Hoofdofficier van Justitie: “Duits ministerie van Binnenlandse Zaken houdt rekening met een grote islamitische aanval in september 2017.”

Screenshot_107

“Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken houdt rekening met een grote islamitische aanval in september 2017”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Geheime ontmoeting van openbare ministeries in het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken vanwege verwachte grote aanval door de islam

Dit bericht is overgenomen van Hartgeld.com. Deze blog is eigenlijk een blog voor geïnteresseerden in financiële zaken. De baas van dit blog en de auteur van het betreffende artikel, Walter Eichelburg, heeft echter al sinds jaren het gevaar van de islamisering en het socialisme onderkend en het thema islam/socialisme aan zijn blog toegevoegd. Met een bijna niet te bevatten 400 miljoen behandelde aangelegenheden is Hartgeld.com vermoedelijk groter dan de meeste Duitstalige politieke blogs bij elkaar. De verbreiding van nieuwsberichten op dit Oostenrijkse blog is enorm.

Bij het volgende artikel gaat het om een lezersbrief, die Hartgeld.com enige dagen geleden bereikte. In deze lezersbrief kondigde een Duitse Officier van Justitie aan dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken rekening houdt met een geweldige aanval door de islam in SEPTEMBER 2017. Dit zouden de Duitse OM’s hebben vernomen op een onlangs gehouden informatieve bijeenkomst – bij welke zij tegelijkertijd tot stilzwijgen werden verplicht.

Terrorismedeskundigen houden allang rekening met een algemene aanval door de islam

De brief is explosief en bevestigt alle vrees die terrorismedeskundigen reeds lange tijd hebben. Hij bevestigt tevens de maanden geleden aan het Duitse volk gerichte aanbeveling van de Duitse regering om voor levensmiddelen- en watervoorraden te zorgen. Het curieuze aan deze aanbeveling was dat daarvoor van de kant van de regering geen redenen werden genoemd.

Maar om welke redenen doet een regering zogezegd in vredestijd een aanbeveling, die men alleen in het geval van een dreigende natuurramp (wat in Duitsland uitgesloten is, aangezien het noch door aardbevingen, noch door een tsunami of vulkanische uitbarstingen wordt bedreigd) of in het geval van een komende oorlog doet.

De inhoud van de lezersbrief kan niet zonder meer worden bevestigd

Walter Eichelburg is verstandig genoeg om erop te wijzen dat hij de authenticiteit van de inhoud van deze lezersbrief niet kan bevestigen. Maar hij is plausibel. Weliswaar werd het niet direct uitgesproken: maar het is de islam, die in september 2017 wil toeslaan en de Duitse staat wil uitwissen. Dat de moslims geheime wapen- en springstof-depots aanleggen, is geen geheim. Soms wordt zo’n depot uitgegraven, zoals gebruikelijk verschijnt daarover niets in de massamedia.

De volgende tekst en verdere teksten die in deze lezersbrief worden geciteerd, zijn inhoudelijk in ieder geval niet te bewijzen. Vanwege de totale blokkade van nieuwsberichten door regering en media over een mogelijke grote islamitische aanval heb ik besloten, deze bij het artikel gevoegde niet bewijsbare delen desondanks over te nemen. Want er valt veel voor te zeggen dat ze een kern van waarheid bevatten

Lees HIER het volledige artikel!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hoofdofficier van Justitie: “Duits ministerie van Binnenlandse Zaken houdt rekening met een grote islamitische aanval in september 2017.”

 1. Ron zegt:

  Als zo’n aanval toch moet komen dan graag voor de verkiezingen zodat de linkse duitsers en (M)Ferkel stemmers ook eens begrijpen welk gevaar ze hebben toegelaten.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Islam is wat het is. Het onbeschreven routeboek na 9/11 is onbekend, evenzo de mogelijkheden na de schrijver van het strijdboek der koran.

  Wereldinstituties zijn inmiddels in stemrecht overvleugeld en Merkel wird es schaffen.

  Ik geloof er weinig van: de aanslag evenals Merkel.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Op andere gelijke of vergelijkbare sites, dus de burger waarschuwen voor naderend onheil, werd daar al eerder melding van gemaakt, dus moet bekend in de oren klinken.
  Als de politiek en kliek het maar in de gaten houdt zitten wij snor.Not!

  Like

 4. Elisah zegt:

  Als er een land is dat er bijna om smeekt, dan is het Duitsland wel.
  Mocht zoiets inderdaad gebeuren, wat trouwens al zo vaak voorspeld is, dan zullen de gevolgen heftig zijn en is het oa het afgelopen met de verwelkoming van vluchtelingen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   al zijn er dan honderden doden te betreuren ze blijven ze verwelkomen hoor
   het zou zo zijn dat je thuis gasten te logeren hebt en die zich opeens tegen je keren
   ze halen ze met bussen vol binnen om de bevolking af te slachten

   Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Waar rook is … Helaas zal er eerst ‘iets’ moeten gebeuren om de domme burgers wakker te schudden. Bij een aanslag zijn altijd “onschuldige” burgers de sjaak. De Lullo’s die al deze ellende over ons uitgekieperd hebben zelden. Wat is het een deprimerend gebeuren geworden in de EU! De hele tent brokkelt per dag verder af. Het wachten is op een Grote Klapper, helaas!!

