Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 3)

Screenshot_148

(Door: “Manna”)

Gisteren, 27 juli, werd gepensioneerd luitenant-kolonel Toni Schaeffer geïnterviewd (video!) in de Carlson Tucker show door Laura Ingraham over de arrestatie van Imran Awan. De MSM, zij het de rechterzijde, heeft eindelijk lont geroken. Kolonel Schaeffer vatte de zaak kort samen:

“Dit lijkt meer op een Quinten Tarantino film met alles erop en eraan behalve de Gimp (Pulp Fiction, Bruce Willis scene), maar ik denk dat de Gimp nog wel op gaan duiken. Kijk, dit is complex en ik zal proberen het te simplificeren: Debbie Wasserman-Schulz (DWS) heeft drie broers in dienst genomen van Pakistaanse origine en betaalde ze drie keer zoveel als een reguliere IT´er die werkzaam is op Capitol Hill. Dit is al jaren geleden begonnen. Ogenschijnlijk faalden ze bij Best Buy en andere zaken en werden hierna in dienst genomen op Capitol Hill. Zij (DWS) heeft hen in dienst genomen, evenals hierna ook andere Democraten. Na verloop van tijd hebben de andere Democraten hen ontslagen, maar zij hield ze nog in dienst.

Maar wat hier nu echt belangrijk is, is niet zozeer de gevonden harddrives, maar dat deze personen in de tijd dat ze werkzaam waren voor DWS op Capitoll Hill ze enorme toegang hadden tot allerlei databases, waaronder E-mail, ook van andere Congresleden, (ver)gevorderde toegang tot het systeem en, het meest belangrijk, vertrouwelijke informatie van het de Foreign Affairs Committee (!), evenals van andere commissies.

Maar waar het nu op neer komt, dit alles voor lief nemend, is dat DWS deze personen heeft aangenomen om smerige zaakjes achter de gordijnen te regelen. Er is bewijs dat in ieder geval één van deze broertjes haar hielp om Bernie Sanders kapot te maken. Ze hielpen haar met het veranderen van digitale stemgeluiden en andere dingen. Ze dumpten data op externe servers, wat dus een inbreuk op de veiligheid is, waarvoor de Capitoll Hill Police en de FBI in het spel kwamen.

Maar dan komt nu het hete hangijzer: het ziet er naar uit dat de VEILIGHEIDSDIENST VAN EEN VREEMDE MOGENDHEID DE ONTVANGER IS VAN DEZE DATA en iets dat de MOSLIMBROEDERSCHAP HEET (!!!).”

Boem.

Wordt vervolgd…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Linkse media, Moslimbroederschap, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 3)

  1. Marlies zegt:

    De beerput gaat langzaam open… richting Clintons, hoop ik. Wat een landverradende machtswellustelingen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s