“Het plan Europa”

Screenshot_123

(Door: “Boilingpoints”)

Landgenoten, ik heb de afgelopen tijd wat gepuzzeld en gelezen, want ik wilde toch eens weten welk Groter Plan achter die niet aflatende asielstroom zit. En ik ben eruit, dankzij mijn interesse in geschiedenis. Het is eigenlijk vrij eenvoudig, want wat nu gebeurt in Europa, klopt helemaal. Als we eerst eens kijken naar 1400 jaar islam, dan zien we een expansiedrift die zijn weerga niet kent. Veroveren, veroveren en nog eens veroveren. Dood en verderf. Verplichte islamisering, slachtingen, verkrachtingen en ook zijn miljoenen mensen tot slaaf gemaakt. Hier in Nederland proberen ongewenste elementen ons een schuldgevoel aan te praten, omdat onze voorouders slaven (in de regel criminelen) hebben vervoerd naar de katoenplantages, maar dit terzijde.

De religieuze Baardmannen hebben hun stekkie in de loop der tijd veelal verkregen via oorlog. Een helder overzicht vindt u in een artikel bij E.J. Bron. De jihad is nooit gestopt, waarde lezers. Sommige naïevelingen denken dat de jihad iets ‘van de laatste tijd is’, maar dat is een misvatting. Deze uitdijing van de islam is al 1400 jaar gaande and counting. Toch zie ik een soort verandering binnen de jihad; het gaat namelijk allemaal een stuk makkelijker dan vroeger. Alwaar vroegere volkeren nog enige weerstand boden, zet men heden ten dage alle poorten wagenwijd open. Niets is te gek. Van ‘apotheker’ tot IS-strijder. U wacht een warm bad.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Het plan Europa”

 1. Claudia M. zegt:

  Ik geef iedereen op een briefje dat het niet gaat lukken! Europa zal vervallen in chaos, een continent waar niets meer mee te beginnen valt. Anarchie, moord en doodslag, angst en afschuwelijke armoede met miljoenen doden als gevolg.

  Maar ja, daar zal de elite geen last van hebben, behalve dat er uiteindelijk niets meer te verdienen valt in dit continent…

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Europa is de Mossels “doodleuk” op een presenteerblaadje aangeboden. En het Volk zag dat het goed was. Niks nieuws onder de zon. Culturen komen, culturen gaan. De Fut is er uit in W-Europa. Men hangt uitgebuikt ‘chillen’ naar pulpprogramma’s te kijken, terwijl de buurt wordt ingenomen. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Like

 3. Marian zegt:

  Dit wisten wi lezers van Bronj al langer als vandaag..

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Via de link in het artikel heb dat artikel gelezen over Richard Nicolaus von Koudenhoven – Kallergie.
  Wat een lange naam, met ook nog eens een von er in. Je zou denken dat de familie van adel is.
  Een zeer interessant artikel dat ik meteen opgeslagen heb als PDF bestand op mijn computer.
  Nu is het echt duidelijk wat de E.U. bezielt. Dit wordt een inktzwarte toekomst voor ons, met als dagelijkse kost een strijd op leven en dood tussen ons aan de ene kant, en de indringers aan de andere kant. Eerst was er de Grote oorlog (1e wereldoorlog) toen de tweede wereldoorlog waar onze ouders cq grootouders mee opgezadeld zaten, en nu krijgen wij, als tweede cq derde generatie, die moordzuchtige Moslims rauw op ons dak. Ook het communisme en het socialisme deden en doen Europa niet veel goed. Europa blijft het continent dat telkens met korte tussenpozen het slachtoffer is van grote militaire conflicten en of kwade ideologieën. Ik wou dat het anders was !

  Geliked door 1 persoon

 5. Het Coudenhove – Kalergi plan ging toch niet over de islamisering van Europa ( Afrika is niet geheel islamitisch maar wordt dat wel steeds meer). Dat dat het gevolg is nemen de EU fanaten voor lief blijkbaar, of ze willen het niet zien.
  Het ging Karnegi om een sterk front te vormen tegen het communisme.

  Zowel Hitler als voormalig DDR ster en Nazi-fan Merkel gebruikten en gebruiken moslims voor de uitvoer van hun plan vanwege ( Hitler in ieder geval) hun haat jegens Joden en fanatieke geloofshouding die vele islamieten hebben vanuit hun islamitische leer de Koran. ( dus sterk leger, grote aantallen en verspreid over de wereld, makkelijker van binnenuit in andere landen aan te moedigen).

  EU heeft dus een zowel de Nazi ideologie als Coudenhove – Kalergi ideologie samen gevoegd………………

  Like

 6. Jade zegt:

  Goed dat dit weer herhaald wordt.
  Zodoende komen er steeds meer mensen
  achter wat er werkelijk speelt.

  Like

 7. ron zegt:

  Het uiteindelijke doel van de elite is een N.W.O. (new world order) 1 wereldregering 1 wereldmunt 1 wereldreligie,maar eerst moete zes en een half miljard mensen uitgemoord worden,de overige 500 miljoen worden slaven van de elite.Het lijkt mij overbodig te vertellen maar dit gaat gepaard met rivieren van bloed.

  Like

 8. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 9. H J zegt:

  Richard Coudenhove-Kalergi. Deze mijnheer wordt hier vaker genoemd maar is slechts een pion in een al eeuwen lopend proces. Op meerdere fronten heersen ideologieen van wereldoverheersing. Het Vaticaan met de Jezuiten; de Kasarian Maffia, (zgn Joden, maar Zionisten) en de Illuminati pas vanaf 1776. Het is niet altijd duidelijk waar de scheidingen liggen want allen hebben in hun doctrines staan dat infiltratie een hoog goed is.
  Afijn, vandaag de dag werken deze lui ogenschijnlijk allemaal samen, maar hebben gelijk een hekel aan elkaar. Het is een Worldcup, waarbij finaal dus maar een de winnaar kan zijn. En dat allemaal ten koste van miljoenen doden. Rusland, Europa, Midden Oosten…ja, waar eigenlijk niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s