De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 2)

Screenshot_173

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Moord, verkrachting, toebrengen van lichamelijk letsel, roof, diefstal: veel grote Duitse steden zijn op grond van immigratie vervallen tot “No-Go-Areas”:

4. Leipzig: Eisenbahnstraße

“Iedere 5 minuten een delict” meldden de media over de beursstad. Vooral erg is het in de twee kilometer lange Eisenbahnstraße: drugshandel, vetes tussen vijandige familieclans en bendecriminaliteit. Gemiddeld vonden er ongeveer 16.000 delicten per 100.000 inwoners plaats.

De voormalige winkelstraat in het oosten van Leipzig wordt in de media “de gevaarlijkste straat van Duitsland” genoemd.

5. Dortmund: Nordstadt

In dit stadsdeel bedraagt het aandeel immigranten en ingeburgerde buitenlanders ongeveer 70%. Ook hier heersen bloedwraak, familie-eer en paralleljustitie. Familieclans nemen het recht in eigen handen.

Daarbij gaat het niet alleen om respectloosheid tegenover politieagenten en daadwerkelijke aanvallen op de agenten. In een ZDF-reportage werd gezegd:

“Arabische familieclans hebben een archaïsch rechtsbegrip mee naar Duitsland genomen, dat het gebruik van lichamelijk geweld om conflicten op te lossen toestaat en waarin gedwongen huwelijken, bloedwraak en eer-moorden legitiem zijn.”

6. Frankfurt: Bahnhofsviertel

Officieel: sinds 2017 is Frankfurt de eerste grote Duitse stad waarin Duitsers de minderheid zijn. Vooral het Bahnhofsviertel wordt getroffen door de criminaliteit. Buurtbewoners spreken van “rondhangende groepen jonge Arabisch sprekende mannen”.

Drugsdealers, zakkenrollers, kleine criminelen en geweld. Vaak worden personen agressief en gewelddadig. Vooral ´s nachts komen er geweldsdelicten voor. Daarbij komen vaak bloedig eindigende territoriumgevechten van de verschillende drugsdealers. Volgens de federale politie worden vooral dronken drugsverslaafden en drugsdealers snel agressief.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” schreef dat de politie en veiligheidskrachten de controle over het station zouden zijn verloren en de FDP-Hessen noemde de wijk een “grotendeels rechtsvrije ruimte”.

 Lees HIER deel 1 van “De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland”

Bron:
www.michaelgrandt.de
Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 2)

 1. Merkel gaf de probleemveroorzakers een paspoort

  Like

 2. tippelaar zegt:

  Het wordt ook in duitsland tijd voor een dictator die de hele bondsdag en de regering buiten spel zet en net zoals Erdogan in turkije via noodmaatregelen met ijzeren vuist de orde herstelt. In het verleden bleek dat in duitsland prima te werken alleen de omringende landen waren het niet met de duitse politiek eens, dus werden ze met geweld geannexeerd. Gaat nu weer gebeuren, let maar eens op. Wat ook een teken aan de wand zal zijn als de heer Juncker, de hoogste baas van de E.U. dood in zijn bed ligt, ogenschijnlijk door alcoholvergiftiging maar wij weten wel beter. Hij is het slachtoffer van een KGBmoordenaar die hem vergiftigde whisky heeft geschonken, smorgens om 10 uur in het restaurant van het EU.parlement. Ernst Röhm, de leider van Hitlers knokploeg de SA, moest het ook met de dood bekopen omdat hij te machtig werd. Daarna volgt Timmermans, die door heel europa gehaat wordt, maar die sterft aan een hartverlamming door zijn overgewicht, denkt men maar wij weten wel beter. Hij zal worden omgebracht door de KGB en terecht, dit vanwege zijn opstelling in MH17 kwestie waarin Timmermans voor de tv.cameras zat te liegen over het gebruik van zuurstofmaskers door de slachtoffers en de schuld daarvoor bij de russen legde. Hem worden vergiftige biefstukken geserveerd, de vreetzak. Moraal van dit verhaal is dat het ongeveer kan gaan zoals hier beschreven. Gaat het anders, ook goed, als het resultaat maar hetzelfde is.

  Like

 3. fleckie zegt:

  En ‘welk lot’ staat dan…MUTTI MERKEL, te wachten,zou die er ‘ ongeschoren’ van af kunnen komen? tot nu toe is haar, en de in haar kielzog meelopenden nog niets ‘overkomen’

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Toch zijn er organisaties die poen scheppen uit gevaarlijke omstandigheden Zo kreeg ik een brochure in handen van een gekend reisbureau
  Ga op avontuur en safari , kies een van de gevaarlijkste steden in Duitsland. Wij staan borg voor uw veiligheid . Het transport gebeurd in een gepanserde wagen , met uiteraard kijkgaten zodat U
  De homo Islamitus kunt bewonderen . Wij wagen het zelfs door te dringen tot de No Go zone’s waar echte boerka’s te zien zijn . Met wat geluk kunt U zelfs getuige zijn van een onthoofding of geseling, steniging van een overspelige vrouw Het is uiteraard verboden om zonder begeleiding de gepanserde wagen te verlaten om bv foto’s te nemen , uw middelvinger op te steken naar een
  homo Islamitus .Schrijf nu in het aantal plaatsen is beperkt en bereid U voor op een reis naar het stenen tijdperk.
  PS nota van de opsteller . Belangstellenden die op zoek zouden gaan naar dat reisbureau , moet ik teleurstellen dat bestaat (nog) niet

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  En nog altijd volgen gigantisch veel duitsers gekke Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s