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Mischien zou het ook wel goed zijn als er zo’n soort aanval zou komen.
  In ieder geval zullen de gekken die zo graag alles binnen willen halen dan nogal ruw wakker geschud worden.
  Mij lijkt het in ieder geval onwaarschijnlijk dat zo’n aanval komt want met laat ons zeggen 10 procent van de bevolking is dat niet te winnen.
  Daarbij komt dat de landen elkaar bij zullen staan graag of niet omdat betrokken landen opgescheept komen zitten met gigantische schades en een economie die deels of geheel instort.
  Ik vraag me af uit welke fakenieuwsput dit nu weer getrokken is.

  Like

  • zomaar zegt:

   wat denk als het daar begint, dan gaat het in de omliggende landen ook rommelen ,en hebben zij zelf hun handen vol !,vergeet niet die door uw genoemde 10% zijn wel bewapend ,dit afgezet tegen de autochtonen burger ,die niet veel verder komt dan een keukenmes .

   Like

 7. Marian zegt:

  Soms moet je op een hard handige manier wakker geschud worden. Altijd jammer voor de mensen die hier niet om hebben gevraagd. Nou wij wachten het maar af. Dan weten ze gelijk wat ze binnen gehaald hebben.

  Like

 8. Stef zegt:

  Hoe eerder hoe beter.

  Like

 9. September-Octoberfest………….

  Geliked door 1 persoon

 10. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik vraag me af of het handig is als dit voor de verkiezingen gebeurt, want als het er vlak voor is dan kan de regering besluiten om de noodtoestand af te kondigen en dan komen er voorlopig helemaal geen verkiezingen.

  Like

  • Ron zegt:

   Daar heb je gelijk in.
   Maar na de verkiezingen hebben de duitsers reeds weer op Ferkel gestemd en heeft zij weer de touwtjes in handen en kan de sluizen voor de eerste 4 jaar wijd openzetten zonder dat de duitse kiezer er iets aan kan doen. Die zijn dan pas weer in 2021 aan de beurt.
   Voor elke optie voor of na verkiezingen is een vervelend nadeel te bedenken. In beide gevallen kan het fout gaan.

   Like

 11. Stef zegt:

  Er zijn indicatoren die er idd.op wijzen dat er wat aan het gebeuren is.
  Als de islamisten langer wachten krijgen ze een zwaar blok tegen. Nl. Trump en Poetin.
  Er worden steeds meer mensen wakker die maatregelen gaan nemen.
  En het is verdacht rustig vanuit islamistenkamp. De plannen worden voorbereid.
  Ik had dit voorjaar al verwacht. Maar zeker dit najaar.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk komt er weer een volgende aanslag. De komende aanslag word nu al bevestigd door dubieuze bronnen. Nog nooit van gehoord, want de aanslagplegers komen altijd als de bekende dief in de nacht, zodat tegenmaatregelen altijd te laat komen. Zou men telkens alles te weten hebben gekomen over alle al gepleegde aanslagen tot nu toe, dan werden deze nooit daadwerkelijk gepleegd omdat deze dan telkens simpel te voorkomen waren geweest. Maar zo zit de wereld niet in elkaar !

  Like

 13. Jade zegt:

  “En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw, bekleed
  met de zon, en de maan was onder haar voeten en op haar hoofd
  een kroon van twaalf sterren. En zij was zwanger en schreeuwde
  het uit in barensnood en in haar pijn om te baren” (Openbaring 12:1-2).

  Al enige tijd circuleren op internet verhalen over 23 september 2017.
  In het programma “Stellarium” is te zien dat de hemel er dan zo uitziet.
  Over het tweede teken in de openbaring wordt echter geen woord gerept.
  Gaat er wat gebeuren? Geen idee, we gaan het zien.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik bekeek onlangs een joe-tuubeke waarop enkele baardapen bij een soort betoging de Engelse politie toeriepen “” Leave “” our”” country”” In Duitsland zal de roep van die asielrommel klinken
  “” Wir Schaffen Das””

  Like

 15. Anna zegt:

  Mogelijk nucleair????
  Uit Amerika komen ook al geluiden van een op handen zijnde totale vernietinging in September…..
  Deze zou dan voornamelijk het midden oosten treffen…..
  Is dit seculiere berichtgeving of religieuze berichtgeving????
  En het bericht van voedsel en water inslaan is al lange tijd gelden geadviseerd…
  We wachten het af……maar daar waar rook is, is vuur….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s