In Parijs en omstreken liggen maar liefst 120 krottenwijken met 7.000 tot 9.000 bewoners

Screenshot_196

(Door: Frank Renout)

Ze staan op een oude spoorbaan: honderden krotten van planken en plastic zeilen. Ze zitten op de stoep en onder viaducten: honderden “migranten” met kleine tentjes. Ze zijn gebouwd langs de snelweg: bijna een kilometer aan krotjes waar kinderen spelen naast razende auto’s. In en rond Parijs zijn overal krottenwijken en illegale tentenkampen te vinden. In totaal zo’n 120 wijken en daar wonen maar liefst 7.000 tot 9.000 mensen.

Begin deze maand werd zo’n kamp ontruimd: aan de noordrand van de stad. De politie kwam, honderden tenten werden van het trottoir en uit de berm verwijderd, en de 2.700 “migranten” die er woonden werden naar een tijdelijk opvangadres gebracht. Nu, drie weken later, zijn er al weer zo’n 500 “migranten” terug op precies dezelfde plek. Ze slapen op vieze matrassen op het gras, in tentjes onder viaducten en in krotjes langs de weg.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Redactie.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op In Parijs en omstreken liggen maar liefst 120 krottenwijken met 7.000 tot 9.000 bewoners

 1. Sabeltant zegt:

  Opruimen die tyfuszooi.
  Straks breken er ziektes uit en raakt de Franse bevolking besmet.
  Op de boot met die gasten en terug naar Afrika!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Dat kan in één keer, als de franse regering alle veerboten vordert, dan kunnen ze allemaal tegelijk retour !

   Like

  • antonb zegt:

   Het zijn het meren deel Roma zigeuners uit het oosten Die kun je moeilijk na Aferika sturen .

   Like

   • BM Fidel zegt:

    De Roma naar Afrika en de negers naar Roemenië. Zien ze daar ook eens wat “diversiteit” betekent.

    Geliked door 1 persoon

   • linda texel zegt:

    zeker naar de NOS gekeken? meer en deel zijn Afrikanen ( dus geen Aferikanen) en een veel kleiner deel Roma’s. Roma’s en Travellers zijn er altijd al in Europa geweest en hebben nooit zulke overlast en gevaar gegeven. Dit is een voorloper van wat ons te wachten staat. Gelijk bv Zuid-Amerika/Zuid Afrika, grote krottenwijken om de steden heen. Levensgevaarlijk om daar als blanke te komen. De blanken en hoog opgeleide kleurlingen in huizen achter hoge hekken met stroombeveiliging in de steden. Wat een toekomst!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk wel.
    Hoezo moeilijk.
    Gewoon de benen breken en terug laten lopen.

    Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Inderdaad Sabeltant.
  Het zijn allemaal ongewenste vreemdelingen en onder die noemer kun je ze gewoon het land uitzetten. Zet ze aan de rand van de territoriale wateren van een Noord-Afrikaans land in een wrak bootje en zie er op toe dat ze naar het land varen.
  Geen kosten maken met uitzoeken uit welk land ze komen en of ze door dat land eventueel terug genomen willen worden. Gewoon dumpen. Ze zijn vrijwillig ongewenst vreemdeling geworden. Dan moeten ze daar de uiteindelijke gevolgen ook maar van dragen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. ooooh wat zielug…….

  Like

 4. ildiko zegt:

  wat een tyfus bende hebben de Brusselse politici, de politieke correcte hyena’s van Europa gemaakt, Samen met alle vluchtelingen verdienen om gedeporteerd te worden !!!!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het NOS journaal liet deze smerige onderkruipers zien en noemde ze MIGRANTEN ! Compleet met zielig ogende kindjes vlak voor de lens om meelij bij de TV-kijker op te wekken. Als dit de definitie van migranten is, wil ik Europa over een poosje wel eens zien. Het barst dan uit zijn voegen met deze migranten, en zullen van heel Europa een grote varkensstal gemaakt hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   En varkensstallen vliegen ook weleens in brand en dan gaan er 20.000 dood. Zover hoef het dan niet te gaan in het bos, maar flink wat rook is ook voldoende om een hoop slachtoffers te veroorzaken.

   Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Ook de mensen die hier reageren weten totaal niet over welk soort krapuul ze het hebben.
  Dit soort tuig moet in de straat van die godverdommese gutmenschen neerstrijken, dan weten ze snel met welk tuig ze van doen hebben.
  Ik heb vijf maanden in Bulgarije gewoond en weet excact wat een goor tuig deze zieluguh zigeuners zijn.
  Je wilt ze niet met je hond laten spelen want dan is de halsband pleite

  Like

 7. Flo zegt:

  Laat socialisten regeren en je krijgt zoiets .

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Laat uw hart speken help die verworpenen der aarde .Nergens is het goed , in hun thuisland wonen ze in dezelfe krotten als hier .In Europa is het ook niet goed , waar blijft dat beloofde huis , auto en een royaal leefloon . Waar kan het beter zijn dan in het paradijs van Allah . Wanneer komt die Eu-richtlijn voor verplichte Euthanasie want als die wet er niet zou komen dan leven “wij” binnen afzienbare tijd in hun krotten en zij in onze huizen . De correcte Christelijke politeke naastenliefde kent geen grenzen

  Like

 9. antonb zegt:

  Mensen schrijven maar wat het gaat om Roma ,s die zijn Christen en komen niet uit Aferika maar uit landen in het Oosten zoals roemeni albani

  Like

  • kampersrene zegt:

   Ze kwamen vermoedelijk niet naar Parijs om in krotten te kunnen leven . Ze zijn niet geweldadig want het zouden Christenen zijn maar voor het overige zie ik geen verschil met onze getaande broeders . Onze voorvaderen hun leven liep ook niet over rozen maar ze waren in staat iets op te bouwen , waar wij de vruchten van plukken ( binnenkort verleden tijd ) Die rommel kon dat niet , te lui , te laf , te weinig IQ . Ze komen naar hier en zeggen dat is allemaal van ons . Onlangs kreeg ik een joe-tuubeke onder ogen waar enkele baardapen tegen de britse politie scandeerde “”Leave”” our”” country””” dat moet ge in hun thuislanden eens proberen

   Like

 10. Marian zegt:

  Dit heb ik gisteravond op tv gezien. Dit wil Macron voor het einde van het jaar weggewerkt willen hebben. Ik wens hem daar alle sterkte bij.

  Like

 11. Wim Vreeswijk zegt:

  Grenzen zijn m.i. zeer eenvoudig te bewaken met de huidige technische middelen en dan ontstaat dit probleem ook niet, lijkt mij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s