Noorwegen zal uit het Verdrag van Genève treden als Zweden ineenstort. De grens moet desnoods gesloten worden.

Screenshot_192

(Vertaling: “Wachteres”)

Noorwegen is bereid uit het Verdrag van Genève te treden als Zweden ineenstort. De grens wordt desnoods gesloten en de Zweedse “vluchtelingen” zullen worden afgewezen, zonder dat zij de mogelijkheid krijgen om asiel te zoeken. “We zijn op het ergste voorbereid”, zegt premier Erna Solberg (foto).

Er is zo’n dreigend gevaar dat de Schengen-overeenkomst en het asielstelsel in Zweden verbroken zullen worden, dat Noorwegen een noodwetgeving moet hebben in het geval dat dit gebeurt, gelooft de Noorse premier Erna Solberg. Daarom heeft zij een wet gemaakt die de Noorse autoriteiten toestemming geeft om asielzoekers, die niet rechtstreeks uit een conflictgebied komen, af te wijzen. Dit betekent dat asielzoekers die vanuit Rusland, maar ook vanuit de andere Scandinavische landen, naar Noorwegen willen komen, het recht wordt ontzegd om asiel te zoeken, wat anders in het VN-vluchtelingenverdrag is verankerd.

“Het is een voorstel in een overmachtsituatie die we zullen hebben in het geval dat het allemaal afbreekt, als de stroom (“vluchtelingen”) toch gewoon komt en ze komen allemaal op Noorwegen af, omdat wij het hoofdeinde van Europa zijn. Noorwegen is het eindpunt, nietwaar?”, zegt Erna Solberg in een interview met “Berlingske”. De wetgeving zal binnenkort aan het Parlement worden voorgelegd, waar zij naar verwachting ruime steun zal krijgen, zoals onlangs de andere verlichtingen van de overheid op het asielbeleid ook ruime steun kregen.

Volgens Berlingske werd de Noorse regering zwaar bekritiseerd door enkele commentatoren. De Orde van Advocaten in Noorwegen zegt dat de wetgeving een duidelijke schending van de zogenaamde “internationale verplichtingen” van Noorwegen is, aangezien die in strijd is met het Verdrag van Genève om Zweden te weigeren die asiel zoeken, zonder hun asielaanvragen te onderzoeken. Maar Solberg verdedigt het beleid als volgt:

“We moeten bepaalde stappen ondernemen om ons op de ergste scenario’s voor te bereiden”, zei de Noorse premier tegen Berlingske.

De Deense regering wijst het invoeren van een soortgelijk voorstel in Denemarken van de hand, maar volgt de Noorse noodwet ‘zeer zorgvuldig’.

Bron:
www.m2voice.co.uk

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Noorwegen, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Noorwegen zal uit het Verdrag van Genève treden als Zweden ineenstort. De grens moet desnoods gesloten worden.

 1. Anneke zegt:

  Inderdaad complete asielwaanzin, heel verstandig van Noorwegen om nu reeds wetten te maken om, als Zweden met zijn asielbeleid in de problemen komt -en dat gaat binnenkort- gebeuren, de weigerwetten en sluiten van hun grenzen voor elkaar te hebben, een zeer alerte premier hebben de Noren, zou ik ook voor Nederland wensen in plaats van de huidige slappe hap.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is toch dieptreurig dat ’n buurland als Noorwegen al stappen moet ondernemen om zich het tuig, dat Zweden zal hebben overgenomen, van het lijf te houden…!!!
   En Denemarken moet zo nodig “afwijzen”.
   Ja, dat staat goed voor je stemvee natuurlijk… maar je zult zien dat ze zullen draaien als ’n windvaan als de nood aan de man komt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Dat zit er zeker aan te komen, sluit je land hermetisch af voor de waanzin van stasi Merkel en vaar je eigen koers.

  Geliked door 2 people

 3. Williaan zegt:

  Vervelend dat die Noorse massa moordenaar nog gelijk krijgt ook 😦
  Kinderen én Gekken zeggen vaak de waarheid als die onwelgevallig is, Een oud spreekwoord.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Hear hear.

  Geen woorden maar daden.

  Trap alle parasieten terug naar waar ze vandaan komen.

  Ze horen hier niet.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik kan niet wachten tot het gebeurd in Zweden. Laten we daarna hopen dat in de rest van Europa een licht gaan branden.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat licht brand al een tijdje Guus. Echter om politiek correcte redenen durft niemand het voortouw te nemen. Als echter een schaap over de dam is volgt de rest. Dat houdt naar mijn mening tevens in dat men in West Europa wel eens heel erg anti gaat worden tegen alles wat hier niet thuis hoort.
   Ik kan dat alleen maar toejuichen.

   Like

 6. Noorwegen loopt al jaren te beweren dat ze minder asielzoekers willen maar het bleef tot nu bij blabla en geleuter. Wij zijn benieuwd of die echte conservatieve partij een andere rug heeft dan die van die lullos hier.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik heb trouwens ooit bij een van de kids een hek(je) gebouwd tegen mieren. Brieven met aanzeggingen geschreven, petities, dealtje met de buren tegen zware afdracht aan kratten bier, met spandoeken tegen ze staan te schreeuwen, niks hielp.

