Boek “Controleverlies”: Vrijheid Europeanen dreigt dankzij EU en Merkel te verdwijnen

Screenshot_184

(Door: “Xander”)

Grootste gevaren: Brussel, afschaffing contant geld/totale controle en massa-immigratie

Twee personen staan op de cover van ‘Kontrollverlust’ (Controleverlies), het nieuwe boek van de voormalige investeringsbankier Thorsten Schulte: ECB-president Mario Draghi en bondskanselier Angela Merkel. Volgens de auteur vormen zij de belichaming van de grootste gevaren die de laatste resten van onze vrijheid bedreigen: Draghi met zijn ongecontroleerde geldschepping, geplande afschaffing van contant geld en de daaraan gekoppelde totale controle, en Angela Merkel met haar ‘alternativlose’ massa-immigratie van miljoenen moslims en de hierdoor onvermijdelijke instorting van de sociale zekerheid. Na de gevaren puntsgewijs te behandelen, geeft Schulte de lezers ook een aantal tips om zich zo goed mogelijk te beschermen

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, ECB, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Boek “Controleverlies”: Vrijheid Europeanen dreigt dankzij EU en Merkel te verdwijnen

 1. Asgard zegt:

  Brussel, eigenlijk niets op aan te merken, mooie stad,….maar toch een eigenaardige rotzooi daar,…laats gewerkt daar in Brussel,…Hotel overnachting geboekt daar met ontbijt,…bij aankomst ging het al helemaal mis in desbetreffende hotel (Een super chique hotel uit de vorige eeuw van duidelijke adel), de gegevens waren onjuist en waren ook niet meer te vinden, toch goedgekomen en mochten alsnog naar een zware dag arbeid ons bed opzoeken, s’morgens ginegn we ontbijten, weliswaar met werkkleding maar wel schone werkkleding, werd ons de toegang ontzegd omdat we ons niet zo konden vertonen (Een Snickers werkbroek met doodnormaal t-shirt),..eenmaal dat ik ff duidelijk had gezegd hoe ik erover dacht mocht ik ergens achterin toch mn ontbijt eten wel uit het zicht van andere Hotelgasten, eenmaal aan het ontbijt, komen er 5 gesluierde vrouwen binnenlopen geheel gekleed in het zwart, waardoor ik even verhaal ging halen bij de desbetreffende persoon die mij de toegang eerst had ontzegd (Zwarte Afrikaan), ook even duidelijk gemaakt dat ik die vrouwen verkeerd verkleed vond, waarop ie met zn bek vol tanden stond,…kheb mn ontbijt laten staan, kheb me uitgeboekt, en ze konden de tyfes krijgen in duidelijk Nederlands wat ze weigerde te spreken, want ze spreken het wel, zijn het alleen te beroerd voor, gewoon kutvolk,…later naar een andere hotel gegaan wat de helft goedkoper was, was super daar, ontbijt geen probleem, top gehad daar verder!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  dat contant geld afschaffen is een eng idee, elke betaling die je doet wordt meegekeken, wat je koopt, hoe laat enz, ook de slimme meters ben ik geen voorstander van
  ze willen op deze manier ook het zwart geld boven tafel krijgen
  we worden steeds meer gecontroleerd, we worden zombies, als je iemand 5,00 euro moet geven, hoe moet dat zonder contant geld, en geld in een oude sok als appeltje voor de dorst of als de grote chaos uitbreekt, wil ik toch graag contant geld hebben om er vandoor te kunnen gaan

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Zelfs INDIEN hier sprake zou zijn van een overdreven voorstelling van zaken, dan nog bevat dit verhaal genoeg herkenningspunten die wij terug kunnen zien in de gang van zaken in de EU, nu anno 2017! En alles wat hier wordt uiteengezet hebben wij meerdere malen op de site van E.J.Bron de revue laten passeren.
  Een gewaarschuwd mens zou voor twee moeten tellen, maar wij, realisten, omringd door velen die politiek bezien zo blind zijn als een mol, moeten scherpe ogen hebben en dat niet alleen dat.
  Wij zullen ons moeten voorbereiden op vormen van verreikend verweer in afschuwelijk repressieve tijden, want de macht berust nog steeds bij zeer kwaadwillende elementen die de top van onze samenleving vormen en deze zogenaamde politiekcorrecte elites kunnen via allerlei informatiekanalen de ingedutte en zoet gehouden burgerij manipuleren, bedriegen, mentaal weerloos maken en naar hun hand zetten.

