Het Trump-offensief is begonnen

 

(Door: “Manna”)

Er is eindelijk een officiële start gemaakt met het onderzoek naar de corruptie die zo kenmerkend was voor de regering-Obama. De heer Gaetz, lid van het House Judiciary Committee, diende een officieel verzoek in tot een diepgaand onderzoek naar diverse misdragingen van Comey, Clinton, Lynch en Rice.

Dit verzoek komt niet uit de lucht vallen. In de afgelopen twee weken werd iedere dag een vurig pleidooi gehouden op ‘Hannity’ voor deze onderzoeken. Ook ging president Trump vol en publiekelijk in de aanval tegen nota bene zijn eigen minister van Justitie, Jeff Sessions, die te weinig zou doen om onder andere de wantoestanden van de regering Obama aan te pakken.

De toelichting op het verzoek Gaetz loog er niet om. En ik zal dit hieronder zo goed mogelijk proberen te vertalen:

“Meneer de voorzitter,

Mijn wetgeving in de vorm van een amendement vraagt om een speciale commissie om de ECHTE misdaden, schadelijke leugens en het ondermijnen van de Amerikaanse veiligheid door de vorige regering. Alleen omdat Hillary Clinton de verkiezingen verloor, betekent dit niet dat we wangedrag mogen vergeten of vergeven.

De verkiezingen van 2016 waren een verkiezingen voor wetshandhaving. De kiezers willen ECHTE criminele,  die ons land schade hebben toegebracht, achter de tralies:

Susan Rice’s ‘unmasking’ van leden van president Trump’s transitieteam is een zwaarwegende zaak waar nog geen verantwoording voor is afgelegd. Loretta Lynch sommeerde James Comey om het Hillary-Email-schandaal te bagatelliseren als een ‘zaak’ in plaats van een onderzoek. We moeten weten waarom de minister van Justitie wilde dat de FBI- directeur loog tegen het Amerikaanse volk. 

En nu we het toch hebben over Loretta Lynch; wat ter wereld bezielde haar om op een privévliegtuig te stappen op vliegveld Phoenix met Bill Clinton, terwijl zij een onderzoek moest uitvoeren naar zijn vrouw? Dit zit in het grijze gebied tussen onethisch en crimineel gedrag. We hebben een onderzoek nodig naar Tarmac- gate.

We moeten weten waarom de regering-Obama aan vele potentiële medeplichtigen van Hillary immuniteit gaf. Denk hier eens over na: immuniteit geven aan mensen die Hillary Clinton hielpen de wet te breken. 

Laten we de Clinton Foundation onderzoeken: cash stroomde naar de Clinton Foundation, terwijl de uranium 1 – deal bezig was. Dat is ECHTE collusie die Amerika’s veiligheid bedreigt. Ik vermoed zeker wel dat er collusie plaats heeft gevonden in de verkiezingen van 2016, maar het enige feitelijke bewijs beperkt zich tot Fusion GPS, een bedrijf dat nep dossiers creëerde  over toenmalig kandidaat Trump en deze vervolgens  voor en na de verkiezingen verspreidde om de legitimiteit van zijn presidentschap te ondermijnen.

Federaal statuut 600, punt 1 bepaalt de criteria voor een Speciale Adviescommissie; het zegt dat er een belangenconflict moet zijn of bijzondere omstandigheden en dat deze Commissie in het publieke belang moet zijn. Het ministerie van Justitie heeft overduidelijk dit belangenconflict tegen haar voormalige minister en FBI- directeur. Tevens hebben vele personen binnen dit ministerie ook een conflict, omdat ze hebben meegewerkt aan de immuniteitsdeals of de implementatie van richtlijnen die door Lynch of Comey zijn afgegeven. Dit zijn bijzondere omstandigheden, waar de vorige regering prioriteit gaf aan politieke belangen boven de wet. En voor wat betreft het publieke belang: als dit geldt voor de regering-Trump, dan geldt dit ZEKER voor de ECHTE MISDADEN door de ECHTE MISDADIGERS.”

Vervolgens vraagt de heer Gaetz om een kort reces om voor het informeel tellen van de stemmen. De Democraten hebben hierna het debat in de commissie gestaakt en het wordt op een andere datum voortgezet. Maar niet getreurd: het eerste verzoek is er en komt zeker niet uit de lucht vallen.

Trump is gestart met zijn offensief.

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Donald Trump, Elite, establishment, gezond realisme, Linkse Kerk, Obama, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het Trump-offensief is begonnen

 1. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Mr.President goes his personal way
  al blijft dat wennen voor veel vrienden op de werkvloer
  opstandige weerspannigheden liggen op loer-loer
  maar wat hij zegt…let it always Friends be okay… 😛

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Volgens de Beata Maria van de wereldwijde Linkse Kerk, St. Hillary Clinton; de gezegende onder de vrouwen, wiens gezegende vrucht haars lichaams het presidentschap had moeten zijn, wat echter, oh gruwel, oh verschrikking, voortijdig door de Baarlijke Satan Donald Trump werd geaborteerd, is haar verlies te wijten aan inmenging door de ketterse Russen, die het hebben gewaagd de heilige leer van het marxisme/socialisme te verwerpen.

