Martin Bosma fileert gender-neutrale onzin: “linkse diversiteitsdrammers komen overal in actie”

Screenshot_169

(Door: Paul van der Bas)

De PVV-politicus Martin Bosma (foto) ziet het gender-neutrale beleid van de gemeente Amsterdam en de NS in een bredere context: linkse activisten op belangrijke posities gebruiken hun invloed om een culturele revolutie in gang te zetten.

Het kwam als een dief in de nacht: deze week kondigden zowel de gemeente Amsterdam als de NS aan voortaan ‘gender-neutraal’ taalgebruik te hanteren. Dat wil zeggen, taalgebruik waarin geen onderscheid wordt gemaakt tussen mannen of vrouwen. De term “dames en heren” mag dus niet meer bij de NS, dat moet “beste reizigers” zijn. Bij de gemeente Amsterdam hetzelfde laken een pak. “Dames en heren” is namelijk kwetsend voor mensen die zich niet als vrouw of man identificeren, zoals deze persoon.

Hoe kan het dat twee belangrijke instituties in dezelfde week besluiten om zo’n opmerkelijk nieuw beleid in te voeren? Is dat toeval? Nee, zegt Martin Bosma van de PVV. Het komt door linkse “diversiteitsdrammers” op belangrijke posities in onze samenleving. Zij staan klaar om in actie te komen zodra er een nieuwe linkse hype om de hoek komt kijken.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Martin Bosma fileert gender-neutrale onzin: “linkse diversiteitsdrammers komen overal in actie”

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om links te neutraliseren !!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hard tegengeluid laten horen, oké, graag! Maar de vraag is: Welke manier is effectief?

  Like

 3. Anna zegt:

  Hoe kunnen ze dan in Amsterdam nog paspoorten afgeven…….M /V

  Slechts 4 % van Nederland houdt zich bezig met deze waanzin…….
  De rest wordt intolerant verklaard!!!!

  WAAR IS HET EIND VAN DEZE WAANZIN????

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Links is niet te verslaan. De PvdA mag dan wel verlies hebben geleden, maar het linkse gedachtegoed zal nooit verdwijnen.
  Het is een afgrijselijke plaag, een kwelling voor een realist.
  De hele wereld staat in brand, maar de gendergekken en de Zwarte-Piethaters zijn belangrijker.
  Wedden dat de volgende linkse idioterie zich dit jaar nog aandient?

  Liked by 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  Wij mochten volgens de linkse elites ook niet de term ‘allochtoon’ gebruiken. Maar in de praktijk zegt iedereen nog steeds over de geïmporteerde primaten of te wel, een allochtoon. Dus, gewoon deze term gebruiken, dames en heren, vrouwen en mannen, meisjes en jongens, etc. Ze kunnen de hoela krijgen met de ‘gender-neutraliteit’.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Meneer Bosma snijdt hier wel een belangrijk punt aan: deze newspeakwaanzin is niet de waan van een enkele idioot, maar een breed ingezet offensief van foute partijen, foute media, foute maatschappelijke instellingen en foute bedrijven.
  Maar de pret zal van korte duur zijn, want linxen kunnen dit niet uitleggen aan hun moslimachterban. Staat niet in de koran. 72 transgenders in het paradijs, nee daar gaat mohamed niet voor moorden.

  Bij de weg: stel je zit in het verkeerde lijf, laat je ombouwen voor een vermogen en met veel pijn en afzien en slopende onzekerheid ga je er voor. Begin je een ander leven en ben je dan eindelijk een man of vrouw geworden…………………dan is het weer niet goed. Dan moet je geslachtsloos neutraal zijn, want kwetsend???

  Liked by 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  En het vervelendst is: het blijft niet bij LGBT. Momenteel hebben we al te maken met LGBTQIAP!

