‘In hele wijken heeft West-Europa reeds zelfmoord gepleegd’

Screenshot_83

(Door: Sam van Rooy)

Verandering is geen aanwijzing voor het niet bestaan van Nederlandse cultuur, het ís de cultuur

Volgens politicoloog en voormalige Nederbelg Cas Mudde bestaat de Nederlandse cultuur niet en heeft die nooit bestaan (de Volkskrant, 25 juli). Dat schrijft hij in een reactie op een column van Nederbelg Derk Jan Eppink (de Volkskrant, 19 juli), die daarin Douglas Murray met zijn meesterwerk The Strange Death of Europe prijst. Essentie: als gevolg van de massale influx van met name islamitische asielzoekers en migranten en de levensmoeë politiek-culturele elites gaat West-Europa richting ‘voltooid leven’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘In hele wijken heeft West-Europa reeds zelfmoord gepleegd’

 1. tippelaar zegt:

  Inderdaad, de nederlander bestaat niet. Dat was ook een uitspraak van koningin Maxima, in het openbaar, voor de tv. Dus ook voor ons koningshuis (nou ja, ons) bestaan wij Nederlanders niet. Wie helaas wel bestaan zijn de in dit land verblijvende belastingbetalers, van wiens met bloed, zweet en tranen verdiende centjes, ook deze koningin (nou ja. koningin) zich in weelde baadt. Die centjes worden door de belastingdienst met harde hand geïnd. O, wee, bij niet betaling schijnen we plotseling wel te bestaan want dan worden bedreigd met alle nederlandse wetten die er toe leiden dat de poen op tafel komt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In deraad. B i j n a niets aan toe te voegen.
   Alleen dit: Als U dat “koningin” verderop zelf -terecht- in twijfel trekt, waarom begint U dan nog met haar wèl zo te noemen?
   Uiteindelijk zoals U verkiest, hoor, maar persoonlijk noem ik haar consequent de tango-trut/teef.
   Hoewel de golddigger óók nog zou kunnen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Nederbelgen hadden dat al reeds in de smiezen, van die fiscus, misschien niet allemaal maar toch best wel een aantal.
   En wat onze cultuur betreft, tja, kan je over discussieren maar denk dat we het hebben.
   Nee, dan die geweldige andere cultuur, die van de eeuwige vrede, da’s pas leuk en mooi.
   Een ander artikel op die site zegt:Uit Iran afkomstige Belgische neurochirurg (V) slacht eigen dochter (14) af.
   Als dat geen hoogwaardige cultuur is mag je me lek schieten.
   Regelmatig pleurt er een lokaal blaadje op de mat, zoals ook daarnet en op de voorpagina staat een advertentie met fotootje van waarschijnlijk een hoogopgeleide doodgraver zeggende:Het leven is eindig maar onze liefde niet.
   Zo, en nu moet ik werken aan mijn aangifte en betaaling van de btw over het 2e kwartaal en tot later.

   Liked by 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  linx modus “ja maar in Staphorst heb je ook hele straten waar weinig politie komt”
  Wat natuurlijk volkomen waar is.
  Alles om de ware boodschap maar niet te horen.
  We moeten de grenzen herstellen en iedereen, die hier niets bijdraagt lozen.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://doorbraak.be/zaventem-7-op-10-jonge-gezinnen-anderstalig/

  Zaventem: 7 op de 10 jonge gezinnen anderstalig
  Vlaamse randgemeenten verbrusselen
  25 juli 2017 Sander Carollo

  Steeds minder jonge gezinnen in Zaventem spreken nog Nederlands. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Vlaams agentschap Kind en Gezin. Volgens het Vlaams Belang toont dit eens te meer de totale afwezigheid aan van een doordacht Vlaams woonbeleid. Naast het gemeentebestuur wijst de partij vooral met de vinger richting Ben Weyts, die als minister bevoegd is voor de Vlaamse Rand. ‘De realiteit is dat er geen Vlaams beleid wordt gevoerd’, vindt Zaventemmenaar en ex-provincieraadslid Ludo Monballiu.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Ik weet niet op welke planeet of dimensie Cas Mudde leeft. Maar zeker niet in onze realiteit. Eigenlijk kan hij niet in onze realiteit leven. Hij is werkzaam bij de universiteit van Georgia. Als zodanig, brengt hij zijn dagen door met mensen uit zijn eigen kring en hij leeft in een typische Amerikaanse “guarded community” D.w.z: zijn privé leven wordt fysiek beschermd van Negers, Latino’s en ander geteisem die hem en zijn familie van plan zijn te beroven, vermoorden- of beide. Hij lijkt een beetje op de 18de eeuwse wetenschapper Antoine Lavoisier; die dacht dat zijn huis en zijn werk kunnen hem van de buitenwereld beschermen. Helaas was dat tijdens de Franse Revolutie niet het geval.
  Cas Mudde schrijft : “populisme niet kan worden verslagen door immigratiebeperking. Dit is omdat populisme niet gaat over externe vijanden (‘de immigranten’) maar over interne vijanden (‘de elite’)”.
  Het is overduidelijk dat deze geachte politicoloog heeft de Nederlandse realiteit uit het oog verloren. De gemiddelde Nederlander is (en altijd was) mild in zijn optiek tegenover de elite; mits hij leeft in levensbedreigende omstandigheden. In de 19de tot de oorlog was dat de bittere armoede. Honger en armoede brachten communisme, socialisme (Domela Nieuwenhuis en later Troelstra) en begin jaren ’30 de NSB.
  Onze politicoloog moet weten dat Nederlanders waren verhoudingsgewijs altijd veel verdraagzamer én milder dan andere Europese volkeren op zowel sociaal- als religieuze vraagstukken. Dus in onze tijd hebben de “Nederlandse populisten” geen interesse in de interne vijanden (de elite), maar wel voor de gevaarlijke vijanden ‘de immigranten” uit islamitische landen en Afrika die overduidelijk een agenda hebben waarin voor ons geen plaats meer is. Net als ISIS zijn ze van plan ons om zeep te helpen. De signalen zijn al ruimschoots in het veld. DEEL 2

  Like

 5. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Natuurlijk kunnen de zgn. ‘rechts-populistische partijen’ via immigratiebeperking niet worden bestreden. Niet als de immigratie bestaat uit primitieve gevaarlijke beesten uit Islamitische landen en Afrika. Deze soort immigratie moet helemaal stoppen. Dan pas, zouden partijen als de PVV, Vlaams Belang enz. hun actualiteit verliezen. Zolang Nederland wordt volgetankt met monsters die in het beste scenario zomaar parasieten zijn en in de ergste verkrachters, moordenaars en terroristen, is het van levensbelang dat partijen zoals de PVV en Vlaams Belang blijven bestaan.

  De voormalig lid van de Raad van Bestuur van de Duitse Bundesbank, Thilo Sarrazin, is absoluut geen racist of xenofoob. Hij is eerder een realist die vanuit puur wetenschappelijk oogpunt zijn boek schreef : “Deutschland schaft sich Ab”. De terreuraanslagen in Duitsland en de taferelen zoals Oudejaarsnacht van Köln 2016 en Schorndorp (juli 2017) laten duidelijk zien hoe dankbaar moeten wij zijn voor mensen zoals Sarrazin. Terwijl mensen zoals Cas Mudde zijn nutteloos.

  Like

 6. eurorist zegt:

  Het kan nu tijd zijn om naar de Zuid-Afrikaanse apartheidservaring beter te kijken. Homelands ens, if you know what I mean.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s