  En omdat Beata Maria St. Hillary net zo onfeilbaar is voor deze Linkse Kerk als een Middeleeuwse paus hebben de wereldwijde MSM de laatste tijd niets anders gedaan dan de inquisitie van deze Linkse Kerk kritiekloos na te blaten, sinds zij sinds november vorig jaar koortsachtig en gedreven door het heilige vuur op zoek zijn gegaan naar bewijzen hiervoor; ad infiinitum, ad absurdum et ad nauseam. Opdat Het Kwaad Zelve, Donald Trump, toch maar ten val zou komen.

  Het lijkt erop dat men van de kant van Trump nu eindelijk eens een keer terug gaat schieten.
  Dat zou nog wel eens kunnen resulteren in het vervullen van de verkiezingsbelofte ”Lock her up!”, alsmede een totale afbraak van een andere heilige van de Linkse Kerk; de Zwarte Madonna van Chicago, St. Barack Obama.

  Liked by 5 people

 3. Flo zegt:

  Voor alle anti Trump zeikers😂

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  We horen nog niets hierover bij de onafhankelijke NPO. Hoe komt dat?

  Like

 5. Japio zegt:

  Laat het recht zegevieren.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Als Goodlatte maar meegaat in dit betoog, als ik dat wist drink ik een good latte..Tyvm Manna.

  Like

  • Manna zegt:

   YW republikein. En wat Goodlatte betreft, dat zit wel goed:
   3:10 en tot 3:32 :
   “ik ben het eens met u deze zaken grondig onderzocht moeten worden, en om deze reden heb ik een gedetailleerde brief laten opstellen die deze zaken adresseert en de basis vormt voor het verzoek aan het Ministerie van Justitie aangaande de Speciale Commissie. Ik nodig u uit met mij deze brief te ondertekenen”.

   Like

   • Republikein zegt:

    Jawel, want u dient een goede zaak, en dat gaat ons allen aan.
    Wat moet ik doen?

    Like

   • Anna zegt:

    Manna, volgt u de zaken van Trey Growdy weleens….. hij is ook heel scherp in zijn interviews….
    Dank voor uw goede artikelen

    Like

   • Manna zegt:

    @Anna
    ik heb niets dan respect voor de heer Gowdy (-r), volg hem continu en heb wel vaker aangegeven dat de meest ‘cleane’ en scherpe politicus is die er in Washington rondloopt. Ook heb ik weleens korte video’s over hem geplaatst in de comments, maar niet als een artikel. Zijn rol in de benghazi- hearings en hillary- emails zijn legendarisch. Mocht hij in de komende tijd in andere zaken op soortgelijke wijze schitteren, zal ik niet nalaten de heer Bron hiervan op de hoogte te stellen door een link of artikel.
    … en dank voor uw compliment.

    Like

  • Manna zegt:

   Enjoy you’re latte 🙂

   Liked by 1 persoon

 7. wouteenhoorn zegt:

  Wel,, lieve” linkse mensen Rakel dit eens op op Joop en vraag hun mening hierover. Ben bang dat je bot gaat vangen en verrot gescholden gaat worden.

  Like

 8. Harry zegt:

  We hadden hier een kerel die met de Koerden mee ging vechten tegen Isis .
  Hij kwam uit het noorden en was daarom wel een beetje een vreemde vogel .
  Het had niet veel gescheeld of hij had gevangenisstraf gekregen voor zijn actie .
  Wat had ie nou helemaal gedáán ?
  Een beetje op tuig schieten , misschien .

  Als je dan ziet wat Obonobo en Clinton gedaan hebben , met vele miljoenen , misschien wel miljarden , van andermans geld de smerigste terroristen ter wereld helemaal te paard geholpen hebben , door hen van jeeps met mitrailleurs te voorzien , wapens , informatie en geld geven , dan lijkt het me niet meer dan billijk dat die twee minstens de doodstraf krijgen !
  En dan die CIA en aanverwante clubs heel grondig uitmesten !
  Want DIE hebben dat toch uitgevoerd .
  Maar de twee hoofdrolspelers zullen zich vast achter de CIA verschuilen : “we wisten niet wat ze deden” .
  Links en islamitisch tuig , Clinton en Obonobo . Wat kunnen ze het toch altijd goed vinden samen .

  Wat zijn die Amerikanen toch stom !
  Eerst Al Qaida opgericht om tegen de Russen te vechten .
  Nu Isis om tegen zichzelf te vechten !

  Kom op Trump , uitmesten die handel !

  Liked by 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  De tegenwerking van de regering Trump komt met name omdat de regering Trump TERECHT HET KLIMAATSPROOKJESVERDRAG DE VUILNISBAK IN GOOIT. De elite kan er niet tegen dat hun grootste vieze valse leugen die burgers heel veel vrijheid wil afpakken van die lage valse elite wordt gedwarsboomd

  DE SATANISCHE ELITE WIL NAMELIJK MACHT OVER ALLE MENSEN

  OP LICHAAM

  OP GEEST

  EN OP DE ZIEL !!

  Liked by 2 people

 10. Beschouwer zegt:

  Laat men die vieze valse heksen die Trump keer op keer vervloeken net als in de Middeleeuwen op de brandstapel zette. Laat de satanische pedonetwerken opgerold worden en wat mij part een dag van de Middeleeuwen invoeren en ook deze pedofiele satanisten op de brandstapel verbranden. Daarna is de bagger (de slechte duivelsvereerders) opgeruimd en kunnen we weer beschaafd verder.

  Like

 11. Pingback: “We will drain the swamp” | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s