“Bespuugd worden door jongeren: is dit nou de warmte in de stad?”

Screenshot_181

(Door: Peter van Aalst)

Volgens Paroollezer Peter van Aalst ligt de acceptatie van de lhbt-gemeenschap in Amsterdam steeds verder weg. ‘Dit beangstigt mij en velen om mij heen.’

De zomeravonden zijn lang in onze mooie zogenaamd tolerante stad. Het testosterongehalte van onze medeburgers van 18 jaar loopt over en daarmee de tolerantie.

Er is mij, en met mij vele anderen, overkomen waarvoor wij ooit gevlucht zijn naar Amsterdam. Discriminatie, bedreiging en letterlijk bespuugd worden alsof wij het eerste het beste stuk vuil zijn waar tegenaan getrapt mag worden. Uitgescholden worden voor kanker-homo is nog nooit zo diep binnengekomen als nu.

Daarbij bespuugd worden door een paar intolerante jongeren die elke vrijdag diep door hun knieën gaan in de moskee zet bij mij de nodige vraagtekens. Is dit nou de warmte in de stad? Letterlijke intolerantie? Of is er echt iets grondig mis aan het gaan in Amsterdam?

Lees verder>>>
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Bespuugd worden door jongeren: is dit nou de warmte in de stad?”

 1. Jean zegt:

  Beste Peter, er is maar één middel dat resultaten zal brengen en dat is die rotzooi massaal verwijderen richting Afrikaans grondgebied, wij hebben het echt gehad met dat achterlijk pervers uitschot incl. de knuffelaars.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het gaat niet alleen grondig mis in Amsterdam, maar stapsgewijs in heel ons land. In heel Europa. En ik durf gerust te zeggen dat ‘onze’ moslim-medeburgers zich hier op zeer uitgebreide schaal schuldig aan maken! Als je weet wat er alleen al in de moskeeën wordt gepredikt (waar niemand die geen moslim is mag komen tijdens een ‘dienst’), plus wat er thuis wordt gezegd tegen de kinderen over het verderfelijke westen, dan is het niet moeilijk te begrijpen waardoor de haat en intolerantie sterk toenemen.
  Tel daarbij op dat links Nederland de moslims in feite steunt in hun intolerantie, dan is het plaatje compleet.

  Moslims? Vrome huichelaars zijn het!! Mooi weer spelen in je gezicht, maar achter de moskeedeuren plannen beramen om je om zeep te helpen!

  Liked by 1 persoon

 3. wethouder, staatsomroep en politie zegt dat het niks met immigratie en de islam te maken heeft

  Like

 4. Bernardus zegt:

  Het bolwerk Amsterdam. In vroeger tijd een grote stad van handel en financiën maar is sedert decennia verworden tot afvoerput van de beschaving. Alles moet en mag kunnen dat is en was altijd de strekking maar nu krijgt men vanzelf de deksel op de neus.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar vroeger was alles zo saai.
   Nu is het leven spannend en alles is mogelijk.
   Vol beweging en alle mogelijke soorten mensen.
   Je bent trouwens je leven niet meer zeker, wat ook ’n bijzonder diepe bevrediging verwekt
   bij elke Amsterdammer.
   En daarbij als je alles los laat en prijs geeft heb je geen vervelende gevoelens over verantwoordelijkheid en plichten meer.
   En voor de rest is het niet nadenken en vooral wegkijken geblazen.
   Desnoods met het nodige geweld.
   Of genoeglijk bij Pauw met z’n allen knikken over het meest onwaarschijnlijkst wat die dag weer door Trump is gedaan.
   En daarna weer trots, en met een tevreden gevoel over het Amsterdammer zijn naar bed.

   Like

 5. Hendrik zegt:

  reinig Europa van dat ultra lage islamitische uitschot!

  Like

 6. Ron zegt:

  Beste Peter, het probleem ligt niet alleen bij de mossels die ons land komen ‘verrijken’. Ook organisaties als COC verzieken de boel voor homo’s en lesbo’s door steeds extremere eisen te stellen die dan vervolgens door media en politiek wordt overgenomen. Voorbeeld: de regenboogtaalgids https://www.trouw.nl/home/amsterdamse-ambtenaren-krijgen-regenboogtaaltips-~a510c020/ , een soort Newspeak voor gemeenteambtenaren. Voorbeeld: de NS mag geen “dames en heren” meer zeggen maar moet iedereen met “reiziger” aanspreken, alsof iedereen die op een perron wacht meteen reiziger is, in Engeland wordt metropersoneel die het ‘verkeerd’ doet ontslagen. Of die ongein over toegang tot toiletten en 3 of 4 soorten toiletten. Blijf eens gewoon doen en val anderen niet lastig met het homo of lesbo zijn. Dat werkt namelijk net zo irriterend als wat die mossels steeds meer doen door overal maar bidruimtes te eisen of overal te eisen dat mosselvrouwen die gezichtsbedekkende kleding op mogen houden. Bij gewoon volk waar ik ook mezelf toe reken dat eerder homo’s en lesbo’s ondersteunden zijn organisaties als COC met hun huidige handelingen snel krediet aan het verliezen.

