BREAKING!: Dader van Hamburg was bekend als radicale moslim!

Screenshot_162

(Door: Frank Jansen en Ruth Ciesinger – Vertaling: E.J. Bron)

In een supermarkt in Hamburg-Barmbek heeft een man één mens gedood en zes anderen verwond. Veiligheidskringen vermoeden volgens informatie van de “Tagesspiegel” een aanslag.

Een man heeft in een supermarkt in Hamburg-Barmbek meerdere mensen met een keukenmes aangevallen. Bij de aanval viel een dodelijk slachtoffer, zes andere mensen raakten gewond, van wie eentje zwaar. De aanval vond plaats in het stadsdeel Barmbek. De lichtgewonde verdachte zelf werd gearresteerd, zoals de politie op Twitter schreef. Het zou “definitief om een individuele dader” gaan.

Nadat eerste melding over een mogelijk roofmotief niet bevestigd werden, werd nu de verdenking sterker dat de daad een terroristische achtergrond zou kunnen hebben. De dader zou bij de Duitse autoriteiten als radicale moslim bekend en vaak religieus gekleed geweest zijn, kwam de “Tagesspiegel” te weten uit veiligheidskringen. Het zou gaan om een Palestijn, die in 1991 in Saoedi-Arabië geboren zou zijn. Ahmed H. zou als vluchteling naar Duitsland zijn gekomen en in Hamburg een eenvoudige baan gehad hebben. “Ook als het motief nog niet duidelijk is, moeten we blijkbaar van een aanslag uitgaan”, zei een veiligheidsdeskundige tegen de “Tagesspiegel”. De politie van Hamburg berichtte dat Ahmed H. uit de Verenigde Arabische emiraten zou komen en 26 jaar oud zou zijn.

Volgens informatie van de politie kwam hij ´s middags een supermarkt in de drukke winkelstraat van het stadsdeel Barmbek binnen. Hij zou onmiddellijk met een mes op klanten hebben ingestoken. Daarbij doodde hij volgens de politie een 50-jarige man en verwondde een vrouw en vier andere mannen. Daarna vluchtte hij de winkel uit. Getuigen achtervolgden hem en belden de politie. De man werd door voorbijgangers overweldigd. Daarbij raakte hijzelf en een van de voorbijgangers gewond. Politieagenten arresteerden de verdachte daarna in de buurt van de supermarkt op straat.

Kort na de misdaad sloten zwaarbewapende politieagenten de plaats delict in het stadsdeel Barmbek af. Er rukte vele ambulances aan en er landde ook een reddingshelikopter in de Fuhlsbütteler Straße. Het zou tot wegversperringen komen, deelde de politie mee. “Het gebied zoveel mogelijk vermijden alstublieft!”, schreef ze op Twitter.

In veiligheidskringen wordt gezegd dat “het plegen van de daad” op een terroristische achtergrond zou kunnen duiden. De “Islamitische Staat” (ISIS) zou er al geruime tijd toe oproepen om met messen of andere eenvoudig te verkrijgen middelen “ongelovigen” aan te vallen. Op dit moment zouden getuigen worden gehoord.

Veiligheidsdeskundigen wijzen op het gevaar van navolging, dat met het oog op de mes-aanvallen door aanhangers van ISIS zou bestaan. In Duitsland had in februari 2016 de destijds 15-jarige sympathisante van ISIS, Safia S., op het Centraal Station in Hannover een federale politieagent met een groente-mes in de hals gestoken. De politieagent overleefde het op het nippertje. In Londen vielen acht weken geleden drie radicale islamieten eerst op de London Bridge met een bestelbusje voorbijgangers aan en staken daarna in het nabijgelegen warenhuis Borough Market met grote messen op mensen in, waarbij acht mensen werden gedood. De politie schoot de daders dood. ISIS eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslag op.

Bron:
www.tagesspiegel.de
Door: Frank Jansen en Ruth Ciesinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op BREAKING!: Dader van Hamburg was bekend als radicale moslim!

 1. tippelaar zegt:

  Hoeveel onschuldigen mensen moeten er nog slachtoffer worden van dit soort terroristen? De machthebbers zullen wel geen risico lopen slachtoffer te worden want die zitten achter pantserglas in hun auto’s en daarbuiten omringen ze zich met lijfwachten. Toch hoop ik dat er ook eens een slachtoffer van een moslimterrorist valt in de kring van de machthebbers. Als nederlander denk ik dan aan bijvoorbeeld Timmermans. Zou zo maar kunnen. Ik denk dat een aanslag op een autoriteit meer spaarpunten bij Allah oplevert dan het neersteken van een supermarktklant.

  Geliked door 2 people

 2. hslot4 zegt:

  Nou zeg totaal verrast nooit gedacht weet je zeker dat het niet gewoon zn bloedsuikerspiegel was ?

