VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de islamisering op Duitse scholen (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Wat was er deze week aan de hand? Eén onomstotelijke zekerheid in dit land luidt: er is geen sprake van islamisering! En wie daar voor waarschuwt, is “racist”, “nazi”, “islamofoob” of draagt – aldus de bondskanselier – “haat in het hart”. Goed, in Hamburg, Bremen, Lübeck of Berlijn speelt op scholen de Reformatiedag net zomin een rol als Maarten Luther. Ook andere religies blijven buiten beschouwing. Alleen aan de koran wordt d.m.v. lesopdrachten, opstellen en heel veel lesuren in de week aandacht besteed. Maar dat is toeval. Er is geen sprake van islamisering.

Als ouders in het Noord-Duitse Rendsburg weigeren dat hun kind met de klas een moskee bezoekt, krijgen ze een boete van € 300,- Blijkbaar beschouwen de schoolautoriteiten het moskeebezoek als dringend noodzakelijke lesstof. Er is echter geen sprake van islamisering.

Derde geval: in Ludwigsburg moesten de kinderen van groep 6 van een basisschool islamitische gebedsteksten lezen. Eén passage luidde: “God Allah, jij bent de enige en grootste god ter wereld, wij allemaal onderwerpen ons aan je!” Tegelijkertijd moesten de kinderen op blote voeten op een gebedskleedje neerknielen en het hoofd op de grond buigen. En tegen de meisjes werd gezegd hun haar met een hoofddoek te verhullen. “Allah, jij bent de enige god”. Dat wordt in de deelstaat Baden-Württemberg dus bijgebracht aan basisschoolkinderen – tijdens het evangelische godsdienstonderwijs!

Maar deze enige god is niet de god van Maarten Luther, niet de god van Dietrich Bonhoeffer, niet de god van de Dom van Keulen, van de domkerk in Ulm of van de Frauenkirche in München! Hij is niet Jezus, hij is niet de Heilige Geest, niet God de vader, maar Allah. De onbarmhartige, racistische, vrouwen- en Joden-vijandige god van de moslims. Maar er is geen sprake van islamisering.

Als antwoord op het protest van een moeder verdedigde de school zich ermee dat het neerknielen op het gebedskleedje “vrijwillig” zou zijn geweest. Natuurlijk . . . 9-jarigen zijn sterke persoonlijkheden, die zelfs dan nog “Ik niet!” roepen wanneer 40 medeleerlingen en de leraar hem aanstaren. Overigens is bij geloofskwesties de toestemming van de ouders ook dan noodzakelijk als het om “vrijwillige” aanbiedingen gaat. Ook daar heeft de school zich gewoon niets van aangetrokken. Maar islamisering? Waar dan?

Toen de zaak bekend werd, meldden zich nog andere ouders. Enkelen vertelden dat scholen zonder vooraankondiging moskeebezoeken georganiseerd hadden, hoewel zulke “uitstapjes” alleen maar met toestemming van de ouders mogen plaatsvinden. Elders werd de kinderen bijgebracht welk eten “halal” is en welk “haram, welk eten dus volgens de islam “rein” en welk eten “onrein” is.

In een katholiek werkboek luidde de opdracht: “Meneer Schmidt wil graag moslim worden. Wat moet hij daar voor doen? Schrijf een brief aan meneer Schmidt waarin je hem uitlegt hoe hij moslim kan worden.” Ja, hoe kan men moslim worden? Dat is echt een belangrijke wens! Weliswaar takelt het onderwijs af, kunnen veel kinderen nauwelijks voldoende lezen, schrijven of rekenen, maar hoe men islamitisch bidt, dat is belangrijk, en ook wat “haram” of “halal” is – en iedere andere idiotie van een totalitair kinderlijk geloof! Zeker, er is geen sprake van islamisering.

En als u dat nog steeds wilt geloven, stemt u dan alstublieft op de oude partijen! Maar als u het gevoel hebt dat hier iets niet klopt; dat het onderwijs steeds meer een islamitische hersenspoeling wordt; en als u dát nu precies niet wilt: stem dan op de AfD.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de islamisering op Duitse scholen (+ vertaling!)

 1. herman derks zegt:

  is het zo erg al in duitsland. ER IS GEEN ECHTE VRIJHEID MEER. JE WORDT OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN IN DE GATEN GEHOUDEN. MENSEN KOM IN OPSTAND. IN HEEL EUROPA. TEGEN AL DIE LINKSE REGERINGEN. UITROEIEN DAT HELE LINKSE ZOOITJE. IK DOE MEE BEN BIJNA 70 JAAR.

  Like

  • Evil Zorro zegt:

   Er is nieuwe hoop in Nederland na Pim Fortuyn. Het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet en Theo Hiddema zal binnen enkele jaren de grootste partij worden en zodoende een voorbeeldpartij worden die in veel Europese landen gevolg kan krijgen. Ook in België is het partijkartel actief, dat op dezelfde manier te werk gaat als in NL.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Bij mij gaat er tot nu toe niets boven het origineel: de PVV van Geert Wilders!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zit U dan zó te wachten op “het herstellen van de betrekkingen met Turkije?” Want dat is, wat Baudet wil!
    Wat moeten we met dat FvD als ze niet tot het uiterste willen gaan?
    Het spijt me geducht, dat de PVV haar kiezers niet optimaal bij alles betrekt, maar tja, bij gebrek aan beter…..

    Like

 2. Islamisering op Nederlandse basisscholen. Zie mijn stukje met video van biddende Nederlandse kinderen in de moskee.
  https://gerard1945.wordpress.com/2016/12/27/indoctrinatie/

  Like

 3. Wim zegt:

  In de Spiegel van vandaag stond een interview, waarvan hieronder het begin

  Spiegel: Meneer Palmer, bent u een angstig type?
  Palmer: Nee.
  Spiegel: In uw boek, dat u volgende week presenteert, lijkt het zo te zijn: vluchtelingen zorgen voor een grotere criminaliteit, nemen woningen in beslag en integreren niet snel genoeg op de arbeidsmarkt.
  Palmer: Klopt, maar met angst heeft dat niets te maken.
  Spiegel: Waarmee dan?
  Palmer: Naar mijn mening zijn dat reële ontwikkelingen. Ik wil voorkomen dat dit zo verder gaat. Daartoe moet je eerst eens nuchter analyseren wat er aan de hand is.
  Spiegel: U schrijft “Wie destijds er nog oprecht van overtuigd was dat alles goed zou aflopen, kan zijn eigen hoopvolle verwachtingen nu vergelijken met de werkelijke feiten.” Dat klinkt eerder alarmistisch dan naar een oproep tot handelen.
  Palmer: Het is eerder een appèl om de werkelijkheid te aanvaarden. Destijds waren er velen die vluchtelingen tot een geschenk voor Duitsland wilden mooipraten, tot een compliment voor ons openstaan naar de wereld, en tot een arbeidsmarktreserve tegen een demografische verandering. Dat is echter niet gebeurd.
  ..

  Meneer Palmer is burgemeester van Tübingen, en is van de partij van de Groenen. Als zelfs dáár inmiddels wat inzicht doorbreekt, is alle hoop nog niet verloren.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Je gaat letterlijk koken als je dit allemaal laat doordringen. Nogmaals niet de moslim is het probleem. Het politiek correcte schorem zal eerst moeten hangen (letterlijk of figuurlijk?, vul maar maar in) alvorens we de samenleving weer fatsoenlijk en leefbaar kunnen maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s