BREAKING! – Konstanz: Irakees schiet in disco om zich heen – één dode, meerdere gewonden

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanochtend om 04.30 uur opende een 34-jarige “bij de politie bekende” Irakees in de discotheek “Grey Club” in de Max-Stromeyer-Straße in Konstanz (deelstaat Baden-Württemberg) het vuur op de bezoekers. Daarbij doodde hij één persoon, minstens drie anderen raakte zwaargewond.

PI News (2)

De meeste bezoekers konden ontsnappen door naar buiten te vluchten of zich te verstoppen. De politie was met veel mensen en een helikopter ter plaatse. De dader werd bij het verlaten van de discotheek, tijdens een vuurgevecht met de politie, waarbij ook een agent gewond raakte, levensgevaarlijk getroffen en overleed in het ziekenhuis. Volgens de politie was het eerst niet duidelijk of er sprake zou zijn van meer daders. Speciale eenheden sloten de omgeving af. Volgens de laatste meldingen van de politie in Konstanz bestaat er op dit moment geen bedreigende situatie meer.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op BREAKING! – Konstanz: Irakees schiet in disco om zich heen – één dode, meerdere gewonden

 1. Mirjam zegt:

  En ze laten het maar doorgaan…

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Polizei: „Es handelt sich möglicherweise um eine Beziehungstat.“ Der Iraker wollte das Zusammenleben mit seinen Mitbürgern neu aushandeln. So wie es in seiner Heimat üblich ist.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Zou merkel nu ook dankbrieven ontvangen voor de import van die rotzooi?
  Jammer dat er “alweer” onschuldige slachtoffers gevallen zijn, dat die rotzooi opgeruimd is is prachtig, geen maandenlange processen, enorme kosten en dan toch vrij mogen rondlopen want het is een aanhanger van alla troelala.
  Man man een mens wordt kotsmisselijk van dit smerig wanbeleid, jaag die merkel richting midden oosten, ze is al gekleed naar de normen van die barbaren en een vod voor haar smoel maakt iedereen blij want het tronie is niet meer aan te zien. In mijn ogen is het een misdadigster/misdadiger (ik ben er nog steeds niet uit w.w.z. een gender), als ik de foto’s zie waar ze/hij heel gelukkig op het schootje zit bij hitler dan stijgt mijn bloeddruk en zoiets mag ongestoord datzelfde vernietigingswerk verderzetten????????

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Es hat nix mit nix zu tun.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Tja had het gelezen op de webstek van deredactiebe van de openbare omroep BRT, zij schrijven het gekende riedeltjee “motief nog niet gekend”.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Vanochtend om 04.30 uur opende een 34-jarige “bij de politie bekende” Irakees

  Wordt het zo langzamerhand niet eens tijd om dergelijke “bij-de-politie-bekenden” preventief te ruimen?

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Weer een kopbrekende zoektocht voor politie , justisie en de politiek . Welk was het motief van de dader ? Na overleg , vergaderingen waar ook psychiaters aan deelnamen , debatten in de kamer kwam men na lang onderzoek tot volgend resultaat . Van een terreurdaad is geen sprake , het betrof een verward en hulpbehoevend persoon”” Volgens de laatste meldingen van de politie in Konstanz bestaat er op dit moment geen bedreigende situatie meer”” Ge kunt dus gerust uw pintje gaan leegdrinken

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig is er ook aan dit soort aanslagen in Europa, zoals in Konstanz, ook iets goeds te vermelden: tegenwoordig worden veel van deze bloeddorstige terroristen niet meer gewoon overmeesterd, de smeerlap in Hamburg werd zelfs door omstanders met stoelen in elkaar gelagen, maar gewoon afgeschoten en godzijdank zijn ze vaak niet eens meteen dood maar sterven ze op een pijnlijke manier! Met dit soort mensen-verachtende klootzakken heb ik, in tegenstelling tot dat linkse gespuis, absoluut GEEN medelijden meer!

  Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Jah wat zullen we nu weer gaan horen.
  Verwarde genderneutrale persoon of zo iets
  De verschillende overheden zouden nu eens langzaamaan het beestje eens bij naam moeten gaan noemen, want zelfs uit de meest linkse hoek uit mijn kennissenkring komen nu toch ook geluiden dat het wel weer een moslim zou zijn nog voordat bekend was dat het een Irakees zou zijn.
  Mischien is er toch nog enige hoop dat men in het linkse kamp een lichtje gaat branden, waar Ik dan wel bij vermeld dat dat zelfde lichtje morgen wel weer gedoofd zou kunnen zijn.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Henk der Niederlànder

   “Mischien is er toch nog enige hoop dat men in het linkse kamp een lichtje gaat branden, waar Ik dan wel bij vermeld dat dat zelfde lichtje morgen wel weer gedoofd zou kunnen zijn”.

