Ook Arriva overweegt gender-neutraal omroepen

Screenshot_150

Ook bij treinvervoerder Arriva wordt het ,,beste dames en heren” mogelijk vervangen door het neutrale ,,beste reiziger”. In navolging van de NS gaat de vervoerder zich beraden op gender-neutraal omroepen.

,,We zetten het onderwerp intern op de agenda”, aldus een woordvoerder, die aangeeft dat het bedrijf uniformiteit in de stationsomroepen in Nederland belangrijk vindt.

De PVV stelde al Kamervragen over de zaak. De tweede partij van het land spreekt over ,,D66-gedram”. De partij wil onder meer weten wat er gebeurt met NS-personeel dat weigert mee te werken.

Bron:
https://nieuws.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ook Arriva overweegt gender-neutraal omroepen

 1. A.J. de Koning zegt:

  De wereld is helemaal gek geworden, wie weet wat er allemaal nog komt. Als ik de tijd vergelijk van net na de tweede wereldoorlog en nu dan denk ik “het is natuurlijk waar, vroeger was alles beter”.

  Geliked door 2 people

 2. Ik heb 0 % problemen met homo’s, transsexuelen enz (de “bedrading” in je hersenen zijn nu eenmaal een feit, zolang je met je poten van dieren en kinderen afblijft), maar dit is me toch go…….mme een miezerig gezeik in de marge. Volgens mij hebben we wel belangrijkere problemen dan dit idiote geneuzel. Als een vent zich vrouw voelt is het toch okay die hij, sorry, zij, wordt aangesproken met geachte dame (s en heren)? Nou ja, het zal wel weer een afleidingsmanouvre zijn van echt belangrijke zaken.

  Geliked door 2 people

 3. Wil zegt:

  Totale waanzin, eerst Moslims knuffelen, nu de zgn, tnannys.
  Zoals de moffen zeggen: Zum Kotzen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wil zegt:

  Sorry, moest zijn, Trannys.

  Like

 5. Volgens mij leef ik momenteel in een soort van droom-zeg maar gerust nachtmerrie. Laf-links-wegkijkende schlemielen in gezaghebbende functies maken zich druk om de wijze van aanspreken m/v, terwijl onze “leiders” miljoenen inferieuren binnenloodsen die ons aanspreken met een mes dan wel Kalashnikov.

  Dit continent is een beetje kapot.

  Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   “Dit continent is een beetje kapot”… Het had zo mooi kunnen zijn. Het geeft me een enorm melancholisch gevoel, t.w. dat een groep zakkenvullende, Coudenhove-volgende, psychopaten alles vernietigt wat voor ons, rechtgeaarde Nederlanders en Vlamingen, waardevol is. Tegelijkertijd word ik kwader en kwader.

   Like

 6. Jean zegt:

  Wanneer stoppen nu eens eindelijk die toegevingen aan afwijkelingen?
  Als een man zich vrouw voelt, so what, dat is zijn probleem maar val er ons gvd niet mee lastig, idem dito met die moslims, lig thuis met je gat in de lucht maar niet op onze straten, liggen ze zo op onze straten dan een trap tegen hun kegelspel zodat ze goed begrijpen dat wij met hun idiote afwijking gedoe niet opgezet zijn..

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Er lopen tegenwoordig meer gekken buiten het gesticht, dan dat er in zitten !!

  Like

  • kampersrene zegt:

   Ik zou zeggen , heel Nederland is een gesticht geworden een kanker met uitzaaiingen Wij zijn wel de dokters en proberen er iets aan te doen maar zelfs onze medicatrie ( reacties) om de pijn te verzachten en de ogen te openen willen ze niet slikken

   Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Vroeger was alles beter…
  En dat blijft altijd zo.

  Het gaat alleen dus maar slechter.

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Vorig jaar heeft Rob Hoogland van De Telegraaf al eens een leuke reactie gegeven voor mensen die twijfelen of ze man of vrouw zijn, hij zei: ik zou zeggen “kijk eens in je broekje”.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ron Soeverein Mens zegt:

  Zo langzamerhand wordt je toch kotsmisselijk van dat gedram om minderheid groeperingen in alles gelijk te geven zodat de massa zich moet aanpassen aan wat zij willen
  Houdt toch gvd eens op met al die flauwekul.