  Het artikel stelt dat de burgerij WEERLOOS wordt gemaakt tegen alles wat hun voortbestaan bedreigt en inderdaad, tot op heden hebben wij geen spoor kunnen ontdekken van een krachtdadige, afdoende vorm van bescherming van het volk.
  Het politieapparaat lijkt verlamd, de rechtsspraak lijkt misdadigers van niet-westerse origine voortdurend in bescherming te nemen en herhaaldelijk wordt de burgers voorgehouden dat de bescherming van ons land en volk aan de overheid moet worden overgelaten, een overheid die haar eigen volk weerloos maakt, haar politiediensten muilkorft en hen onvoldoende mandaten verschaft om handelend en recht verschaffend op te treden.

  Zonder enige overdrijving moeten wij dan ook constateren dat onze overheden allang niet meer onze vrienden zijn, ook al worden de vertegenwoordigers ervan elke vier jaar in vertrouwen(?) door het volk gekozen.
  Onze mainstream media die voor ONAFHANKELIJKE, ONBEVOOROORDEELDE nieuwsgaring hadden moeten zorgen zijn de spreekbuizen geworden van een overheid die aan de kant van de te vormen multiculturele superstaat, de EU, staat, waarin de zaken volledig volgens het scenario verloopt dat een onbewogen dame uit de voormalige DDR voor ogen staat..

  Wel, de voortgaande ontkrachting en vrijheidsberoving van onze burgers gaat kennelijk moeiteloos door, zoals iedereen zelf kan lezen. Maar dan rest ons toch werkelijk een vraag die IEDEREEN ECHT ZELF volmondig MOET beantwoorden: WILLEN WIJ IN DIT SCENARIO BERUSTEN, JA OF NEE?

  Een volk dat zich uit lamlendigheid of lafheid vrijwillig in een kooi laat duwen mag, wat mij betreft krijgen wat het verdient: niet meer in vrijheid leven

  Wij, die de vrijheid die wij nog bezitten, uit alle macht willen verdedigen, die moet zich maar diepgaand gaan beraden met welke middelen men zich kan en moet verweren.

  Leven onder de supervisie van de EU ? ONMOGELIJK!
  De politiekcorrecte elites moeten worden weggevaagd, dus: Weg met politiekcorrect.
  Weg met de EU!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Als men het contant geld afschaft, dan heeft iedereen niets meer, want dan kun je wel pinnen, maar als ze je tegoed blokkeren, dan heb je niets, kun je bij niets en kun je niets. Kortom je bent afhankelijk van het ‘toelaten’ door anderen van jou aan je ‘geld’. En als je er virtueel niet bij kunt dan heb je in de werkelijkheid niets als ruilmiddel, niets tastbaars en kun je zelfs de essentiële dingen, zoals voedsel, niet kopen om te overleven.
  Kortom je wordt de slaaf van de overheersende consorten.

  Like

  • Asgard zegt:

   Mirjam,..Klopt Mirjam,..voor de niet gelovigen onder de Europeanen zal die klap harder aankomen als de gelovigen, want die vinden elke uitvinding in de technische wetenschap een vooruitgang, niet wetende dat straks de strop om je nek word strakgetrokken door diezelfde Technische wetenschap,..bij de laatste James Bond film zag je bijvoorbeeld dat James Bond geinjecteerd werd d.m.v een injectie met een chip die in zn lichaam gespoten werd, als de normaalste zaak van de wereld werd dat gedaan, net alsof het heel normaal was,..maar goed, dat het niet goed is weten wij onderhand wel,..want elk mens, de rijke de slaaf de vrije enz enz enz,…het beest uit de aarde!

   Like

 5. Jean zegt:

  Zijn die 2 misdadigers gezocht? Moet toch niet moeilijk zijn, gewoon ergens een offerblok openzetten en ‘even’ wachten, er zal snel gehapt én gepakt worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s