   Ik denk dat dat komt, omdat men ervaart dat de negatieve kanten van de door het politieke kartel toegejuichte ongebreidelde instroom van niet-westerse gelukszoekers steeds meer voor een grotere groep autochtone Nederlanders voelbaar aan het worden is.

   Daarnaast ervaart men dat de maatregelen, die de NWO, de EU en het politieke kartel, om mensen willoos te maken in steeds hoger tempo worden ingevoerd. Voorbeelden: minimaliseren de bescherming en de zorg van de inwoners van Nederland, vaste banen omzetten in flexibele banen, niet binnen roken (wordt nu al niet buiten roken / VVD); de omvolking, de genderneutraliteit, enz.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel juist Derlander.
    De grote massa van links wordt geconfronteerd met zijn eigen verleden en het heden gaat knellen.
    Dit kon ook niet anders.
    Het leven wordt steeds duurder en hiervan wegkijken kost steeds meer geld.
    Ze voelen het in hun portemonnee, wat we aan zagen komen.
    Verder kan je wegkijken wat je maar wilt maar daardoor gaat de dreiging niet weg.
    De massale immigratie van uitsluitend tuig wordt steeds duidelijker en zichtbaar in de straten en in het openbaar vervoer.
    En dan die aanslagen….
    Die geen aanslagen zouden zijn…
    De angst groeit.
    Nee, wegkijken en loochenen helpt niet meer.
    Integendeel, het geeft zelfs ’n onbehagelijk gevoel…
    De rijke bovenhengestelden levend in hun landhuizen-getto’s vol beveiliging gaan onbekommerd verder.
    Ze trekken zich enerzijds niets aan van de naderende dreiging en blijven hun leugens scanderen, maar de rest van het volk gaat zich vragen stellen.

    Bijvoorbeeld, hoe het verder moet met hun kinderen en kleinkinderen…
    Zou Wilders dan toch gelijk hebben?

    Like

 10. Ik luisterde vanmorgen naar radio Veronica en op het nieuws werd er dit over de schietpartij gezegd; “er werd geschoten in een discotheek… maar de politie is ervan overtuigd dat de dader géén terrorist is…” Volgens de islam (sharia) zijn alcohol, (pop)muziek, voorechtelijke seks en dansen verboden… en er is nog veel meer verboden. De ‘zwaar gelovige’ moslim wilde daar een stokje voor steken…

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leuk en aardig om te roepen dat het geen terroristische aanslag was…
   Is het mogelijk om (met redenen omkleed) te vernemen wat het dan eigenlijk wèl was…?

   Nee zeker…
   De dag nadert met rasse schreden dat niemand meer benieuwd zal zijn naar datgene wat de overheid vindt en constateert…

   Like

 11. Jade zegt:

  Schietpartij Konstanz geen terrorisme, aldus de Telegraaf…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28794415/__Schietpartij_Duitse_discotheek__.html
  Nee, wat is het dan wel???

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Volgens teletekst was hij geen asielzoeker.
  Bij de politie was hij bekend, maar deze gegevens waren blijkbaar niet genoeg om hem eruit te flikkeren.
  Arabieren horen niet in disco’s met hun macho- en korte lontjes cultuur.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is bewezen dat “alle aanslagen” die gepleegd worden door zogenaamd “geradicaliseerde moslims”, gepleegd worden door moslims met een crimineel verleden..
   Zogenaamde “bekenden” van de politie, die tevens “gevolgd” worden door de Binnenlandse Veiligheidsdienst.
   De vraag dringt zich dus op waarom deze lieden niet gearresteerd worden en het land uit gezet.
   Het antwoord op die vraag is dat onze democratische wetgeving en de verdragen met de EU dit onmogelijk maken.
   Zolang als deze situatie bestaat is het volstrekt duidelijk dat het voor de overheid onmogelijk is om ons, het volk dus, duurzaam te beschermen.

   Like

   • Pietersen zegt:

    Als uitzetten niet mogelijk is, hetgeen ik betwijfel, dan horen die ongewenste vreemdelingen in een detentie/strafkamp zolang zij zelf niet vertrekken. W moeten onze maatschappij beschermen ook al mag dat niet van de EU en zijn rechters.
    Onze politici zijn laffe en ook luie schoothondjes, Rutte, Dijckhof om er maar een paar te noemen.

