Middellandse Zeemissie (“Defend Europe”) van de Identitaire Beweging gaat ondanks problemen verder

Screenshot_98

(Vertaling: E.J. Bron)

De met veel hoop gepaard gaande Middellandse Zeemissie van de Identitaire Beweging gaat ondanks alle problemen verder. De “C-Star”, die door de groep activisten d.m.v. schenkingen werd gecharterd om in de Middellandse Zee de activiteiten van zogenaamde “hulporganisaties” bij de illegale “vluchtelingen”transfer naar Europa te storen, zat volgens meldingen vast in de haven van het Turks-Cypriotische Famagusta. Zoals nu bekend werd, werd er ook een Aziatische bemanning ingehuurd, die nu van boord zou zijn gegaan en op Cyprus asiel aangevraagd zou hebben. Dat bevestigde de groep “Defend Europe” op Twitter, zei echter ook de missie te willen voortzetten.

Duits - Zuerst

Volgens berichten in de media werd de “C-Star” door de Noord-Cypriotische autoriteiten aan de ketting gelegd. De kapitein en diens plaatsvervanger zouden in de haven van Famagusta op het Turkse Noord-Cyprus zijn verhoord. De beschuldiging luidt vervalsing van documenten. Ook de Aziatische bemanning zorgde voor moeilijkheden. Volgens een andere melding op Twitter door “Defend Europe” zou het om Tamils gaan, die “beginnende zeelieden” zouden zijn. Ze zouden voor de vaart met het schip betaald hebben om hun opleiding af te sluiten. Oorspronkelijk zouden ze het schip in Egypte hebben moeten verlaten, dit zou echter op grond van niet nader genoemde “intriges van de NGO´s” niet mogelijk zijn geweest.

Screenshot_99

Enkele van de Tamils zouden nu asiel aangevraagd hebben op Cyprus. Daarvoor maakte de mededeling van “Defend Europe” vermeende “aanbiedingen tot omkoping” door de NGO´s verantwoordelijk.

De “C-Star” was al bij de aankomst in het Suezkanaal door de Egyptische autoriteiten tijdelijk vastgehouden. Van de kant van de Identitairen was het de bedoeling om vanuit Sicilië koers te zetten naar de Libische kust en daar met de Libische kustwacht samen te werken bij de repatriëring van opgepakte “vluchtelingen”boten. Een woordvoerder van de Libische kustwacht wees een samenwerking echter van de hand. Men zou alleen met officiële spelers samenwerken. Bovendien zou de Libische kustwacht zich ertegen uitspreken om “migranten” na hun redding terug te brengen naar Libië.

Screenshot_100

De Identitaire Beweging deelde via Facebook over het incident mee: “Vijftien zeelieden wezen deze aanbiedingen af, vijf lieten zich echter omkopen en beschuldigen ons en de rederij nu van “mensensmokkel”. Deze ongehoorde handelwijze laat zien hoe ver de NGO´s willen gaan om ons ervan af te houden om met de ´C-Star´ informatie te geven over de situatie voor de Libische kust. Helaas wordt hierdoor het begin van onze missie opnieuw vertraagd, maar dat zal ons er niet aan hinderen om deze onderneming ten einde te voeren. (…) Van een wetsovertreding van onze kant is geen sprake. Daarom verwachten wij het einde van het onderzoek om daarna onze missie als gepland voort te zetten. ´Defend Europe´ gaat door!”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op Middellandse Zeemissie (“Defend Europe”) van de Identitaire Beweging gaat ondanks problemen verder

 1. Cathja zegt:

  Ontzettend vervelend voor alle mensen die met deze missie de ‘handel’ van mensensmokkelaars aan banden willen leggen.

  Ik vrees dat de kustwacht in Libië, die zogenaamd de boel in de gaten houdt, ook niet vies is van een mooi bedrag -cash-, wat ze niet in handen krijgen van de Identitaire Beweging.

  Alles draait bij die smokkelaars om veel geld, met als inzet een zeer grote groep mensen van wie ze eerst grof geld hebben geëist voor de overtocht, maar die ze net buiten de territoriale wateren aan hun lot overlaten!

  Wat een smeerlapperij overal! Het is van groot belang dat al die mensensmokkelaars worden uitgeschakeld, net zoals ooit met de piraterij is gebeurd.

  Like

 2. Jean zegt:

  Europa zal én moet kapot denken de EU misdadigers en om dat proces te versnellen halen ze ze zelf met boten en vliegtuigen naar hier, door die misdaad zal én moet Europa kapot en het zal ze gvd ook nog lukken omdat de Europeanen blijven slapen. Straks worden ze wel hardhandig uit hun slaap gerammeld.

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Jean, geloof het maar niet, dat uit de slaap gerammeld, De staat/politiek, heeft de macht en de middelen om de bevolking onder druk te zetten en ze onderdanig te houden. De staat met zijn organen is er niet voor het volk maar alleen voor zichzelf. Kijk naar het baantjes caroussel waar pvda.criminelen nog gauw even belangrijke posten in het staatsbesteld gaan bezetten, uiteraard met een dik salaris, Dat wordt allemaal in de haagse achterkamertjes clandestien bekokstoofd (je kan het ook noemen ” be wim Kok stoofd”. Ok deze verrader van de arbeidersbeweging die middels dubbeltjes en kwartjes zijn riante salaris hebben betaald, heeft zich door het grootkapitaal laten inpakken en nou hoor je hem niet meer.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s