EU huurt huizen voor “vluchtelingen” in Griekenland

Screenshot_108

BRUSSEL – In Griekenland worden 22.000 huurwoningen beschikbaar gesteld voor 30.000 “vluchtelingen”. De Europese Commissie trekt € 93,5 miljoen uit om de “vluchtelingen” nog dit jaar uit de opvangkampen te halen, maakte ze donderdag in Brussel bekend.

De Telegraaf

EU-commissaris Christos Stylianides (Humanitaire Hulp): ,,Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van de vluchtelingen. Dit project is erop gericht ze onder te brengen in normale woningen. Zo kunnen ze een veiliger en gewoner leven leiden.”

Twintigduizend woningen worden op het vasteland gehuurd, de rest op de Griekse eilanden. Het project vindt plaats in samenwerking met het VN-vluchtelingenagentschap UNCHR.

De commissie keurde donderdag in totaal voor € 209 miljoen goed aan nieuwe noodhulp-projecten in Griekenland. Er gaat € 57,6 miljoen naar asielzoekers en vluchtelingen om zelf basisbehoeften als voedsel en medicijnen te kopen. Ze krijgen daarvoor, afhankelijk van de gezinssamenstelling, maandelijks een vast bedrag. Ook is er geld voor gezondheidszorg, psychosociale bijstand en onderwijs.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op EU huurt huizen voor “vluchtelingen” in Griekenland

 1. R.Kroonenberg zegt:

  goed, als er maar ’n zwembad bij is…!

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Herinner mij uit de jaren 70 dat er bij demo’s ‘dood aan Nixon’ oid werd gescandeerd. Zou zoiets nog wel mogen vandaag de dag? Zo ja, ik heb een hele lijst klaarliggen. ‘Opgeruimd staat netjes’!

  Like

 3. Marian zegt:

  Ik kan mijn ogen niet meer geloven bij het lezen wat Brussel doet. Gaan wij dit ook in Nederland krijgen ?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Uiteraard op kosten van de belasting betalers in de EU.
  Deze corrupte zwijnen gooien onze belasting euro’s over de balk !!

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik denk dat mijn rekenmachine stuk is want het geeft me geen resultaat:
  22.000 woningen voor 30.000 toeristen/terroristen, volgens de oude methode ‘hoofdrekenen’ komt dat neer op ± 1,3 toeristen/terroristen per woning?????
  In Griekenland loopt het echt helemaal fout, er is er maar ene die winst maakt nl. de eigenaar want de kassa zal rinkelen met “ons” geld. Wedden dat ze met ± 10 in een woning kruipen en zal de huisbaas ook x 10 vangen per woning zo kan hij de andere verder verhuren…..
  Kan het nog misdadiger???? Terugsturen is veel veel veel beterkoop en maakt ons heel heel heel gelukkig.

  Like

  • Jean zegt:

   Ik weet het waarom ze maar ± 1,3 toeristen/terroristen per woning zetten: de broers, zussen, ouders, schoonouders, grootouders, neven en nichten volgen nog, de normaalste gang van zaken volgens die EU misdadigers, wij betalen toch alle rekeningen…

   Like

 6. Roeland zegt:

  Wij ( EU- Nederland) kunnen tot onze 68 ste doorwerken. Moeten ons als we (onschuldig) in de bijstand zitten aan heel veel onzinnige regeltjes houden “participatie wet” anders wordt je als een crimineel behandeld.. Bijvoorbeeld een nieuwe uitkering aanvragen als je naar een andere gemeente wilt verhuizen via digi d. (Als je daar al het geld voor hebt als oudere). Overigens “huizen” in de sociale woningbouw zijn er niet of nauwelijks. Ja een krot kun je met veel moeite krijgen met 200 euro stookkosten per maand. Verzorgingshuizen worden gesloten. En dan lees je dit.
  Waarom pikken die west europeanen dit allemaal? Zijn ze nou allemaal zo slap en dom?
  Nogmaals diegenen die hier op dit blog schrijven , hoeven zich niet aangesproken te voelen.
  Ik word hier zo moedeloos van. Toch wil ik mij niet gewonnen geven.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  En wij elk jaar maar weer verzinnen hoe dat we geld bij elkaar kunnen sprokkelen om op vakantie te kunnen

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Als die foto een van de woningen toont die gehuurd werden dan hoop ik maar dat het niet teveel regent

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Als je geen geld hebt om de huur te betalen, dan betaal je maar niet. Als meer mensen dat zouden willen dan kun je een vereniging of aktiecomite oprichten met als naam “Bond van huurweigeraars”. Zo kun je alles organiseren want iedereen is bereikbaar via internet. Kijk eens naar asielzoekers of motorbendes, die zijn allemaal georganiseerd, niet als reguliere vereniging maar als outcastclubs. Ze weten elkaar allemaal te vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s