Harald Doornbos hekelt ‘Pechtolds en Klavers’ over terugkerende Syrië-gangers

Screenshot_106

(Door: Bas Paternotte)

‘Veel moslims in het Midden-Oosten snappen niet waarom Europa zo laconiek doet’

Oorlogsverslaggever Harald Doornbos (foto) is net terug uit Raqqa, de hoofdstad van Islamitische Staat. De oorlogsverslaggever vertelt in een interview met het AD dat er in het Midden-Oosten anders tegen terugkerende Syrië-gangers wordt aangekeken dan in Europa.

“Die jongens hebben in Syrië jarenlang als beesten lopen zuiveren, moorden en verkrachten. Omdat er zelden of nooit getuigen zijn van hun misdaden, zullen ze dus voor een Nederlandse rechtbank worden vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Of ze krijgen een straf van maximaal twee jaar. Dit zijn onze hedendaagse SS’ers, vergelijkbaar met Nederlanders die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de SS aansloten. Die kregen na de oorlog serieuze straffen. Best veel hebben de doodstraf gekregen. Tegenwoordig is het populair in West-Europa om overal begrip voor te hebben, om iedereen duizend kansen te geven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Harald Doornbos hekelt ‘Pechtolds en Klavers’ over terugkerende Syrië-gangers

 1. Thoth zegt:

  Ik heb het gelezen. Het is een interessant stukje in AD. Kennelijk proberen ze het abonnee verlies op te vangen van Arajai.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een hele heldere boodschap, van iemand die we gerust een ervaringsdeskundige kunnen noemen. Hij waarschuwt de Nederlandse overheid om niet zachtzinnig om te gaan met teruggekeerde jihadstrijders, maar ze hard aan te pakken.
  Pechtold….., Klaver….., Segers (misschien ook?), lezen jullie ook even mee? Stort ons land niet dieper in de ellende dan we er al in zitten, met al die criminele Marokkaanse en Algerijnse (e.a.) asielzoekers die we het land niet meer uit krijgen, omdat hun regeringen het vertikken om ze terug te nemen. Deze criminele asielzoekers zijn een groot gevaar voor onze samenleving!
  Mag ik weten van de bovengenoemde heren tot hoever hun tolerantie en inlevingsvermogen gaat? En dan bedoel ik uiteraard: wat zouden jullie die terugkeerders willen bieden?
  Zijn jullie ervan overtuigd dat een groot deel van onze burgers dan achter jullie beslissing staat?

  Of voelt het alleen maar fijn om een ‘goed-mens’ te zijn?

  NEDERLAND, LET OP UW ZAAK!!

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  begrijpt de politiek er niets van, ze zijn niet op schoolreisje geweest ze hebben mensen hun hoofd afgesneden, vrouwen verkracht en dat mag gewoon terug komen, foei voor straf 100 x schrijven ik mag niet moorden en verkrachten, dat zal ze leren, dat geteisem tussen de bevolking laten lopen, hoe compleet gestoord kan je zijn

  Like

 4. Republikein zegt:

  Rechtspraak werkt zo, een moord zonder lijk is niet te bewijzen.
  Hebben ze van Aristoteles, kan echter nog wel veranderen, ligt aan de kapitein van het schip.
  Bij fiscale vraagstukken hebben ze het reeds eerder gedaan, de omgekeerde bewijslast.
  Krijg je toch een rare situatie bij moord en doodslag, eerst een kandidaat uitzoeken en daar een lijk aan toevoegen als dader.

  Liked by 1 persoon

 5. Flo zegt:

  Dat tuig sloot mensen op in kooien lieten ze verzuipen of ,overgoot ze met benzine en staken dat aan ,,mensen op rij de kop afsnijden ,zonder genade ,stel je de angst voor .laat dat smerige tuig creperen,te samen met dat vullis wat ze al heeft vergeven.Als ze de kans hadden gehad ,waren ze gewoon doorgegaan met moorden en slachten .,onder het mom van christenhonden moeten worden afgeslacht . Geen genade , gewoon eerlijk berechten en dan ophangen ,ze verdienen het .

  Like

 6. Marian zegt:

  Let op die worden hier met vlag en wimpel binnengehaald, hebben zwaar geleden door oorlog geweld. Krijgen natuurlijk ook een huis met alles erop en eraan en een vette uitkering. Dat zij de rest van hun leven niets meer hoeven te doen dan uitrusten.

  Like

 7. Jean zegt:

  De huidige rechtbanken, voor zover er kan gesproken worden over ‘recht’ maken ONZE samenleving en ONZE normen en waarden kapot, hoogtijd dat wij die figuren in zwarte boerka met wit zeverlapje gaan wegjagen. Niemand is onschendbaar en voor ons gelden enkel ONZE seculiere wetten en eisen wij DEMOCRATIE w.w.z. de wil van het volk MOET gerespecteerd worden “ook door rechtbanken”. Wat die boerkadragers met wit zeverlapje er zelf van vinden interesseert ons geen flikker, zij hebben de wil van het volk te respecteren.

  Like

 8. bokito zegt:

  geef dat tuig terug aan de bevolking daar ,die weten er wel raad mee

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd en geschreven. Elke Syrië-ganger ouder dan 18 jaar liquideren. Frankrijk doet dit overigens al. Hebben speciale liquidatie teams die kant op gestuurd. Ook wordt het liquideren uitbesteed aan andere strijdkrachten in het gebied. Levend moeten deze Allah aanbidders in elk geval niet meer terug komen in Nederland. Allen die dienst hebben gedaan in het kalifaat hebben hun recht op een nieuw leven daarna verspeeld. Niet de Syrië ganger is de plaag. De plaag is de laffe hypocriet politiek correcte kliek die zegt ons te vertegenwoordigen. Nu ik kan je zeggen, mij vertegenwoordigen ze niet.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/07/17/jaagt-nederland-op-eigen-jihadisten-ja-en-nee-12131426-a1567021

  Liked by 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Syrië-gangers zijn het grootste tuig dat je je maar kunt voorstellen. Niettemin wordt hen in Nederland bijna niets in de weg gelegd. Men (de regering), denkt dat deze Syrië-gangers met een klein strafje en daarna een sociale uitkering weer in het gareel gebracht kunnen worden. Niets is minder waar. Het Nederlandse volk wordt door zijn eigen regering keihard voorgelogen en belazerd wat betreft deze moslims.
  Het is een hele grote vergissing om honderden geharde islamitische oud-strijders en ideologische reli-fanaten van ISIS hier in Nederland los te laten rondlopen. De rekening zal ons duur te staan komen. Uiteindelijk zal het gewone volk weer de dupe hiervan zijn.

  Liked by 1 persoon

 11. Rapunzel zegt:

  Eindelijk voortschrijdend inzicht bij Doornbos. Ondanks dat hij er met zijn neus bovenop zit heeft hij jaren iedereen die dit voorspelde verketterd en voor gek verklaard.
  Dat waren idiote complotdenkers en de meeste moslims zijn lief, je moet ze niet over één kam scheren, islamieten zijn zelf het grootste slachtoffer en noem de hele policor litanie maar op die we gewend zijn van de wegkijkers.
  Als een wezenloze zat hij op Twitter islamcritici te blokken want meneertje was daar natuurlijk vér boven verheven.
  Die misdadige naïviteit is hem niet zomaar vergeven.

  Liked by 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Gevangen genomen ISIS-bruid Linda Wenzel doet huilie, huilie

  Like

 13. Jan zegt:

  ISIS-parodie

  Linksvolk in Amerika kon er niet om lachen, dat spreekt vanzelf, dat vloog in degordijnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s