  Geliked door 1 persoon

 11. anna zegt:

  als je ergens een voorlezing/toespraak gaat houden … wat zeg je dan ???? beste, liefste, alleraardigste aanwezigen, deelnemers/sters …. kan ook niet …….. wat een kul …

  Like

 12. Marlies zegt:

  NS, Arriva… Wat als die beide gender-idioten eens een dag alleen de gender-gestressten vervoerden en de rest van de reizigers een dag staakten? Zou dát ze helpen zich te realiseren waar ze mee bezig zijn? Het lijkt gvd wel of de normale mens in de minderheid is.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  De zigeuners noemen zich zelf reizigers, dus houdt dat in, dat ze eigenlijk zeggen “beste zigeuners”. Of dat nou zo neutraal is vraag ik me toch af.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Ik weet nog goed dat in de jaren ’80 van de 20ste eeuw twee lezers van de Donald Duck een brief naar Oom Donalds Brievenbus stuurden waarin zij aangaven dat Donald Duck en zijn mannelijke familieleden (eenden) eigenlijk vrouwen zouden zijn omdat zij geen krul in hun staart hadden! Op de site Nurks kregen de mannelijk eenden zelfs borsten aangemeten en de vrouwelijke eenden snorren! Je kunt feitelijk echter een man niet in een vrouw veranderen of omgekeerd en zo weet ik zelfs nog dat er in de Telegraaf uit 1991 een stel tieners een man van 60 jaar in Assen aanspraken met “mevrouw”! Die vent werd toen zo kwaad dat hij de tieners ging aftuigen met zijn wandelstok en al hun fietsen en bromfietsen in het water gooide!
  Als de NS, Arriva en Amsterdam gaan denken dat ze met hun gender-neutrale omroepen meer mensen zo vriendelijk denken tegemoet te komen dan lopen ze gewoon het risico om dezen totaal van zich te vervreemden! Ik kom zelf genoeg mensen in deze maatschappij tegen die mij meneer noemen omdat dat nou eenmaal een beleefde vorm is tegen vreemden, gelijk aan dames en heren. Deze vorm van communicatie zit er al decennia’s bij de mensen ingebakken en gaat er dus echt niet zomaar uit door een stel dolgedraaide correcte ezels!
  En deze lui zijn in mijn ogen totaal GEEN dames en heren meer te noemen maar een bende lastige kletskousen, blauwe jakhalzen, oliedommen betuttelaars, hersenloze bestuurders enz. die dadelijk alle dames en heren in dit land tegen zich in het harnas jagen! Daarbij zijn de radicale moslimextremisten en haatzaaiende imans al helemaal NOOIT heren te noemen!

  Like

  • Republikein zegt:

   Beste Jules, nadat we een mannetjes-eend woerd noemde probeerde een advocate met peenhaar een zaak te maken en niet gelukt.
   Ze werd met meneer aangesproken en is nog niet beter want hij werd er niet goed van.
   Verwarrend?
   Ja, komt door Kuifje met zijn raket naar de maan en dat in mijn jeugdjaren toen ik nog dat dat de Chinezen als eersten op de maan landden omdat ze gewoon boven op elkaar gingen staan.
   Sindsdien heb ik er geen vertrouwen meer in, heel duister allemaal.

   Like

 15. Dat probleem krijg je als je naar al die man-wijfen luistert!!!

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Och we maken ons druk voor niets. Binnen afzienbare tijd er slechts een officiele begroeting toegelaten “” ALLAHU AKBAR””

  Geliked door 1 persoon

 17. Bernardus zegt:

  De bedrijven en/of instellingen die dit soort ongein doorvoeren worden geleid en bestuurd door ruggengraatloze mensen die geen stelling durven nemen. Dit gedrag zie je de laatste decennia steeds vaker voorkomen. Men heeft liever een kruiperig stukje in de krant en de media zodat hun bedrijf ook weer in het nieuws komt. Wat een arm en ellendig volk is het toch, een niet al te best voorbeeld voor de toekomst.

  Like

 18. Marian zegt:

  Misschien krijg je dit, door al het zotte wat ze ons opdringen. Ook mensen die omgebouwd zijn, zijn hier ook niet blij mee. Zijn ze eindelijk wat ze wilde wezen, verandert alles weer. Geschift land.

  Like

 19. semper fi zegt:

  Is Rutte een LUL of een KUT???
  in ieder geval is dit een misselijk makende lamzak die ons steeds weer verraad maar door transgenders,mensen zonder kloten wederom gekozen werd!!
  kots ff met me mee met deze poppelegein!
  gelukkie hebben we hassan sifan nog ,en le top de zoon van rob de nijs gaat ineens ook zingen,u bent gewaarschuwd!!
  Dit land is al ziek en straks lieve mensen transgender?
  S..F.

  Like

 20. Eva zegt:

  Bedankt D66 stemmers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s