    Like

 13. het heeft niks met de koran, te maken zegt de staatspropagandaomroep en de politie

  Like

 14. Maenhout zegt:

  Normaalgesproken beoordeel ik dodelijke aanslagen niet meteen als moslimterreur – er zijn zat gestoorden en criminelen die ook graag schade aanrichten, maar een Irakees met een machinegeweer in hartje Europa, dat ligt er wel erg dik bovenop.
  Hoe kan een bij de politie bekende Irakees trouwens met een machinegeweer een discotheek binnenkomen?

  Like

 15. Witte raaf zegt:

  Motief is onbekend maar terrorisme is uitgesloten en/dus omdat hij geen asielzoeker is en niet in een AZC verblijft is het-kan het dus geen terreurdaad zijn!?
  Had gelezen dat deze word weggeschreven als”crime passional”” hahaha dus straks hebben ze allemaal last van ludevedu!!

  Like

 16. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit is geen BREAKING nieuws meer, maar gewoon dagelijks nieuws met die honderduizenden uitschot wat West-Europa heeft binnen gehaald.

  Like

 17. zwartschakel zegt:

  “Gelukkig ! het is een aanslag ,dader schoot met machine-pistool , dus niet door “suikerziekte “verwarde man ! “Nu het “mogelijke motief nog zoeken ,”want zêlfs als de dader” Ällans Hakkebar ! roept ,blijft er voor die linkse imbecielen nog een “vraag-teken staan !

  Like

 18. Anna zegt:

  Dat wat hier gebeurt is, dat is de het enige wat islamieten verstaan; oog om oog tand om tand……. dat wil zeggen meteen doodschieten……Politie Chapeau!

  Like

 19. Marian zegt:

  Dit is de logica van als je er verder niets mee doet, dan blijft het maar doorgaan. Engeland pakt van Syriëgangers het paspoort af kunnen ze nier meer terug naar Engeland. Goed idee.

  Like

 20. Qvic zegt:

  Hoe is dit mogelijk geweest, want om binnen te komen wordt je gefouilleerd en veelal staan er metaal detectiepoortjes, om dit soort aanslagen te voorkomen in deze tijd. Dus hier hebben de uitsmijters/beveiligingsmensen steken laten vallen of er zit opzet in het spel.

  Like

 21. anna zegt:

  ondertussen 2 doden

  Like

 22. Sabeltant zegt:

  En weer heeft het niets met terreur te maken, is het geen terroristische aanslag en heeft het ook niets met de islam van doen.

  Maar waar het wél mee te maken heeft…
  Het was weer een moslim.
  en
  Zonder moslims en islam zou dit dus niet gebeurd zijn.

  Like

 23. Trucker zegt:

  Ik begrijp het steeds wederkerend patroon niet… islam(ieten) slachter wordt linea recta na de feiten (in voorkomende gevallen zelfs voor arrestatie) geduid als “gestoord/labiel/onevenwichtig” enz. (IRONIE)
  Nu begrijp ik dus niet goed waarom de psychiatrie zo’n florende praktijk is als de eerste beste onbenul uit politiekringen kan –>wauwelen<– dat een rondschietende /messenzwaaiende/hakbijlende islamiet nog voor enig onderzoek LEUTERT dat de desbetreffende slachter niet goed in de bovenkamer is.
  Shrinks in wording ga naar de politieschool, studies veel gemakkelijker als de univ en op een jaar ben je afgestudeerd als psychiater.
  Die rechtop lopende pratende onbenullen uit politiekringen denken: maak de leugen ongeloofwaardig en iedereen trapt er in (Goebels indachtig).
  Het orderwoord zal gegeven zijn na de laatste slachtpartij, het zijn geen door islam(ieten) geïnspireerde slachtpartijen maar of crimineel gerelateerd of gepleegd door een geestelijke labiele dader zodanig dat het motief én de aanslag rustig op pagina 33 kan in het bedrukt toiletpapier en een voetnootje in de kijkkast journaals.

  Like

 24. guusvelraeds zegt:

  Irakees! Nu niet meteen denken, het zal wel een moslim zijn. dat is niet verbindend en het is niet inclusief. Inderdaad het hoeft niet meteen een aanslag te zijn. Misschien heeft het wel iets van doen met eerwraak en/of aantasting van de stammen eer. Of een afrekening in de criminele milieu. Hier zal het slachtoffer en familie van het slachtoffer heel blij mee zijn. Gert Jan is dood maar gelukkig was het geen aanslag.

  Like

 25. Pingback: Konstanz: geen “Allahu Akbar” – niettemin is het terreur! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s