  Voor de duidelijkheid:

  Lesbisch
  Gay
  Biseksueel
  Transgender
  Queer (iemand die zich afzet tegen hokjesdenken)
  Intersekse (iemand met mannelijke en vrouwelijke lichaamskenmerken)
  Aseksueel (iemand zonder behoefte aan seks)
  Panseksueel (iemand die valt op een karakter, onafhankelijk van het geslacht)

  Ik vrees dat de lijst in de komende tijd nog wel langer gaat worden, zodat we straks totaal de weg kwijt raken. Niet wetend hoe we iemand aan moeten spreken. Ja, als ‘mens’, in de hoop dat diegene dan niet beweert dat hij geen mens is….. 😦

  Ik vind dit een beklemmende tijd! Ik krijg de indruk dat allerlei veranderingen met een sneltreinvaart over ons heen komen, net zolang totdat we murw geslagen zijn. Wie kan het allemaal nog volgen?
  Ik heb hier al eerder aangegeven: ik doe niet mee met deze ‘correcte’ regels. Voor mij is een man een man en een vrouw een vrouw. Ik ga mijn hersenen niet pijnigen met de vraag wie er tegenover me staat.

  Hoe gaat dat trouwens met een telefonisch contact? Als je de beller niet kent, wat zeg je dan?

  Liked by 1 persoon

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik heb de wijsheid natuurlijk niet in pacht, maar het een sluit het andere niet uit.
  Op dit moment word er dus gezeverd over het zogenaamde gendervraagstuk, maar ik zie dat later nog wel uitgebreid worden richting geloof.
  Namelijk als het zover mocht komen dat bij een aanslag geen geloof meer genoemd mag worden zal de Islam dus inderdaad als de religie van de vrede verkocht kunnen worden door de policor verdwaasden.
  Het klinkt mischien wat ver gezocht, maar bedenk hier wel bij dat in heel veel gevallen in het nieuws verzwegen word dat de Islam bij aanslagen betrokken is.
  Het laatste ziekmakende voorbeeld hiervan is wel de aanslag in Hamburg waarbij de aanvaller Allah u hakbar schreeuwde en in de officiele verklaring stond dat het geen terroristische aanslag zou zijn geweest.

  Liked by 1 persoon

 9. eva110 zegt:

  Nederland bestaat uit veel meer dan de drie grote steden en ik moet me al heel erg vergissen als de mensen in de rest van het land met deze onzin mee gaan doen.
  Alles lijkt te draaien om wat die verdwaasden in Amsterdam vinden, maar vergis u niet, achter Utrecht wonen nog een heleboel meest normaal denkende mensen die van dit sort onzin helemaal niet gediend zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ eva110

   U heeft gelijk! ik weet dat er heel wat gemeenten zijn die deze ‘genderdwang’ naar de prullenbak verwijzen. Gezond verstand bestaat gelukkig nog steeds.

   Like

 10. tjonge zegt:

  moeten wij afgeleid worden met dit non-nieuws ????
  vorige week begon trump over gender-gedoe in het leger en een week later heeft de msm wereldwijd het in ene over allerlei gender-“problemen” ?
  .
  worden er toevallig belangrijke beslissingen door gedrukt door eu of de usa ?
  wat mogen wij niet weten ?? ttip ?? oid ?

  Liked by 1 persoon

 11. Annemie zegt:

  Toen ik het goed begrepen had – dat duurde een tijdje, want dit kwartje viel niet meteen – constateerde ik dat het vanaf heden in Amsterdam en in de trein zo is, dat je iemand moet aanspreken als “persoon”, dus dag persoon, of “mens”, dus dag mens. Dan ga ik maar niet meer naar Amsterdam, want daar wonen geen personen/mensen meer, alleen regelrechte oenen.
  De kleinst mogelijke minderheid maakt dus uit HOE de grootst mogelijkemeerderheidgenoemd moet worden vanaf heden. Daar weiger ik, als normaal denkende vrouw, aan mee te doen.

  Like

 12. Arnold zegt:

  Mensen hoe je het draait of keert het zal nooit lukken dat GENDERGENEUZEL.
  Stel de vraag: Wie is E van der Laan? Antwoord: (hij)dit mens is Burger(meester)gender van Amsterdam. KOEKKOEK!!
  Geacht Dames en Heren we noemen se maar AMSTERDRAMMERS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s