De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 1)

Screenshot_173

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Moord, verkrachting, toebrengen van lichamelijk letsel, roof, diefstal: veel grote Duitse steden zijn op grond van immigratie vervallen tot “No-Go-Areas”:

1. Berlijn: Kottbusser Tor

Vorig werden er bij het metrostation Kottbusser Tor (Berlin-Kreizberg) zegge en schrijve meer dan 2600 delicten gepleegd, waaronder 439 keer toebrengen van lichamelijk letsel en 136 roofovervallen. De “Kotti” is ook de plaats van de harddrugs.

De plek wordt al “No-Go-Area”, “Plek van de wettelozen” of “Plek der verdoemden” genoemd, een openbare straten waarin wetteloosheid heerst.

2. Duisburg: Marxloh

Van de 20.000 inwoners van het stadsdeel Marxloh in Duisburg is 64% immigrant. Hier heersen grote families. Volgens een politiebericht vooral “Mardin-Koerden” en “Libanezen”.

De “Rheinische Post Online” schreef: “Sinds enige tijd vullen veel van deze families in Marxloh een latent ´machtsvacuüm´ op, dat o.a. door een verzwakking van de daar gevestigde Hells Angels zou zijn ontstaan. Ze worden streng patriarchaal geleid en sluiten zich naar buiten toe af. In het politiedocument stond: ´In hun hiërarchisch bepaalde systeem worden eer-verwondingen als beledigingen van de hele familie beschouwd en moeten bestraft worden met een aanval op diegene die de eer geschonden heeft´.”

En verder:

“´De politiesituatie word tin Duisburg maatgevend bepaald door de sociale brandpunten, die een grotere aanwezigheid van de politie en interventie vereisen´, staat er in het document. In de zogenaamde hotspots zouden daar Zuidoost-Europese immigranten (vooral uit Roemenië), criminele rockers en verschillende bevolkingsgroepen (o.a. de schijn-Libanezen) voor verantwoordelijk zijn, die op openbare straten en pleinen delicten zouden plegen. ´De structuren van de georganiseerde criminaliteit zijn zeer sterk´.”

Volgens inschatting van de politie is er sprake van “angstdromen” in Marxloh, dat “acuut bedreigd” en “op de lange termijn niet beveiligd” zou zijn.

3. Berlijn: Görlitzer Park

In het Görlitzer Park (“Görli”), middenin de hoofdstad, ontstaat op dit moment een “No-Go-Area” voor kinderen en gezinnen, OFFICIEEL door de Rood/Rood/Groene stadsregering GELEGALISEERD!

En dat, hoewel het Görlitzer Park en het Kottbusser Tor tot de GEVAARLIJKSTE plekken behoren!

Bezit en consumptie van hoeveelheden Cannabis tot 15 gram worden niet meer vervolgd!

Kunt u zich dat voorstellen? Afrikaanse dealers, die hun drugs dag en nacht volledig officieel en niet meer gestoord door de politie, worden VERZOCHT minder agressief te zijn en de buurt niet te storen door de drugshandel?

Wie denkt aan de kinderen en jongeren, die in de klauwen van deze drugsdealers zouden kunnen terechtkomen of al lang terechtgekomen zijn?

Bron:
www.michaelgrandt.de
Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 1)

 1. Henk.V zegt:

  Dit kun je verwachten in een staat die door politiek correct wanbestuur in ontbinding raakt.
  Ga er maar vanuit dat er – uiteindelijk- vanuit de burgerij die die niet meer accepteert zelfverdedigingsgroepen zullen ontstaan die het recht in eigen hand gaan nemen..
  Het is de hoogste tijd dat de AfD de grootste partij in Duitsland wordt.

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Hoe is het met Amsterdam West ? Hoe is het met een bepaalde buurt in Delft ?

  Like

 3. anna zegt:

  Kreuzberger Nächte sind lang …. het grootste getto van Duitsland ….

  Like

 4. Pingback: De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 2) | E.J. Bron

 5. tippelaar zegt:

  Wij kunnen ons niet verdedigen want wij hebben geen wapens want dat mag niet van de rechter dus zijn wij ten dode opgeschreven, tenzij wij de rechtstaat even buiten werking stellen tot de zaak weer onder controle is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s