Hoe komt het toch dat de islam zo´n slechte naam heeft?

Screenshot_177

(Door: Petra de Geus)

Hoe komt het toch dat de islam vandaag de dag zo´n slechte naam heeft? Zou het soms komen door het terrorisme? Zou het komen door Islamitische Staat, Al Qaida, Al-Shahaab, Sharia4UK of Hizb ut-Tahrir? Op de site met de ironische naam “TheReligionofPeace” wordt bijgehouden hoeveel aanslagen er worden gepleegd, waar, en hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. In vergelijking met andere religies zijn de daders BIJNA ALTIJD moslims.

Een van de belangrijke factoren voor oorlogen en geweld is de Palestijnse kwestie. Waar de Palestijnen en veel mensen in de wereld gewoonlijk de schuld geven aan Israël, wil ik hier graag eens luid en duidelijk opmerken dat het de Moslimbroederschap is die onverzoenlijk is. Zij wil met alle geweld van de Palestijnse zaak een zaak van de Islamitische Renaissance maken. Het is de Moslimbroederschap die als doelstelling heeft om het Kalifaat te herstellen en Israël van de kaart te vegen. Dus het is nogal laf om Israël de schuld in de schoenen te schuiven.

Maar dat de islam een slechte naam heeft, komt ook door meer alledaagse zaken. Neem bijvoorbeeld huiselijk geweld, eerwraak, genitale mutilatie, amputaties bij de sharia en drammen over hoofddoekjes, boerka’s en boerkini’s, halal eten, bid-ruimten, Koranscholen en vrouwelijke artsen, de homohaat, de pedofilie, de bestialiteit en de necrofilie.

Dat de islam een slechte naam heeft, komt zeker ook door gewelddadige demonstraties, vaak met het verbranden van vlaggen van Amerika of andere westerse landen, of zoals met de Deense cartoonrellen, of onlangs nog de pro-Erdoğan Turken in Rotterdam.

Dat de islam een slechte naam heeft, komt ook door het eeuwige roepen van gediscrimineerd te worden, van beledigd te worden, overal “Islamofobie” zien en dan als een geslacht varken lopen te schreeuwen, terwijl de moslims hier in de meest vrije landen ter wereld wonen en hen zowel cultureel als materieel niets in de weg wordt gelegd.

Komt de slechte naam van de islam misschien door alle moslimorganisaties die de islamisering van onze samenleving ten doel hebben en zoveel mogelijk belastinggeldsubsidies naar zich toe proberen te halen?

Had ik de eindeloze reeks aanslagen al genoemd? Van 9/11 via Charlie Hebdo tot Hamburg gisteren?

Komt de slechte naam van de islam misschien omdat er bij aanslagen geen enkel respect voor de slachtoffers is, integendeel dat er dan smileys geplaatst worden op de boodschappen en dat er dan vooral zorgen zijn om “Islamofobie” en de goede naam van de moslimgemeenschap?

Of komt de slechte naam van de islam door de moslims die liegen over de bloedige veroverings- en onderwerpingsgeschiedenis van de islam, terwijl zij tegelijkertijd felle kritiek leveren op het ‘kolonialistische’, ‘racistische’ en ‘superieure’ Westen?

Of komt het omdat moslims de in de islamitische wereld heersende drie a’s – analfabetisme, achterlijkheid en armoede – blijven wijten aan het Westen en niet aan de daar heersende achterlijke en barbaarse islamitische principes?

Dat de islam een slechte naam heeft, komt misschien omdat moslims niet tegen beledigingen kunnen en ongeveer alles als een belediging opvatten. Het is te gek voor woorden dat jullie “Dood aan Amerika” roepen terwijl als iemand maar iets kritisch zegt of schrijft over de islam die persoon juist voor zijn leven moet vrezen.

Dat de islam een slechte naam heeft, komt misschien omdat er zoveel moslims in de gevangenis zitten. Van al dat criminele gedrag word je niet populair, maar dat had je misschien al gemerkt.

Of komt de slechte naam die de islam heeft door al dat sarren, zaniken, bedreigen, pesten, buren terroriseren en door het in het leven roepen van “No-Go-Zones”?

Je gedraagt je asociaal en vindt het dan gek dat ze je geen stageplaats willen geven?

Waarom heeft de islam zo´n slechte naam? Komt het door de fatwa’s en doodsbedreigingen? Komt het door de doodstraffen die er staan op het beledigen van de Profeet of op het verlaten van het geloof?

