Taxi naar Europa

Screenshot_101

(Door: Richard Sulík – Vertaling: Z.B.)

Na de westelijke Balkan-, de Griekenland- en de Turkije-route is Italië nu in mode. De “migranten” van 2017 stappen in een rubberboot, nemen onvoldoende brandstof mee en varen richting het noorden. Zodra ze de 12 mijl kustzone verlaten, worden ze opgewacht door de echte mensensmokkelaars, pardon, de redders. Schepen zoals “Sea –Eye” of “Jugend rettet” patrouilleren voor de Libische kust en “redden” de “migranten” door ze aan boord te nemen. Vervolgens bellen ze met het coördinatiecentrum in Rome (MRCC, Maritime Rescue Coordination Center) met verzoek om een goed schip te sturen. Dan worden ze naar een veilige Italiaanse haven gebracht. Van de 500 kilometer afstand hoeven de “migranten” in feite maar enkele tientallen kilometers in de rubberboot te overbruggen, de rest van de afstand leggen ze af in een veilige boot.

Nadat ze op de Europese bodem zijn uitgestapt, blijkt twee derde deel van hen op onverklaarbare wijze zijn documenten te zijn kwijtgeraakt. Maar dat hindert niet, het is voldoende wanneer ze het woord ‘asiel’ uitspreken en de reis gaat verder richting het noorden. Maar het wordt steeds moeilijker, want de Fransen houden de grens dicht en Oostenrijk dreigt hetzelfde te doen, waarmee ze het Akkoord van Schengen schenden.

Voor tweeduizend migranten eindigde de reis in het Middellandse Zee, waarin ze zijn verdronken. Dat is in de eerste plaats schuld van dit reddingsbeleid. Wanneer het schip dat de “migranten” aan boord nam hen terug zou brengen naar waarvandaan ze vertrokken waren, zouden “migranten” deze gevaarlijke en ook nog eens dure reis niet gaan ondernemen. Zo hield ook de “vluchtelingen”stroom uit Syrië op, nadat op initiatief  van Oostenrijk de Macedonisch- Griekse grens werd gesloten.

Maar we hebben hier te maken met de Conventie van Genève uit 1951, die de landen ertoe verplicht om asiel te verlenen. Maar het daarin beschreven recht op asiel geldt voor individuele gevallen en was nooit bedoeld ter ondersteuning van massamigratie, dat in de eerste plaats. In de tweede plaats: de Europese leiders hebben er geen problemen mee om zich niet aan vele bestaande verdragen en regels te houden, te beginnen bij artikel 125 van het Europese Verdrag  inzake de “redding” van Griekenland tot en met het Akkoord van Dublin. Maar wanneer het op de Conventie van Genève aankomt, doen ze alsof die in steen gebeiteld is. En in de derde plaats: de overgrote meerderheid van de aankomende “migranten” zal geen asiel krijgen en in plaats van terug te keren, verdwijnen ze in de illegaliteit.

En zo gaat de door Europa georganiseerde import van “migranten” naar dit content door, dit jaar al meer dan honderdduizend. En dat vanwege de onwil, het onvermogen en de hypocrisie van de Europese leiders. In plaats van resoluut een einde aan deze waanzin te maken, oefenen de belangrijkste EU-kernlanden druk uit om de “migranten” over de hele EU te verdelen.

Bron:
http://sulik.sk
Auteur: Richard Sulík

Vertaald uit het Slowaakse door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Taxi naar Europa

 1. Beschouwer zegt:

  Weer een boot vol dobbernegers. Bah bah.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Niet te geloven !, of toch ?
  Zit net hier een artikel te lezen……………..De Franse President Macron, wil in N-Afrika een soort “hotspots” creëren, zoals hij het noemt waar de toekomstige vluchtelingen zich kunnen verzamelen.
  De ambtenaren kunnen dan de echte ‘VLUCHTELINGEN” eruit pikken en op een “menswaardige”manier overbrengen naar Frankrijk.
  Hij wil ze dus a.h.w. zelf opgaan halen…………………….!
  ( om te vermijden dat zij zich aan zulke gevaarlijke overtochten wagen, ZEGT HIJ )

  Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   ik begrijp niet dat deze duivelse man door de Fransen is gekozen, ze moeten hem naar Afrika sturen, in een gammel bootje en geen poot meer op Franse bodem zetten

   Liked by 2 people

   • daiyu-ninja zegt:

    Golden Girl zegt:
    27 juli 2017 om 15:03

    ………..ze moeten hem naar Afrika sturen, in een gammel bootje……………………..

