Milaan: Politie pakt 36 criminele Afrikanen op bij het Centraal Station

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Centraal Station in de Noord-Italiaanse stad Milaan is een multi-criminele hotspot. Het Duca d´Aosta plein voor het station is in beslag genomen door honderden illegalen. De “geschoolde krachten” doen daar niet alleen aan drugs- en wapenhandel, maar hebben het terrein als een soort kamp bezet en overnachten er ook. Woensdag nog werd er een politieagent door een man uit Guinee neergestoken en dat was niet de eerste brute aanval.

PI News (2)

Kort daarna grepen de autoriteiten in en pakten 36 Afrikanen op, die ervan verdacht worden in drugs te handelen of deel te nemen aan geweld, roof en diefstal. Net zoals al enige keren daarvoor sloot de politie het plein en alle toegangen naar het station tijdens de razzia af. De gearresteerde Afrikanen werden naar bussen gebracht om later verhoord te worden. Vorig jaar  werd het plein ook al ontruimd. Met weinig duurzaam succes, zoals te zien is in de video.

Er komen meer illegalen dan ooit aan

Sinds het begin van dit jaar zijn er al, volgens officiële cijfers, weer meer dan 93.000 illegalen Italië binnengedrongen. De meesten zijn afkomstig uit Nigeria, Bangladesh, Guinee, Gambia en Ivoorkust.

Op dit moment houdt Italië rekening met een nieuw record van 220.000 binnendringers, die aankomen over de Middellandse Zee. Ter vergelijking: in 2015 waren het er ongeveer 170.000 en in 2016 werden 181.000 gelande illegalen geregistreerd.

Ook al grijpt de Italiaanse politie steeds harder in, toch zijn zulke acties slechts een druppel op een gloeiende plaat, want niet alleen rondom het Centraal Station is sprake van steeds meer geweld en criminaliteit. De wethouder veiligheidszaken van de stad, Carmela Rozza, zegt dat deze acties de goede kant op zouden gaan en dat men geen ruimte zou geven aan de wetteloosheid, maar: “Wat we tot nu toe gedaan hebben, is niet genoeg.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Milaan: Politie pakt 36 criminele Afrikanen op bij het Centraal Station

 1. T.Troubadour zegt:

  Allen gelukzokers ,dus grenzen dicht en uitwijzingen maximaa

  Like

 2. Pietersen zegt:

  De Italianen doen het zichzelf aan door ze binnen te laten. Nu moeten ze decennia lang de gevolgen dragen, als het uberhaupt nog ooit wel over gaat. De hele maatschappij raakt er door verziekt.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Als je leest wat ze daar dagelijks binnen moeten laten, dan staat er een veelvoud klaar om die 36 plekjes in te nemen. Dweilen in een tornado kracht F5!

  Daarnaast wat gaan ze met die 36 doen? Terug naar eigen land zal er wel niet inzitten… De puinhopen worden steeds groter en de “grote bazen” knikte allen en zagen dat het goed was.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Claudia M.

   Uiteindelijk zal ‘Brussel’ alle lidstaten dwingen -op straffe van hoge boetes- om dit tuig in hun landen op te nemen! Wij hebben al lang aan onze asiel-‘verplichtingen’ voldaan, maar deze week kwamen er doodleuk weer meer dan 2000 nieuwelingen bij!
   Ik begin steeds bozer te worden, dat anderen beslissen dat wij dit gespuis moeten opvangen.
   Ik kan geen asielzoeker meer zien..!!

   Like

   • Steven zegt:

    Het zijn ook geen asielzoekers….zijn gewoon uitgenodigd door het EU TUIG om de boel hier te verwoesten!

    Like

 4. De Italiaanse bestuurlijke elite is niet anders dan elders in Europa, overal het extreem softe beleid tegen het ultiem irritante moslimtuig, hebben de Italianen al hun eigen Bed, Bad en Brood regeling/beleid?

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Daar gaan we de komende vijftig jaar nog veel plezier aan beleven.
  Ontwikkelingswerk in uw eigen regio wordt nog heel groot.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  De Italianen doen het zichzelf aan.
  Inplaats van hun havens te sluiten voor boten met illegalen laten ze hun marine de indringers ophalen aan de Libische kust en naar Italië vervoeren.
  Een marine is bedoelt om invasiërs tegen te houden, niet om ze aan land te helpen.
  Wordt eindelijk eens wakker mafklappers, dit is een geplande invasie om Europa te onderwerpen aan de islam.

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Zo’n bus kan je eigenlijk best goed als gaskamer gebruiken.

  Like

 8. franco bollo zegt:

  Nogmaals zal ik proberen de actuele situatie uit te leggen! Het gros van de Italiaanse bevolking wil deze tsunami van criminele en zieke Afrikanen (aids/hiv, ebola, malaria, schurft, hepatitis, open TBC, cholera, geestesziekten), heeeelemaaaal niet, maar de ”””’vluchtelingen””” uit pikzwart Afrika die op het strand van Libie staan (honderdduizenden) gaan één mijl met hun gammele bootjes varen, bellen een bepaald nummer en worden terstond opgepikt door militaire marine schepen van de Nederlandse, Duitse, Franse, Spaanse, Maltese, Zweedse, Noorse, Finse, Engelse, Panamese etc.etc. nationaliteit. Deze marineschepen nemen de zwarte Afrikanen altijd steevast mee naar Lampedusa, Sicilie, Calabrie, Sardinie om ze op Italiaanse bodem te lozen…… De EU heeft besloten dat ”””vluchtelingen””’ altijd thuis horen in het eerste land waar ze gedropt worden. Hoe dit allemaal mogelijk is, begrijpt niemand meer. Militaire marine schepen vertegenwoordigen toch hun eigen land, dus waarom worden deze ””’vluchtelingen”” nooit never ever meegenomen naar Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Malta, Zweden, Noorwegen etc. etc.??? Wie weet waarom?

  Like

  • Steven zegt:

   Ze behoren ze ook bij het dichtbijzijnste plaats af te zetten…en ook dat is niet Italië

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Franco Bollo.
   Even goed nadenken beste Bollo.
   Er zullen ongetwijfeld diverse magistraten op de hoogste posten zijn omgekocht.
   Als het volk niet begrijpt hoe en waarom en waarvoor zijn de zakken van de beroepspolitici altijd gevuld.
   De enige oplossing is absoluut verzet en revolutie!

   Like

 9. Teun zegt:

  Een gedwongen of vrijwillige remigratie is onze enige oplossing. Desnoods moeten burgers het zelf gaan doen. Of de regeringen aanpakken. Hun baantjes worden door ons betaald. Waarom betalen uberhaubt nog gelden om onze eigen ondergang te versnellen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s