Verkoop politiebureaus is goudmijn

Screenshot_180

(Door: Peter Winterman)

De massale sluiting van politiebureaus levert fors meer geld op dan verwacht. Toch gebruikt de korpsleiding dat geld niet om bureaus open te houden. Die ziet meer heil in ‘pop-upbureaus’, waarbij agenten tijdelijk in een café of tent zitten.

Uit een interne prognose blijkt dat de politie tientallen miljoenen euro’s per jaar méér verwacht over te houden aan de sluiting van politiebureaus- en kantoren dan nodig is. De opdracht van het kabinet – om vanaf 2025 jaarlijks een bedrag van € 76,5 miljoen te bezuinigen op huisvestingskosten – wordt ruim overschreden. De politietop rekent nu op een jaarlijkse bezuiniging van € 115 miljoen.

Lees eveneens:
www.ad.nl

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Verkoop politiebureaus is goudmijn

 1. E.J. Bron zegt:

  Géén grenzen, géén leger, géén politie, gevangenissen gesloten: dit MOET wel kwaadwillige opzet zijn!!!

  Geliked door 8 people

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Helemaal mee eens, we worden zooo gigantisch murw gemaakt met al dat zogenaamde bezuinigings gelul dat iedreen hier straks zo naar binnen kan lopen zonder dat het volk er iets tegen kan/wil doen. Het geld dat zogenaamd bezuinigd wordt gaat linea directa naar het COA om vast ruimte op te zetten voor de enorme golf van debiele criminele Afrikaanse neuqnegerts!!! NL wordt binnenkort net als Duitsland een grote open inrichting. Maarrrrrr zoland de NL zombie zijn fuck gsm maar heeft blijft men lekker doorslapen. Het maroc “geweld” zal volledig in het niet vallen bij wat ons te wachten staat.

   Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Bert dit is kwaadwillige opzet.
   Kijk wat in Groot Brittanie gebeurd, en zeer zeker ook in NL en meerdere landen van Europa.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4737320/amp/Rochdale-grooming-gang-legal-aid-fight-deportation.html

   Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   Zeker weten, heer Bron. De uitvoering van “Het Plan” loopt gesmeerd.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ E.J. Bron 29 juli 2017 om 12:13

   Absoluut helemaal mee eens. Alles wordt van ons afgenomen, zelfs onze ‘vrije’ gedachten, onze woordenschat en uiteindelijk ons leven. Om ons uit te roeien wordt de mohammedaan ingezet. Enkelen van ons mogen blijven leven als slaaf voor de ‘elite’.
   Er moet tenslotte toch íémand zijn die voor hun natje en droogje zorgt.

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Het gaat sneller dan ik ooit had kunnen vermoeden, E.J.

   De Nederlandse burger aan zichzelf overgelaten en afwachten wanneer de Staat als provincie formeel wordt overgedragen aan de EU met als opperhofnar het Huis, bestuurd door ONS gekozenen “volksvertegenwoordigers”.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als de beroepspolitici kiezen voor een metamorfose naar “de papieren tijger” zal het volk zich met wellust bewapenen…!

   Geliked door 1 persoon

 2. bokito zegt:

  bewapen u zelf

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Zet die agent in een tent, de kroeg of een pop up werkplek, vergeet niet wie dit allemaal verziekt, de politie top is namelijk ook links !!!!!
  Links en de islam verzieken Uw leef genoot, uw cultuur en uw land !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Webmaster, u slaat de spijker op zijn kop!
  Onder de bedriegelijke ‘leiding’ van de pathologische leugenaar Rutte, zijn door-en-door corrupte VVD-maffia-clubje en de opportunistische, asociale en egocentrische PvdA-apparatsjki’s is de afgelopen jaren een vernietigend, afbraakbeleid gevoerd! In hun egoistische jacht op vetbetaalde, maar verantwoordingsvrije bestuurlijke functies, zowel in als buiten Nederland, braken deze volksverraders allerlei zorgvuldig opgebouwde maatschappelijke basisvoorzieningen medogenloos af, tot een zeer kritiek niveau! Politie, defensie, zorg, inspectie-diensten, onderwijs: stuk voor stuk werden deze onder voortdurend hoongelach van de ziekelijkste premier ooit in Nederland afgebroken, een breed spoor van menselijk leed en ellende achterlatend!
  Het is tijd dat dit mispunt met zijn kliek hierop keihard worden afgerekend!
  Weg met die volksverraders!!!