  Tot mij de oude spreuk inviel dat je met suiker meer meiden lokt dan met zout. Zoiets was ’t in ieder geval. Ik dus een ouwe asbak gevuld met de gemeenste zoete meuk die ik kon vinden en het probleem was opgelost. Allemaal verzopen in het door hullie zo gewenste. De lijken klotsten met dobberbeentjes en al tegen de plinten. Dus nu allemaal even creatief zijn.

  Like

  • hotchkisssaiga zegt:

   Dus als ik een beetje tussen de regels door lees dan bedoel je dat iedereen een diepe put moet graven en daar boven een bordje met een pijl waarop staat graties uitkeringen en als die vol is dempen we de put ??(en graven we een nieuwe)
   klinkt goed als we eens beginnen met 1 miljoen putten dan zijn we redelijk snel van onze problemen verlost we moeten echter maar niet zo lukraak aan het graven slaan want we willen natuurlijk niet dat ons grondwater wordt verpest door die pinukkels

   Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    laten we eens beginnen om hulp aan bootvluchtelingen strafbaar te stellen(Denk aan de NGO,s die met dikke portemonnaie zogenaamd vluchtelingen helpen . Weg met die lui.
    Dan verbieden om als bootvluchteling aan land te komen waar dan ook in Europa. Het schenden van de 12 mijlszone van een eu. land wordt als oorlogsdaad beschouwd en wordt er op de schenders geschoten. In alle zogenaamde vluchtelingenlanden bekend maken wat de draconische maatregelen van de E.U. zijn en hoe ze worden gehandhaafd. Deze campagne mag veel geld kosten omdat het ONS onnoemelijk veel geld en leed bespaart. Komen er dan toch nog boten dan wordt het geen woorden maar daden Laat de tv.kijkers maar zien hoe dat beleid wordt uitgevoerd en wat de gevolgen zijn. Ook die gore klootzakken van GroenLinks.D66, PVDA moeten het zien. Die van DENK niet, deze landverraders moet je overal buiten laten. Daar moet een cordon omheen (liefst een hek onder stroom). En nou ik toch bezig ben zou ik graag zien dat Rutte in de voorste boot zit om te testen of de EU het echt meent. Nadat ik mijn wensdroom hier voren genoemd, nog eens heb overgelezen, kom ik tot de conclusie dat ik heb zitten dromen. Mijn wens komt nooit uit. Wat misschien wel uitkomt is dat ik stiekum zit te hopen dat er een massale aanval wordt gedaan door teruggekeerde terroristen op onze leiders in nederland, waar dan ook. Misschien komen er dan wel (angst)maatregelen.

    Like

   • Dank voor je creatieve bijdrage. Dat graven zouden de Duitsers misschien wel willen doen. Tenslotte hebben die een eeuwenlange traditie in dat soort dingen en dan vooral op de stranden bij de buren. Misschien kan er trouwens per kuil een bord komen te staan met een foto van een schaarsgeklede Alice in Wonderland en een richtingsaanwijzer met Hier Grabbelen naar poesies en oetkieringen.

    Like

   • Dit geweldig creatieve plan stuit tegen ons grondwater. Misschien kunnen we de pijpleidingen die niet doorgaan in de strijd tussen de olieboeren voor een zacht prijsje opkopen en verticaal de grond injassen tot op dat hellevuur niveau van de aardkern. Er schijnt 8000 kilometer leidingwerk een beetje voor janlul gemonteerd te zijn omdat er de nodige Lentes werden uitgevoerd door de concurrent.

    Ik moge voor wat betreft het grondwatergedoe herinneren aan Heumensoord waar momenteel alle daar gelegerde Vierdaagselopers aan een enge buitencontinentale tiefus zijn overleden wegen het voorafgaand pissen in de bosjes door nog langere afstandlopers.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik kan maar een ding zeggen.
    Wat is de overeenkomst tussen ’n mens en ’n lucifer?
    De zwarte werken niet.

    Like

 8. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Dat noem ik nog eens goed nieuws uit Noorwegen. Noorwegen stelt ons een voorbeeld, dat wij zouden moeten volgen.
  De EU-elite kan wel van alles willen, zoals ons opzadelen met maar vluchtelingen, die geen vluchtelingen zijn, maar gelukszoekers. Die hebben hier helemaal niets te zoeken. Gewoon de grenzen dicht. Asielaanvragen, die niet op de juiste plaats zijn ingediend, inderdaad niet behandeling nemen. De aanvragers zonder pardon meteen de grens overzetten. Absoluut geen medelijden hebben met lieden, die menen een potje te moeten gaan janken. En inderdaad zonodig uit het verdrag van Genève stappen. Het verlenen van hand en spandiensten aan deze vluchtelingenstroom mag van mij gewoon strafbaar gesteld worden. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Een volk, dat zijn eigen grenzen niet respecteert, gooit zijn eigen toekomst te grabbel. De stroom asielzoekers is te vergelijken met Hitler’s vijfde colonne en het paard van Troje.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marian zegt:

  Verstandig land die Noren.

  Like

 10. Thoth zegt:

  Zie hier de volgende ‘vluchtelingen’. Ze willen hier ‘werken’.

  Geliked door 1 persoon

 11. tippelaar zegt:

  Mooi doelwit voor een Apache. Moedt niet moeilijk zijn om ze allemaal uit te roeien

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 13. bertboudewijn zegt:

  Oud artikel mijns inziens. Dit wetsvoorstel kan er reeds dubbel en dwars geaccepteerd zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s