Kostenfactor i.p.v. “verrijking”: “Vluchtelingen” kosten Italië in 2017 ongeveer € 4,2 miljard

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse regering rekent alleen al voor 2017 met uitgaven van € 4,2 miljard voor de “vluchtelingen”verzorging. Nog eens € 2,8 miljard zouden door de EU worden bijgestuurd, berichtte nu de Italiaanse minister van Economische Zaken, Pier Carlo Padoan, aan het parlement in Rome. In 2016 had Rome € 3,6 miljard voor “migranten” uitgegeven.

Duits - Zuerst

De verzorging van iedere “vluchteling” kost Italië gemiddeld € 32,50 per dag. Bij minderjarigen stijgen de kosten naar € 45,- per dag, berichtte de minister.

Sinds begin 2017 zouden er ongeveer 94.000 “migranten” in Italië zijn aangekomen. Dat zouden er 6,9% meer zijn dan in dezelfde periode in 2016, deelde minister van Binnenlandse Zaken, Marco Minitti, mee. Het aantal “bootvluchtelingen”, dat vanaf de Noord-Afrikaanse kust naar Italië kwam, had in 2016 een nieuw record bereikt. Er werden 181.000 “vluchtelingen” via de Middellandse Zee naar Italië overgebracht. In 2015 waren dat er nog 170.000 geweest (terwijl honderdduizenden destijds nog de weg over land via de inmiddels gesloten “Balkan-route” kozen).

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kostenfactor i.p.v. “verrijking”: “Vluchtelingen” kosten Italië in 2017 ongeveer € 4,2 miljard

 1. Teun zegt:

  Geld dat in defensie (specifiek marine) en de onderkant van de maatschappij had gestoken kunnen worden. Ik begin te geloven in de Bijbelse waarschuwing: een volk zal de hele wereld op eten. Dat slaat op de mohammedanen die sowieso vinden dat niet ” gelovigen” hun moeten onderhouden.

  Like

  • Anna zegt:

   Ja dat is momenteel aan de hand….. alleen veel mensen hebben niets met de Bijbel en willen dit niet zien…… en ( sorry ) het wordt nog gekker….. als je de Bijbel goed leest….

   Like

 2. delamontagne zegt:

  De Procureur van Rome heeft de onderzoeksrechter gevraagd om de arrestatie van een Irakees van 36 jaar, die gisteren door de politie van het team boswachters werd verrast toen hij met een brander de groene gebieden rondom Rome, in vuur aan-‘t-zetten was.
  De man wordt er van verdacht de aanstichter van branden te zijn.
  De politie vond in z’n rugzak diversen dingen om branden mee te veroorzxaken.
  Hij werd sinds een paar dagen al in de gaten gehouden want hij was al verdacht.
  Italiaanse site:
  http://www.askanews.it/cronaca/2017/07/27/incendio-castel-fusano-chiesta-convalida-arresto-iracheno-pn_20170727_00281/

  Like

 3. Heniusz zegt:

  Wie is daar nog verbaasd over, iedereen die een beetje zijn/haar hersens gebruikt kan dat zelf ook wel op de achterzijde van een bierviltje uitrekenen. Maar dat is niet politiek correct want zijn allemaal heel veel zielig. Wat de zogenaamde “vergrijzing” zou kosten kan daarentegen prima uitgerekend worden, dat zijn namelijk vooral onze eigen autochtone ouderen die zijn niet zielig.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Wie zal dat betalen
  Wie heeft zoveel geld ?
  Krijgen ze niets meer
  Halen ze het met geweld !
  De kruik gaat zolang te water,
  totdat hij breekt !