  Geliked door 3 people

 5. Peter zegt:

  Bij ons in de wijkkrant staat een foto van een glimlachende agent met daarbij een advertentie ” wijkagent zoekt bureau “. De uitleg daarbij is ” als ik al in de wijk ben, dan kan ik veel sneller reageren “.
  Het is in en in triest, het gaat hier om een wijk met ca 22000 inwoners waar een paar jaar geleden nog het idee was om er een azc te plaatsen. Blijkbaar was hier wel geld voor.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Het is dat er een artikel aan de foto is verbonden anders zou ik hebben gedacht aan een “practical-joke”.
  Maar ik dacht ook dat men nog niet zolang geleden het “internet-aangifte” doen had ingevoerd in NL.
  Hoe moet dat dan in zo’n tent. ?

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Tikje vreemd weer. Iedereen wil al jaren meer geld voor meer blauw op straat.
  Toch blijft de corrupte politietop ‘bezuinigen’.
  Het AD is weer eens de spreekbuis van de PvdA.
  Wij willen politieburo’s, een goed salaris voor een echte agent en niet bestolen worden. Daar betalen we voor en hou op met monopoly spelen met ons geld en onze buro’s.

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  De opdracht van het kabinet – om vanaf 2025 jaarlijks een bedrag van € 76,5 miljoen te bezuinigen op huisvestingskosten – wordt ruim overschreden. De politietop rekent nu op een jaarlijkse bezuiniging van € 115 miljoen.

  En waar gaat dat ‘bezuinigde’ geld naartoe?

  Geliked door 2 people

 9. Martin de Koning zegt:

  De steekzakken van de politiek en politietop zijn vele tientallen malen groter dan de vermeende steekzak van dhr prins Bernhard. Bij de prins kregen we nog goede vliegtuigen, de F-16. Bij de huidige krijgen we ellende, armoede en volksverlakkerijen. Vandaar nieuw politie-uniform met diepere zakken voor het graaien en landverraad.

  Like

 10. Gerard zegt:

  Stenen voor mensen noemen ze dat. De leugen is dat er echt geen mensen bij komen. Ook andere ministeries doen dit. Op een paar locaties in het land worden superkantoren ingericht waar meerdere verschillende diensten gehuisvest worden. Maar dan wel 70% huisvesting voor 100% bezetting.

  Geliked door 1 persoon

 11. tinekevanschagen zegt:

  Tja,en zo kunnen ze blijven roepen dat de misdaadcijfers dalen.
  Er is een groot ontmoedigingsbeleid,
  om aangifte te doen.
  En zo willen ze ons het idee geven dat het “veiliger” wordt.
  Hoe doorzichtig is het toch allemaal,en 95% trapt er in ,want als de NOS en NPO het zegt is dat zo.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Dit is al jaren aan de gang, vroeger had elk dorp zijn eigen politiebureau. Maar we hebben wel een mobiele politiebureau, eens in de week staat meneer de wijkagent met zijn autootje op het dorpsplein. Wat die man daar doet is nog steeds een raadsel? voor de veiligheid van van het dorp lopen er s,avonds bejaarden rond onder het mom van BUURTPREVENTIE. (Na 24.00 niet meer). En als U overvallen wordt moet U eerst een afspraak maken om aangifte te doen (liefst niet niet in het weekend, want dan is er niemand bereikbaar) En als U toch hulp nodig hebt belt U 112, weet U nog, als elke seconden telt. Maak daar maar een kwartier van. En als U dan toch een afspraak hebt gemaakt om aangifte te doen, is het maar te hopen dat ze het niet vergeten zijn. Maar als een ouwe sloeber zijn huur niet betaald heeft dan komt de politie met overmacht om hem of haar er uit te werken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s