Waarom heeft de islam zo´n slechte naam? Is het soms omdat jullie dom zijn? Omdat jullie zogenaamde geleerden zeggen dat vrouwen niet mogen autorijden, omdat dat slecht is voor hun eierstokken? Omdat jullie geleerden beweren dat er geen natuurwetten zijn? Omdat ze zeggen dat de aarde in het midden van het universum staat? Wat dragen jullie nou eigenlijk bij? Noem me nou eens één recente islamitische uitvinding waar je iets aan hebt. Waarom de islam zo´n slechte naam heeft? Omdat jullie dom en arrogant zijn.

Waarom heeft de islam zo´n slechte naam? Zou het komen omdat jullie achterbakse leugenaars zijn? Of zullen we het liever Taqqiya noemen?

Waarom heeft de islam toch zo´n slechte naam? Is het misschien omdat jullie je zo verlekkeren om onze cultuur af te breken? Terwijl je zelf niks presteert.

Hoe komt het toch dat de islam zo´n slechte naam heeft? Is het misschien omdat jullie niet willen integreren? Dat jullie in ons midden op onze kosten jullie parallelle samenleving opbouwen, van waaruit je ons enkel maar lastig valt?

Hoe zou het toch komen dat de islam een slechte naam heeft? Is het omdat jullie onze Theo van Gogh hebben vermoord?

Hoe zou het toch komen dat de islam een slechte naam heeft? Is het omdat vanwege jullie onze Pim Fortuyn is vermoord? Omdat jullie twist en verdeeldheid in onze samenleving zaaien?

Hoe zou het toch komen dat de islam een slechte naam heeft? Is het omdat jullie radicaliseren en daarna met de-radicalisering-programma’s grof geld willen verdienen en fraude plegen?

Hoe zou het toch komen dat de islam een slechte naam heeft? Is het omdat jullie ons voor de gek houden en onder het mom van diversiteit iedereen een hoofddoekje willen laten dragen, te beginnen bij de politie van Amsterdam?

Waarom toch heeft de islam zo´n slechte naam? Is dat soms omdat veel moslims zich als parasieten gedragen en omdat ze een last zijn voor de samenlevingen waar ze wonen, een gevaar zelfs?

Waarom toch heeft de islam zo een slechte naam? Komt dat misschien door de hatelijke en gewelddadige passages in de Koran, de Soenna en de Hadith? Passages waarin de moslims wordt opgedragen de niet-moslims als minderwaardig te zien, te bestrijden, te onderwerpen en te doden?

Waarom toch heeft de islam zo´n slechte naam? Komt het door de 14 eeuwen slavenhandel, in Afrika en in Europa? Waar jullie ons zo graag voor op willen laten draaien?

Waarom heeft de islam toch zo´n slechte naam? Is het omdat dit moorden en roven wereldwijd al 1400 jaar aan de gang is?

Wat is het eerste dat Mohamed deed toen hij in Medina was? Een karavaan beroven, hij noemde het een jihad voor Allah. Haha, als je dat vechten voor God noemt, het is gewoon ordinair roven en plunderen.

Waarom heeft de islam toch zo´n slechte naam? Is het omdat alles uiteindelijk draait om roven en plunderen? Omdat het uiteindelijk gaat om de buit, de oorlogsbuit, inclusief de seksslavinnen?

Wat is het toch dat jullie wereldwijd zo´n slechte naam hebben? Jullie kunnen niet samenleven met Joden, jullie kunnen niet samenleven met christenen, jullie kunnen niet samenleven met Hindoes, jullie kunnen niet samenleven met boeddhisten. Jullie kunnen niet eens samenleven met elkaar.

Andere groepen hebben deze slechte naam niet, het is duidelijk een kwestie van jullie eigen schuld. Jullie hebben de zaken grondig verpest, dus houd maar op met van alles en iedereen de schuld te geven. Wij geloven jullie niet meer en we moeten jullie ook niet meer. Islamitische jongens en meisjes, als jullie zo graag de sharia willen, ga dan maar gauw naar Saoedi-Arabië!

Door:
Petra de Geus (juli 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hoe komt het toch dat de islam zo´n slechte naam heeft?

 1. BertG. zegt:

  Dit is nou werkelijk het allerlaatste waar ik mij nog druk om maken, waarom zij een slechte naam hebben.
  Laten ze daar zelf maar een keer over nadenken i.p.v. dat wij ons daar mee gaan bezig houden.

  Like

  • BertG. zegt:

   En trouwens, wanneer je van jezelf vind dat je het allerbeste volk bent wat de wereld ooit nagelaten heeft, dan kan je jezelf nooit een slecht mens vinden, maar altijd veel beter dan de rest.

   Like

  • tjonge zegt:

   “Dit is nou werkelijk het allerlaatste waar ik mij nog druk om maak”
   .
   mee eens bertg !
   hoewel alles 100% klopt wat petra de geus schrijft moeten we ons afvragen; wat wij weten, weten politiek den haag, de eu, etc ook !
   de hamvraag is; waarom wordt het gepromoot ipv verboden door politiek den haag, de eu, etc ?