  Liked by 1 persoon

 7. Voers zegt:

  Dat verbaast de man nou Dat verbaast ons niet Amsterdam is zo door de Islam veroverd. Ja de Islam is nou eenmaal tegen homo’s Joden en anders denkende mensen en ongelovige dat het anti homo’s beeld normaal is geworden. Dat is wat de linkse idioten tog wilden veel moslims in de stad nou het zijn er inmiddels erg veel zoveel dat wit Amsterdam niet meer bestaat. Dus homo’s tijd om een andere stad te zoeken.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Huilen is te laat voor jou want je stemde vast Groen Links. Als het niet Groen Links was dan was het vast niet de PVV. Waar maakt die Peter van Aalst zich druk over want ook het woord homo wordt straks geschrapt uit de van Dale want niet inclusief genoeg. Wat zullen die getinte jongeren dan raar staan kijken. Tja dat krijg je als je arrogant en met weigering van kennis voor feiten decennium op decennium voor diversiteit, geperverteerde godsdienst vrijheid, immigratie en linkse kul stemt. Stem met trots links en je krijgt naast de linkse ongemakken alle islamitische ongemakken er gratis bij
  en natuurlijk zo af en toe een messen trekkende Allah hu Akbar roepende die net even de geestelijke balans kwijt is.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @guus
   En zo is het!
   Meneertje wilde graag ”progressief” zijn.
   En daar hoort de VPRO-gids, Vrij Nederland en het stemmen op Groen Links, of D’66 bij.
   Verder vooral niet nadenken, maar je in alles conformeren. Om toch maar niet uit de toon te vallen; in met verve deel uitmaken van die oh zo hippe hoofdstedelijke incrowd.
   En nu krijgt hij daar de gevolgen en de rekening van gepresenteerd.
   Moge het een eye opener zijn.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Al die jaren linx geweest. zeker Janmaat kapot gemaakt, Fortuyn vermoord en Wilders vervolgd en dan nu janken, dat het niet de goede kant op gaat??
  Je wou moslims, nu heb je moslims. Terug spugen dan maar?

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Barbaar.
   Ik wou er toch nog even tussen plakken dat “Ik ben kapot!” toen Pim dood was.
   Van Wim Kok, dat moet er wel bij hoor.
   Staat zo diep-menselijk.

   Like

 10. orelius zegt:

  Dit eens zo mooie land is totaal naar de knoppen geholpen door onze linkse landveraders.
  Dat weten wij hier allemaal , maar wie zijn wij allemaal . Ik heb het hier al vaker gezegd , we moeten zichtbaar worden en onze lafheid overwinnen . Bij mij hangt het hele jaar de HOLLANDSE vlag uit , als teken tegen de ongereguleerde migratie . Als het zichtbaar word en ze zien hoeveel mensen er tegen zijn , komt er beweging in de zaak . Het mooiste zou zijn als we met zijn allen gaan demonstreren zoals PEGIDA , maar dat komt hier niet van de grond . Dus als je te lui of te bang bent om naar een demonstratie te gaan , hang dan in ieder geval de HOLLANDSE cq NEDERLANDSE driekleur voor je huis . En laat zien dat je tegen dat instromende tuig bent die je land over willen nemen . Wees een patriot en doe iets al is het maar zo simpel als de vlag buiten hangen . Geef aan waar je voor staat . Ik word er zo moe van , iedereen , heeft hier wat te zeggen over van alles en nog wat maar er gebeurd niks als we niets doen . En ik weet het , het klinkt simpel een vlag voor je deur hangen , maar als overal in heel NEDERLAND de drie kleur wapperd is dat toch imponerend . Bij mij in de stad zijn er al heel veel volgers , als je buren zien dat jij het doet . Vragen ze geheid waarom je dat doet . Je praat met ze en legt het uit . Op den duur hangt dan heel je buurt vol vlaggen . Overtuig je buren , familie , vrienden etc etc . Je doet het voor je kinderen en kleinkinderen of willen jullie dat die met een hoofddoek op komen te lopen . Want dat gaat er gebeuren als we niks doen .
  En een vlag gaat ons niet redden dat snap ik ook wel maar , als iedereen ziet dat we met velen zijn , kunnen we ook met velen de straat opgaan . Het moet langzaam in beweging komen .
  Al gaat het veel en veel te langzaam . Als iedereen zijn vlag heeft hangen gaan we daarna met zijn allen met die vlaggen de straat op , afgesproken.

  Like

 11. Stef zegt:

  Er is niets dat overeenstemt tussen links,homo’s ,groen etc. En moslims.
  Dat links dit nog steeds niet begrijpt maakt duidelijk dat er iets mankeert aan hun hersenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s