  Like

 5. Er zit echt iets in ’t vreten. Overal zie je figuren die de weg kwijt zijn, die hun eigen dromen als werkelijkheid verkopen en daar ook nog applaus voor krijgen van mensen met een aanbiddingsstoornis. Figuren, die als een volleerde propagandaminister van Sadam Hoessein vol op de TV staan te beweren dat er kniks aan de hand is en de Amerikanen in de pan worden gehakt, terwijl achter hem in beeld de Amerikaanse tanks de stad al binnenrollen. Zelfs onze grootste criminelen, ja die, zijn warrige sukkels die nog niet eens in staat zijn om een goeie smoes te bedenken waar ze hun misdaden mee kunnen bedekken. Voorwaar, voorwaar ik zeg u, zeggen ze dan, de vluchtelingen brengen ons heel veel geld op, preken ze, als een nieuwe Jezus op de Ferrariberg.

  Like

 6. Marian zegt:

  Daarmee hadden ze de armoede in hun land goed mee kunnen bestrijden.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  vier,twee miljard EURO dat is een serieus wat geld . Ik wist echt niet dat die asielzoekers zoveel waard waren

  Like

 8. GdJ zegt:

  Italië, leg de kosten van de illegale immigratie op het bordje van dat wetteloze, goddeloze, racistische Coudenhove-Kalergi fascistenzwijn Merkel neer. “Fascistenzwijn” is trouwens een nette uitdrukking, want wat Merkel doet (de grenzen open zetten) is een misdaad met grotere gevolgen dan alle misdaden van Hitler bij elkaar. Toelichting: Hitler heeft Duitsland in het ongeluk gestort maar na de Tweede Oorlog kon Duitsland weer worden opgebouwd. Wat Merkel doet is het definitief vernietigen van Duitsland zodat er geen herstel meer mogelijk is. Rasvermenging is een vorm van genocide.

  Dit geldt voor alle Europese landen die slachoffer zijn van de “open grenzen”. Leg de boten van de NGO’s aan de ketting, arresteer de bemanning, leg een hoge boete op voor elke illegaal die ze Italië of Europa binnen brengen, bijvoorbeeld 100.000 euro per illegaal, en stel ze verantwoordelijk voor de daden van die illegalen die ze in de toekomst in Europa begaan. Als zo’n “vluchteling” later een terreuraanslag pleegt dan behoort zo’n NGO in de beklaagdenbank thuis.

  Verzamel in heel Europa verhalen van Europeanen die door de illegalen van Merkel gediscrimineerd, aangerand, verkracht, vermoord, vervloekt, uitgebuit, vernederd etc. zijn en richt informatiecentra in waarin de “verkrachting van Europa” in beeld wordt gebracht en waar herdenkingen voor de slachtoffers plaats vinden. Groot-Britannië kan ook een grote claim indienen bij Merkel, want zonder de open grenzen hadden de Britten niet voor Brexit gekozen. Dus alle extra kosten i.v.m. Brexit komen voor rekening van Merkel. Na de Tweede Wereldoorlog werd Duitsland ook al verplicht tot het betalen van “Wiedergutmachung”.

  Maar het allerbelangrijkste is het breken van de “leugenpers”. Veel mensen, zoals de Bron-lezers, winden zich op dat de mensen te weinig op de PVV, AfD, Front National etc. stemmen maar de meerderheid van de mensen zijn wel verstandig, die willen de grenzen wel sluiten, maar ze twijfelen aan zichzelf omdat ze worden gebombardeerd met leugens van Merkel en de leugenpers. De beste remedie tegen de leugen is de waarheid, en naar mijn overtuiging gebed dat de zelfhaat verandert in vaderlandsliefde, liefde voor eigen ras, liefde voor Joden en Christenen en liefde voor zichzelf. Stelling: drie maanden vrije pers in Duitsland en Merkel haalt nog geen 5% van de kiezers. De CDU kiezers zijn in het algemeen nette, conservatieve lui die best weten dat grenzen gesloten horen te zijn. Hier kun je de desastreuze invloed van de leugenpers zien, mensen stemmen voor Merkel terwijl ze heel iets anders willen. Dit is dictatuur in optima forma.

  GdJ

  Like

 9. Jan zegt:

  Rome’s centum verrijkt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s