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend, uitstekend! Alles weer eens -terecht- bij elkaar gezet!
  Kunnen we van deze tekst geen flyers laten maken, die men kan bestellen om in brievenbussen e.d. te stoppen en anderszins te verspreiden? @Peter Rissing, zou Ú dat bijvoorbeeld niet ter hand kunnen nemen?
  Al zit ik momenteel weer bijzónder krap, ik zou gráág nader bekijken, of ik dáár een paar tientjes voor bij elkaar zou kunnen schrapen!

  Liked by 1 persoon

 3. Peacepipe zegt:

  Geweldig stuk, waarin het duidelijk het GROTE probleem wordt benoemd. Zoveel mogelijk doorsturen aan een ieder die het NIET weten wil, maar de waarheid NIET meer kan ontkennen!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Dank Petra wat een waarheid, ik sta pal achter je betoog!

  Like

 5. Marlies zegt:

  Petra de Geus: Geweldig artikel. Chapeau!

  Like

 6. Yobe Sommer zegt:

  Heb dit gedeeld naar Facebook

  Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  De islam is een diabolische politieke ideologie. Een samenraapsel van alle slechte menselijke eigenschappen in de vermomming van een religie.
  Geloven in een opperwezen is lijden aan een neurose in combinatie met infantiliteit.

  Liked by 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Ja, hoe zou dat nou toch komen. Daar hoeven wij niets voor te doen en aan te doen. Dan doen ze zelf, ze stralen het uit en handelen ernaar. Hun eigen reclame heeft ze eerder berucht dan beroemd gemaakt.

  Liked by 2 people

 9. Cathja zegt:

  Volledig de waarheid. Zeer goed geschreven, Petra! Complimenten!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Een schitterend artikel voor degenen die in hun onnozelheid nog steeds beweren dat de islam ‘de religie van de vrede’ is.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Hoeveel woorden kun je nog besteden aan de radicale islam?
  Aan het optreden tegen de radicale islam?
  Aan het gebrek aan veiligheid en vrijheid die de radicale islam in Nederland met zich meebrengt?
  Aan het gebrek aan veiligheid en vrijheid die islamitische ‘asielzoekers’ naar Europa brengen?
  Aan ‘incidenten’ die plaatsvinden uit naam van Allahu Akhbar in Amsterdam? Hamburg? Parijs? Londen?
  Aan jihadisten die gerepatrieerd moeten worden uit Syrië?
  Aan talentloze scribenten die kranten mogen vervuilen omdat ze een hoofddoek dragen? Of een crimineel verleden hebben?
  https://www.metronieuws.nl/columns/columnisten/2017/07/een-mesaanval-gaaaaap

  Like

 12. Coers ar zegt:

  Nog stommer en onnozel zijn de Nederlander , dat alles wat hier boven staat, niet zo een vaart zal lopen alhoewel ze met alle feiten met de neus worden ingedrukt

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Nou het over een tijdje weer Halloween wordt en de meeste mensen zich verkleden als Dracula, Weerwolf, Frankenstein, Mummie, Heks, Igor (de sinistere butler), Spook, Trol, Vogelverschrikker met pompoenenhoof, Minotaurus enz. duiken er opeens in verschillende Europese landen, buiten de moslimterroristen, clowns op (als je zo mag noemen) die mensen bang maken en eveneens gaan terroriseren! Nou zijn clowns er juist voor om mensen te vermaken en aan het lachen te krijgen en de beroemdste Nederlandse clowns zoals Pipo en Bassie (en Adriaan) zouden zich vast diep schamen voor dit soort “clowns” daar zij geen grapjassen of lolbroeken zijn maar zich meer gedragen zoals de Joker uit Batman.
  Maar zouden deze terreurclowns misschien soms eventueel geen vermomde moslimextremisten of jihadgangers zijn met het doel om clowns tot zondebokken te maken in de hoop autochtoonse Europeanen, aan wie zij vaak hun gastvrijheid, luxe, welvaart en poen te danken hebben, het leven zo zuur te maken dat dezen zichzelf zullen verloochenen zodat zij de islam boven hun eigen cultuur, kunst en wetten gaan verkiezen hoewel de islam overla steeds gehater wordt door zijn terreurgolf?
  De hemel mag het ons besparen en als die terreurclowns GEEN radicale moslims of jihadgangers zijn dan gaan zij deze laatstgenoemden maar met slagroomtaarten bekogelen of met een stevige plank onder hun achterwerken slaan zoals Stan Laurel & Oliver Hardy deden in hun lachfilms! Overigens hebben deze geweldige komieken talloze malen in die films zulke “moslims” flink voor schut gezet, samen met hun grote vriend James Finlayson!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s