Waarom de strijd tegen het islamitisch terrorisme zal falen, tenzij . . .

Screenshot_92

“Proberen terroristen te bestrijden zonder de ideologie te bestrijden die hen aandrijft . . . is als het proberen vliegen weg te jagen en tegelijkertijd het afval te negeren waarin zij zich voortplanten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Trucker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Waarom de strijd tegen het islamitisch terrorisme zal falen, tenzij . . .

 1. Henk.V zegt:

  Dat is absoluut juist! Het probleem bij de politiek correcte overheden is dat men precies dit gegeven niet WIL inzien.
  Onze ”vernieuwde en verrijkte” samenleving moet immers ook de islam omvatten en wie deze ideologie bewust een plaats toekent houdt de voedingsbodem voor paralle culturen en het ontstaan van een staat binnen een staat niet alleen in stand, maar zal ook merken dat het sterk expansieve karakter van de islam onze maatschappij helemaal zal uithollen,net zo lang tot onze westerse beschaving ophoudt te bestaan..
  Het wordt de hoogste tijd dat de instroom van niet-westerse lieden tot staan wordt gebracht en definitief met de politiek correcte waanzin wordt afgerekend.
  Onze overheden zijn namelijk vijanden gewordewn van het eigen volk en met vijanden moet men afrekenen.

  Liked by 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Henk. V 27 juli 2017 om 11:36….Onze overheden zijn namelijk vijanden geworden van het eigen volk en met vijanden moet men afrekenen….Was dat maar mogelijk ! Helaas merken we daar na iedere verkiezingen zo maar weinig van. De meesten blijven almaar VVD, CDA, SP en nog wat andere kleinere partijen stemmen, terwijl de PVV al vele jaren gebasht word. De NIET PVV stemmers blijven er maar intrappen, in die leugens van de oude politieke partijen. En dan moeten we in deze de valse berichtgeving der MSM media en de hoogstwaarschijnlijke stembusfraude ook niet vergeten. Met die vijanden afrekenen is dus schier een onmogelijkheid geworden !

   Liked by 2 people

   • Henk.V zegt:

    Zeker BigLJohn, het volk blijft ingedut achteroverleunen en komt onvoldoende, of helemaal niet, in actie.
    Het wachten is nu op extreme gebeurtenissen die het volk zullen doen inzien dat Wilders het altijd al bij het juiste eind had,maar je hebt natuurlijk gelijk: des te langer wij (noodgedwongen) moeten wachten, des te moeilijker zal het worden om onze samenleving te herstellen.
    De klus gaat zeker loodzwaar worden, maar de moed opgeven is in geen geval een bruikmaar wapen tegen het voortwoekerende verderf dat politiek correct denken en en islam heet.

    Liked by 3 people

  • Henk.V zegt:

   parallelle culturen in plaats van….

   Like

 2. de EU gaf hen een paspoort

  Like

 3. Marian zegt:

  Ben nog steeds blij dat ik geen 18 jaar meer ben. Dan zou ik met wat ik nu wist hier absoluut niet meer willen. Dan maar emigreren naar Australië.

  Like

  • Ron zegt:

   Daar houden ze die mosselimmigranten goed buiten, maar ook daar zitten er al een hoop mossels binnen die veel problemen veroorzaken, en ook daar hebben ze policor rechters. Die laatste soort gasten lijken tegenwoordig in alle westerse landen te zitten.

   Like

 4. Marian zegt:

  Om er nu echt een einde aan te maken. Een atoombom op het heilige der heilige, op die KUT kaaba en een op Iran. Geeft een prima resultaat, plus een op Noord-Korea. Dan houden die daar ook eens hun uitdagende grote smoel.

  Liked by 1 persoon

 5. tippelaar zegt:

  Ik pleit er al langer voor om dit moslimkwaad met een atoombom uit te roeien nu het nog kan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s