  Like

 3. Weer eentje die té laat door het systeem uitgeschakelde islamofascist, nou Duitse kiezers jullie wisten het toch zó goed, drink de islamo-gifbeker maar in een slok helemaal leeg bitte.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Het is mij niet duidelijk waarom is de dader nog leven? Waarom gunde de politie hem geen eeuwige vakantie bij zijn 72 verrotte hoeren in het paradijs?. Hij is maar licht gewond en hij zal nog veel belastinggeld kosten. Had de politie hem doodgeschoten, dan waren er twee doelen bereikt: : 1) eentje minder ..Wat wij graag willen! En b) opgeruimd staat netjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. Flo zegt:

  Alle moslims zijn radicale stukken stront als het er op aankomt!

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  De burgemeester van Hamburg, Herr Scholz, heeft ook wat geroepen : Deze aanvaller had eigenlijk al uitgezet moeten worden. Dat kon echter niet, want meneer had geen papieren.
  Aldus de krant “Die Welt”.

  Hoeveel van dit soort wandelende islamitische tijdbommen lopen er nog meer rond in Duitsland en Nederland ? Het is toch van de gekke, dat we dit soort lieden met bootladingen tegelijk Europa binnen laten komen, naar dat ze niet eens uitgezet kunnen worden ?

  Daarnaast kom nu de repatriëring van de intens criminele en misdadige groep ISIS-aanhangers op gang. Zij ontvluchten Irak en Syrië en willen nu graag terug naar hun “thuisland”. Ook deze lieden zullen op termijn voor dergelijke taferelen gaan zorgen, zoals het steek-incident in de Hamburgse supermarkt. Ook hier is het volkomen van de gekke, dat men dit soort lieden weer binnenlaat in Nederland en Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 7. Renske zegt:

  Ik vraag me af hoeveel mensen van binnen hetzelfde voelen als ik. Ik zal het hier maar niet schrijven. Zie heel geleidelijk langzaamaan steeds meer volledig ingepakte vrouwen, ook met dat hele warme weer. Men zegt dat die hoofddoek naast religieuze uiting ook is om de schoonheid te verbergen. Ik zie niks. Alleen dikke gedrongen lijven met een bolle kop onder die hoofddoek,. Broedmachines

  Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   Ja dat voel en zie ik precies hetzelfde,en al jarenlang.
   Een walgelijk straatbeeld ontwikkeld zich voor onze ogen,niet meer de onze.
   Zomerjurken,zomerschoenen,vrolijke kleuren,het verdwijnt steeds meer,.Daarvoor in de plaats,waggelende wijven gehuld in tenten of jonge moslima’s gekleed in het zwart met kopdoek,alsof ze altijd in de rouw zijn.Ja,dat is dan wel weer heel goed te begrijpen.

   Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  En daarom is nou juist zo goed dat ze iedereen controleren en afluisteren.
  Je weet nooit wat iemand van plan is.
  Dan weten ze tenminste wat de “mensen” precies van plan zijn en wie het het zijn.

  Oh wacht, maar dat wisten ze dus al.

  Like

 9. het gevolg van het krankzinnige open grenzen beleid van Merkel

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Breaking?” Persoonlijk ben ik vanaf het eerste moment van niets anders uitgegaan.

  Geliked door 2 people

  • A.J. de Koning zegt:

   Ja, Theresa en ook heer Bron zette het al boven het eerste artikel, ik denk dat we het allemaal al dachten maar goed dat je het nog eens verwoord.

   Like

 11. Marian zegt:

  Dit is het gevolg van uitgeprocedeerde asielzoekers niet uitzetten.

  Like

 12. Marco koeman zegt:

  Er is maar een oplossing alle geradicaliseerde doodstraf geven met of zonder strafblad.
  Zou wel lekker opruimen ben je minimaal honderd miljoen kwijt.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Je kunt maar het beste een winkel of ander gebouw uit gaan zodra je een mohammedaan ziet binnenkomen. Nog even en we zullen elke seconde van de dag op onze hoede moeten zijn, net als een prooidier voor een roofdier.
  De ‘overheid’ vindt het prima; elke blanke die uit de weg wordt geruimd, is mooi meegenomen. Scheelt ook weer een Drion-pilletje, hoewel we dat natuurlijk ook weer zelf moeten betalen.

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Ik ga wel nog gewoon een winkel binnen maar als ik wel eens met de trein ga kijk ik altijd om mij heen en als ik een paar jonge gekleurde buitenlanders zie ga ik er ver vanaf zitten en denk “wat zouden ze in die tas hebben zitten” en datzelfde doe ik ook in tram of bus, het is toch niet normaal meer dat het zover is gekomen. En de grenzen sluiten “ho maar”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s