. Leo zegt:

  Die kan na terugkeer stenen gaan terug koppen…………….
  oeps.

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Groenlinks, D66, VVD en de PvdA laten zich bewust, en naar eigen volle tevredenheid, voor de volle 100% in het pak naaien en daarmede de complete Nederlandse bevolking.
  Oftewel in Moslimtaal: Takiyya.
  En voor de lezer onder de 30 jaar die ‘in het pak laten naaien’ en ‘oftewel’ niet begrijpt:
  Your future is fucked!

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  links lullen, rechts vullen op z’n islamitisch.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Daar drink ik op, met leuk liedje daarbij, moet kunnen, wel schandalig oc.

  Geliked door 2 people

 12. Jade zegt:

  Zo zie je maar weer wat voor kut-“geloof” het is…
  Je wordt door iedereen verlinkt, vaak zelfs door je familie.
  En dan wordt je afgeslacht.

  Geliked door 1 persoon

 13. Teun zegt:

  Begrijpen ze nog niet wat religie is? Religie is waar voor het zombie achtige klootjes volk, onwaar voor de wijzen, en nuttig voor machthebbers. Mensen geloven van binnen helemaal niet, maar uit angst buiten de groep te vallen klemmen ze zich aan hum schijn zekerheden.

  Like

 14. Thom zegt:

  Die dubbele standaard in Iran komt me wel bekend voor. Ik was 40 jaar geleden in de stad Mashad in Iran om “Overland naar India” te gaan vanuit Nederland. Dat werd toen regelmatig gedaan en er waren boekjes met nuttige reisinformatie, goedkope bussen, slaapplaatsen etc.. Van Mashad ging er een bus naar Herat in Afghanistan. In Mashad zat in een soort restaurant een man hele hasjtaarten op te vreten en was zo stoned als een garnaal. Niemand keek er naar. Bij de Afghaanse grens was er aan de Iraanse grens een tentoonstelling. Daar stonden zaken zoals schoenen met een holle hak, rugzakken met een dubbele bodem en dat soort dingen. Dat waren de zaken die ze van rugzaktoeristen in beslag hadden genomen, die daarin drugs probeerden te smokkelen. ik vroeg wat er met die mensen gebeurd was. Een grenswacht wees naar een hokje aan de overkant van de weg. Daar werden ze zonder vorm van proces naar toe gebracht en ter plekke afgeschoten. In Iran zelf vraten en slikten de inwoners zich ongestraft vol en aan de grens werd een buitenlander met een paar gram hash doodgeschoten. Toen regeerde de sjah nog, dus toen was het al een land waar je heel goed moest oppassen en uitermate hypocriet.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ivan Chapka zegt:

  En wat dacht je van onze eigen Gooise hypocrieten? Net zo erg, zo niet erger. Walgelijke lui.
  Als een bepaald gedrag (b.v. links) geld oplevert , vertonen ze ook dit gedrag, zijn net mensen. Vandaar dat de NPO vergeven is van de inteelt.

  Geliked door 1 persoon

 16. IkBenHet zegt:

  Ga alvast een grote zak met reglementaire stenen vullen.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Hier laat die dame haar ware aard zien . Ze moest wel in Iran promotor en voorstander zijn achterlijke voorschriften van een Allah , 20 – IQ regering Nu maar hopen , indien zij asiel zou vragen om in Zwitserland te mogen blijven , dit niet wordt geweigerd wegens onbeschoft gedrag en hypocrisie . Ik denk dat ze niet de enige is die haar schoonheid als vrouw wil tonen en als vrouw in alle vrijiheid wil leven , zonder zich te moeten verpakken in dekens

  Like

 18. topsporter zegt:

  Het gaat om macht over de ander, ook in de islam.
  Niets handiger om daarvoor geloven te gebruiken.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Noem mij eens 1 mossel op die niet zo hypocriet als de pest is.

  Geliked door 1 persoon

 20. het dubbele gezicht van de islam is weer goed zichtbaar

  Geliked door 1 persoon

 21. M.A.L. Sion zegt:

  In Iraanse ogen is zij nu een zelfmoordterroriste.

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Waar pldegt ze nou taqqiya??
  Hier of in Iran.??

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Het is ook een huichelachtig geloof, liegen, bedriegen enz.

  Like

 24. Pieter D. zegt:

  Van haar geloof mag dat gewoon. zo werkt dat.
  “Op sommige momenten, oefenen moslims muruna op dezelfde manier uit als dat een kameleon van kleur verandert om detectie te vermijden. Moslims zullen soms hun baarden afscheren en westerse kleding dragen, of zelfs alcohol drinken om zich te mengen onder niet-moslims.”
  http://nageltjes.be/wp/?p=19363

  Geliked door 2 people

 25. Jackholland zegt:

  Ach hieruit blijkt maar weer dat de meeste moslims volgens mij diep in hun hart geenbarst geloven van islam met al zijn bijbehorende shit. Hetgrote probleem is dat ze elkaar vanwege familie kennissen dorpsgenoten in de greep houden. In zwaar gereformeerde dorpen in Nederland speelt dit ook. En je zult bakker zijn en je gaat op zondag je auto wassen , dan kan je maandag je tent sluiten. Er moeten eerst een paar voorlopers zijn die openlijk islam de rug toekeren dan volgen er meer. Extra probleem bij islam is dat je bij exit islam onthoofd dient te worden wat niet prettig is.

  Like

 26. Marian zegt:

  Dat denk ik ook Hendrik, gaat het anders op een steniging uitdraaien in Iran of stokslagen ?

  Like

 27. Gert zegt:

  Prachtig. Niets nieuws onder de zon over het verstikkende onderdrukkende liefdeloze fascistische islam. Ook zijn ze tegen homo’s die ze in Iran ophangen. Maar stiekem hebben islamitische mannen sex met elkaar. Hun oorlogzuchtig boek rammelt. Samengesteld uit 6 sektarische stammen waar verzen zijn weggelaten, gewijzigd of toegevoegd. Kortom niet te vertrouwen en hypocriet. Significant veel moslims met name marokkanen zijn schizofreen. Logisch waar een autoritaire liefdeloze islamonderwerping de opvoeding is. De islam is alleen uit op macht en hardvochtige onderwerping over iedereen. Joden, christenen en niet moslims anders afgemaakt.De islam(fascisme) is de ellende en kwaad in de wereld.

  Like

 28. boorzalf zegt:

  Nou dat wordt 50 zweepslagen voor het niet dragen van een kopvod, 60 stokslagen voor het biertje.

  Like

 29. fransdewit zegt:

  Straks als alles is geïslamiseerd krijgen ze pas echt onderling ruzie, zit in hun genen

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Is nú toch al de oorzaak van alle oorlogen in die zandbak. Is een dood ordinaire stammen strijd tussen allerlei kamelen hoeders en geiten neukers. Soennieten, Sjiieten en Joost mag weten hoe al die andere Ali Baba’s heten 🙂

   Like

 30. Lot zegt:

  Dezelfde elite als die wij hebben!

  Like

 31. roel zegt:

  ik weet niet als jullie het weten maar over een poosje krijgen we hier straks het zelfde als in iran want de islam wetten komen hier ook kijk maar naar de politie amsterdam den haag rotterdam de sharia wetten komen hier ook kijk maar partij denk als we onze stem niet laten horen gaat het mis in ons land laten we hopen dat ze hier op tijd wakker worden voor dat het te laat is in duitsland gaan langzaam de ogen open

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s