Dresden: strijd tussen buitenlandse rapper-gang en Miri-clan dreigt te escaleren

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen, Dresden, is na een vechtpartij bij het hoofdstation in staat van hoogste paraatheid. Gisteren observeerden agenten met kogelwerende vesten het plein voor het hoofdstation aan de Bayerische Straße. Want in een nabijgelegen casino met een bar komen de reeds eerder veroordeelde rappers van de “KMN-Gang”en hun vrienden bij elkaar. De in Dresden opererende rappers van buitenlandse herkomst kwamen nu in conflict met leden van de beruchte Miri-clan uit Berlijn. Hun chef, Ahmad “patroon” Miri, zou hier vorige week tijdens een ruzie gewond zijn geraakt aan de neus. Op internet kondigde hij zijn terugkeer aan: “Jullie vechten als pussies. Draag toch een keer een echt wapen, wees een echte man.”

Screenshot_113

Leden van de “KMN-Gang”.

Met deze woorden zou hij de KMN-rapper “Nash” (22)  bedoelen, die hem bedreigd zou hebben met een alarmpistool. De woordvoerder van de politie, Marko Laske, zei tegen de “Bild-Zeitung”: “We willen een nieuwe ruzie voorkomen. We zijn ook met agenten in burger onderweg, nadere details over onze tactiek zullen we echter niet bekendmaken.” Of Miri-chef Ahmad inderdaad met een alarmpistool bedreigd werd, is onduidelijk, de politie stelde echter ter plaatse een niet nader genoemd wapen veilig.

Screenshot_114

Ahmad “patroon” Miri.

Bij de ruzie zou het gaan om de inkomsten uit de muziekbusiness, kenners vermoeden echter ook criminele territoriumgevechten achter de uitbraak van geweld. “De rappers hebben hun hoofdkwartier in Dresden, hun families zijn o.a. afkomstig uit Irak, Marokko, Kosovo en Libanon. Aan de andere kant de beruchte ´Miri-clan´ – deel van een grote Libanese familie”, aldus “Bild” verder.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dresden: strijd tussen buitenlandse rapper-gang en Miri-clan dreigt te escaleren

 1. koddebeier zegt:

  Fijne import, Merkel bedankt !!

  Liked by 1 persoon

 2. Saskia Dubbeldam zegt:

  Hopelijk dunnen ze elkaars gelederen flink uit. Bij voorkeur tot nul.

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nóg beter zou het zijn, wanneer de overheid eens ‘ballen’zou krijgen, beide clans bij hun lurven zou pakken en het complete zooitje het land uit zou flikkeren: De kans is anders te groot, dat onschuldige burgers de dupe worden van hun fratsen.
   Maar ja, dat laatste zal Merkel weer een zorg zijn.

   Liked by 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  Alle in een zak !
  Knuppel erop !
  Treft altijd de juiste !
  Eruit met dit graftakken Volk !

  Like

 4. Hendrik zegt:

  In een Hercules en boven de Sahara de luiken open zetten.

  Like

 5. Flo zegt:

  Ook duitsland is reeds verloren…..

  Liked by 1 persoon

 6. T.Troubadour zegt:

  Wir schaffen es Nicht.Frau Merkel

  Liked by 1 persoon

 7. Wat is er toch met die Goulashkampen gebeurt waar ze vroeger zelfs minder erge lui in weg stopten om in een flinke vrieskou weer bijzinnen te komen om vervolgens als avondmaal aan hun maatjes opgediend te worden. Mogen we die terug?

  Like

 8. Stef zegt:

  Hoeveel kunnen er in die oude mijnschachten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s