Tsjechië ondersteunt de Libische kustwacht

Screenshot_94

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

De krant “Magyar Hirlap” berichtte gisteren over een schenking van Tsjechië aan Libië van meer dan omgerekend € 800.000,- De Duitse (Nederlandse!) media hebben dit uiteraard verzwegen.

journalistenwatch

De sociaaldemocratische Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka zei hierover: “De royale bijdrage dient de belasting voor Italië door de migratiedruk te verlichten.” Tsjechië zou daarmee tot meest royale landen van de Europese Unie behoren.

Verleden jaar zou er al een bedrag van omgerekend bijna € 40.000,- voor de opleiding van de Libische kustwacht zijn overgemaakt.

Behalve Tsjechië ondersteunt sinds deze week ook de Identitaire Beweging Libië door de samenwerking op zee. Tsjechië wijst de opname van moslims af, wil zich door de EU-groten echter niet laten verwijten dat het niets doet tegen de binnendringers.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tsjechië ondersteunt de Libische kustwacht

 1. dit is een zinvolle besteding van Tjechisch belastinggeld

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dit is belangrijk nieuws! Ik vind het een groots gebaar van de Tsjechen, maar waarom mogen wij dit niet weten?
  Ik vermoed dat Tsjechië hiermee de islamiseringsplannen van Brussel (aangestuurd door Soros) in de war stuurt. Stel je voor dat de stroom ‘vluchtelingen’ opdroogt…

  Ik zie de Duitsers er voor aan dat, mócht de stroom over zee inderdaad opdrogen, ze de ‘vluchtelingen’ in Afrika per vliegtuig ophalen. Er gebeuren wat dat betreft stiekeme dingen, want die nachtelijke transporten per bus van ‘vluchtelingen’ mochten wij eigenlijk ook niet weten. We weten het inmiddels wel, en er werd zelfs een klein berichtje op TV aan gewijd in één van de nieuwsblokken.

  Feit is dat er gewoon opzet in het spel is! De ‘vluchtelingen’ overkómen ons niet, maar zij worden ons ópgedrongen! Dat is mijn mening.
  Wijs van de Visegrádlanden dat ze de deur dicht houden voor dat islam-gespuis! Brussel kan de Tsjechen nu niet meer verwijten dat ze geen bijdrage leveren aan de ‘asielcrisis’, want met deze gift bewijzen ze het tegendeel.

  Liked by 2 people

 3. Marlies zegt:

  Als ik naar de site van http://www.journalistenwatch.com wil gaan, krijg ik de boodschap dat de site geblokkeerd is door Wordfence (WordPress). Hebben anderen daar ook last van?

  Like

  • Ron zegt:

   Gebruik eens een VPN die vanuit de VS opereert of vanuit Azië.
   Vanuit de VS werkt het prima, afgezien van een DDos pagina die even verschijnt.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Kunnen ze dan niet alsnog blokkeren via je IP-adres? Volgens mij wel. Mijn laatste vertaling van die site heb ik nu inderdaad via een Proxy gedaan en dus de blokkering omzeild.

    Webmaster

    Like

   • Ron zegt:

    @ejbron
    Sommige websites proberen inderdaad uitgaande IP adressen van VPNs te blokkeren. Meestal is de oplossing dan switchen naar een andere uitgang van de VPN. In het uiterste geval kun je nog TOR gebruiken omdat dan de lijst met uitgangen onbeperkt groot zou kunnen zijn.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Doe eens een link naar dat TOR s.v.p.!

    Like

   • Ron zegt:

    @ejbron
    Voor Android apparatuur zijn er de volgende apps beschikbaar: Orbot + Orfox.
    https://guardianproject.info/apps/orfox/
    https://guardianproject.info/apps/orbot/
    Het ene bouwt de TOR verbinding op en de andere is de browser die zorgt dat je veilig kunt browsen. Voor op de PC is er voor Mozilla Firefox een TOR add-on. Voor Apple apparatuur weet ik het niet. Test altijd voordat je bijzondere sites gaat verkennen eerst even waar je IP-adres zich bevindt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld https://www.iplocation.net/ of typ in de zoekmachine even iets in als “ip-address locator”. Bij TOR wisselt het adres vrijwel continu. Ik verwacht dat bezoeker BertG hier ook alles over kan vertellen.

    Like

 4. Henk.V zegt:

  Dat de Nederlandse en Duitse media hierover zwijgen in alle talen geloof ik direct, aangezien , mevrouw A.M. meerdere malen heeft verklaard ”geen bovengrens te stellen” aan de instroom van ”behoeftige migranten” naar haar land.
  Vriendje M.R. die vanuit Den Haag met vol bewondering naar A.M opziet zal het niet openlijk beamen dat de goedertierenheid van de EU geen bovengrens moet .hebben, maar hij volgt wel degelijk haar politieke koers van de grote leider uit Duitsland.
  Dus gaat het goed doen onverdroten door, zeer ten nadele van de eigen bevolkingen, maar wat geeft het? Aan het in stand houden van een goed gevoel hangt wel een gigantisch prijskaartje, zo’n mooi gevoel wordt heel verslavend en het leuke daarbij is dat je, wanneer het verrichten van goede werken eigenlijk niet meer verantwoord is, de last van de instroom gewoon verdeelt over de andere lidstaten, hoewel die daar niet specifiek om hebben gevraagd.
  Ja, A.M is ABSOLUUT de hoofdverantwoordelijke persoon voor de teloorgang, pardon: ”verrijking” van Europa!.
  Het interessante is dat Tsjechië de politiek van oud-premier Berlusconi van Italië, weer nieuw leven inblaast.
  Deze man kwam met Gadafi van Libië overeen dat Libië de uittocht van migranten naar Italië zou stoppen in ruil voor vele miljoenen Euro’s richting Libië.
  Gadafi hield woord. Er kwam geen schip meer richting Europa… Zo simpel is het dus om de toevoer van menselijke tsunami’s af te remmen!
  Dat de EU en A.M helemaal niet echt van plan zijn om met de onwettige import van behoeftigen te stoppen weten wij inmiddels.genoeg.
  Maar zou er bij M.R in Den Haag als wat waarschuwingslampjes beginnen te branden?

  Eigenlijk behoort er een wandbordje in zijn werkkamer aan de muur te hangen met een oer-Nederlandse tekst: erop ”Al te goed is buurmans gek.””

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s