    Een gammel bootje is nog te goed voor die gestoorde oelewapper. Wat mij betreft is een plankje waarop hij kan drijven meer dan luxe genoeg.

    Like

  • Marian zegt:

   Je zou er bijna aan gaan denken om flink wat mens haaien uit te gaan zetten in de Middellandse Zee.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  En dit krijgen wij als dank:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4735590/Drunken-gang-Muslim-men-jailed-Liverpool-rampage.html

  Drunken gang of Muslim men are jailed for rampaging through Liverpool city centre attacking strangers because they were white non-believers
  Een dronken bende moslimmannen krijgen een gevangenisstraf omdat zij tekeer gingen in het centrum van Liverpool, waar zij onbekenden aanvielen omdat zij blanke niet-gelovigen waren

  Witness feared Amin Mohmed, Mohammed Patel and Faruq Patel were terrorists
  Een getuige was bang dat Amin Mohmed, Mohammed Patel en Faruq Patel terroristen waren

  Yobs targeted three men before attacking another who said he was Christian
  De vandalen vielen drie mannen aan, voordat ze een ander aanvielen die zei dat hij een christen was

  Laughing Faruq Patel then filmed Mohmed punching councillor to the ground
  Een lachende Faruq Patel filmde vervolgens Mohmed dfie een gemeenteraadslid tegen de grond sloeg

  Mohmed and M. Patel were both jailed for 42 weeks while F. Patel got 18 weeks
  Mohmed en M. Patel kregen beiden 42 weken gevangenstraf, terwijl F. Patel 18 weken kreeg

  Door Mark Duell voor MailOnline

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Al waren worden er nog zoveel akkoorden en verdragen gesloten omtrent het asielzoekers-thema, deze waanzin is nooit meer te stoppen. Zowel de E.U. alsmede de meeste Europese overheden hanteren het rupsje nooit genoeg principe. Hoe meer – asielzoekers – hoe beter, in hun ogen.
  Het eindresultaat zal zijn dat de bedenkers van deze misdaad tegen de menselijkheid vertrekken naar veilige oorden, en wij achter gelaten worden met die Islam killers !

  Like

 5. eva110 zegt:

  Ik begrijp een deel, ik begrijp wat achter de NWO schuilt, maar ik begrijp niet dat men denkt dat dit soort ondermensen ooit zullen gaan werken.
  Als het werkelijk ooit zo ver mocht komen dat we hier overgenomen worden door dit ongedierte is het binnen een aantal jaren gebeurt met ons mooie land. Alles zal worden vervuild en vernield tot er niets meer over is.
  En dan???
  Waar willen ze dan de belasting gaan innen en regeltjes opleggen?

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dan zullen de ‘ongelovigen'( in de vorm van zog. balasting) gedwongen worden om hun te onderhouden, zo als moslims altijd al op ‘onderworpen’ volkeren hebben geparasiteerd. ( interessant o.a om te lezen op de Duitse site ‘Tangsir’, …’Turkentum’)

   Like

 6. tippelaar zegt:

  Vergelijk nederland met Zimbabwe. Eerst een rijk en welvarend land, Rhodesië. Nu straat arm, hongersnood en moord en doodslag. De zwarten doden de blanken. Zuid Afrika hetzelfde. Nederland, het toekomstige Zimbabwe. Hopen dat de zwarten (moslims) eerst den haag uitmesten. De lijsten met de op te ruimen politici liggen al klaar bij het moslimverzetscentrum. (moskee)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s